Toppeladugårds Gods söker medarbetare

Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Toppeladugårds Gods är beläget strax utanför Genarp ca 3 mil öster om Malmö, naturskönt beläget mellan skog och slättlandskap. Här bedrivs jord- och skogsbruk på sammanlagt ca 500 ha varav 200 ha åkermark är utarrenderad. Däröver finns uthyrning av festlokaler, jakt samt verksamhet med grustäkt, lertäkt samt mottagning av jord och schaktmassor.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete på en arbetsplats med olika verksamheter. I dina arbetsuppgifter ingår maskinkörning med större lastmaskin, skötsel av park o trädgård samt löpande underhåll av godsets byggnader. Du kommer även vara behjälplig med verksamhetens hästar.

Vi söker dig som har ett intresse för maskiner och är allmänt intresserad av trädgårdsskötsel och byggnadsunderhåll. Du trivs med att arbeta självständigt, är allmänt händig och uppskattar omväxling i arbetet. Lämplig utbildning är grundläggande jord- och/eller skogsutbildning alternativt utbildning inom entreprenad. Du har några års vana från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du driver egen verksamhet med F-skatt och debiterar din tid.

Vi kan erbjuda bostad på gården och även stallplats för häst om så önskas. Det finns också möjligheter att medverka vid jakter.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Anna Kajson, Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via anna@kajson.se alt.www.kajson.se  Har du frågor angående arbetet är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 5 maj 2017


Företagets hemsidaHushållningssällskapet Skaraborg söker Ekonomirådgivare

Vi söker därför dig som vill jobba som redovisningskonsult och/eller företagsrådgivare på Hushållningssällskapet Skaraborg. Du ingår i en grupp med 4 ekonomer där samverkan är en framgångsfaktor.
Införd: 2017-04-25
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Byggrådgivare HIR till Hushållningssällskapet Skaraborg

Vi förstärker och söker dig som vill jobba som byggrådgivare och ingå i en grupp av byggrådgivare. Du kommer dessutom att samarbeta med våra rådgivare inom ekonomi, växt, miljö, skog och grisproduktion vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerande arbetsmiljö.
Införd: 2017-04-18
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Toppeladugårds Gods söker medarbetare

I dina arbetsuppgifter ingår maskinkörning med större lastmaskin, skötsel av park o trädgård samt löpande underhåll av godsets byggnader. Du kommer även vara behjälplig med verksamhetens hästar.
Införd: 2017-04-11
Sista ansökningsdag: 2017-05-05


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Är du nötköttsproducenternas framtid?

Vi söker nu en chef till affärsområdet nöt som kan leda vårt fortsatta utvecklingsarbete inom G&D och av svensk nötköttsproduktion i sin helhet.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag: 2017-05-21


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Årröds Traktor & Maskin AB söker servicetekniker/reparatör

Årröds Traktor & Maskin AB växer! Vill du vara med? Vi söker nu en servicetekniker/reparatör. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stor plus.
Införd: 2017-03-02
Sista ansökningsdag: 2017-04-30


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste