Är du nötköttsproducenternas framtid?

Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Gård & Djurhälsan AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är – friska djur ger välmående gårdar. Gård & Djurhälsan bedriver verksamhet i hela Sverige, huvudkontoret är placerat i Uppsala. Bolaget omsätter cirka 80 Mk och har ca 50 medarbetare.

Gård & Djurhälsan (G&D) arbetar nationellt med att stärka svensk nötköttsproduktion, bl.a. genom veterinär- och produktionsrådgivning på gård. Vi söker nu en chef till affärsområdet nöt som kan leda vårt fortsatta utvecklingsarbete inom G&D och av svensk nötköttsproduktion i sin helhet.

Vi söker dig med gedigen kunskap inom nötköttsproduktion och som har stark strategisk och operativ förmåga. Du ser vad som krävs för att de svenska nötköttsproducenterna ska stärkas ytterligare samt omsätter det i handling i G&D. Du är en chef som driver frågor, kombinerat med att du är en person som skapar engagemang och trivsel genom dina ledaregenskaper.

Arbetsuppgifter

Som AO-chef leder och fördelar du arbetet för 12 medarbetare och ska utifrån affärsplan och uppsatta mål förverkliga ägarnas ambitioner. Vi tycker det är viktigt att du som chef arbetar nära den dagliga verksamheten och verkar ute på gård varvat med ditt chefsuppdrag. Arbetet är självständigt och du ingår i företagets ledning med ansvar för budget och ekonomisk uppföljning inom ditt affärsområde. Våra kärnvärden är självklara för dig.

Kvalifikationer

Du är idag etablerad inom nöt och kan utöver ditt chefsuppdrag stärka oss inom vårt arbete med nötköttsproducenter, som agronom, veterinär eller med annan yrkesgrund. Du inspireras av att ha personalansvar samt att verka i ett affärsmässigt klimat. Som person är du trygg och har en god samarbetsförmåga, internt såväl med våra externa relationer. Du har datorvana, är van att uttrycka dig väl i tal och skrift och innehar körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi vill att du i din ansökan anger löneanspråk. Placeringsort är på något av våra större kontor, Staffanstorp, Linköping, Skara eller i Uppsala.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa eller maila VD Kees de Jong, 070-211 53 73, kees.dejong@gardochdjurhalsan.se

Välkommen med din ansöka till Lotta Pettersson på lotta.pettersson@gardochdjurhalsan.se eller Gård & Djurhälsan, Kungsängens Gård, 753 23 Uppsala senast 2017-05-21


Företagets hemsidaHushållningssällskapet Skaraborg söker Ekonomirådgivare

Vi söker därför dig som vill jobba som redovisningskonsult och/eller företagsrådgivare på Hushållningssällskapet Skaraborg. Du ingår i en grupp med 4 ekonomer där samverkan är en framgångsfaktor.
Införd: 2017-04-25
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Byggrådgivare HIR till Hushållningssällskapet Skaraborg

Vi förstärker och söker dig som vill jobba som byggrådgivare och ingå i en grupp av byggrådgivare. Du kommer dessutom att samarbeta med våra rådgivare inom ekonomi, växt, miljö, skog och grisproduktion vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerande arbetsmiljö.
Införd: 2017-04-18
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Toppeladugårds Gods söker medarbetare

I dina arbetsuppgifter ingår maskinkörning med större lastmaskin, skötsel av park o trädgård samt löpande underhåll av godsets byggnader. Du kommer även vara behjälplig med verksamhetens hästar.
Införd: 2017-04-11
Sista ansökningsdag: 2017-05-05


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Är du nötköttsproducenternas framtid?

Vi söker nu en chef till affärsområdet nöt som kan leda vårt fortsatta utvecklingsarbete inom G&D och av svensk nötköttsproduktion i sin helhet.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag: 2017-05-21


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Årröds Traktor & Maskin AB söker servicetekniker/reparatör

Årröds Traktor & Maskin AB växer! Vill du vara med? Vi söker nu en servicetekniker/reparatör. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stor plus.
Införd: 2017-03-02
Sista ansökningsdag: 2017-04-30


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste