Byggrådgivare HIR till Hushållningssällskapet Skaraborg

Sista ansökningsdag: 2017-05-15

HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion. Vi är inte bundna till kommersiella intressen utan ser uteslutande till kundens önskemål. Vi projekterar funktionella lantbruksbyggnader, som är anpassade till kundens och framtidens behov utformade i samklang med befintlig bebyggelse på gården.

Vi förstärker och söker dig som vill jobba som byggrådgivare och ingå i en grupp av byggrådgivare. Du kommer dessutom att samarbeta med våra rådgivare inom ekonomi, växt, miljö, skog och grisproduktion vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerande arbetsmiljö. Vi söker dig med yrkeserfarenhet. Lämplig utbildning är byggnadsingenjör med lantbrukserfarenhet, agronom eller lantmästare med bygginriktning eller liknande. Vi jobbar i LT CAD och erfarenhet av att rita i CAD är meriterande. Dessutom är erfarenhet av besiktning och kvalitetsansvar meriterande.

Vi på HIR-Bygg arbetar med konsultuppdrag angående allt som rör lantbrukets byggnader som:
• ritning och projektering
• upphandling och anbudshandlingar
• kostnadskalkyler
• handlingar till förprövning
• projektledning
• besiktning
• kurser/föredrag

Du bör vara självgående, kunna arbeta strukturerat och vilja utveckla rådgivningen. Då jobbet innebär mycket personkontakter värderas social kompetens, samarbetsförmåga och intresse för människor högt. Dina kunder kommer i första hand att finnas i Västra Götalands- och Jönköpings län.

Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.
Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Tillträde: efter överenskommelse
Placering: Skara

Kontaktpersoner
Monica Andersson Skall, Vd 0511-248 15, 0737-47 15 90
Viktoria Bawelin, Affärsområdeschef Lantbruk 0511-248 82, 070-101 69 47
Facklig företrädare Andreas Gustavsson, 0511-248 29

Ansökan med CV till: Viktoria Bawelin viktoria.bawelin@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Skaraborg
Järnvägsgatan 18
532 30 Skara

Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 2017-05-15


Företagets hemsidaHushållningssällskapet Skaraborg söker Ekonomirådgivare

Vi söker därför dig som vill jobba som redovisningskonsult och/eller företagsrådgivare på Hushållningssällskapet Skaraborg. Du ingår i en grupp med 4 ekonomer där samverkan är en framgångsfaktor.
Införd: 2017-04-25
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Byggrådgivare HIR till Hushållningssällskapet Skaraborg

Vi förstärker och söker dig som vill jobba som byggrådgivare och ingå i en grupp av byggrådgivare. Du kommer dessutom att samarbeta med våra rådgivare inom ekonomi, växt, miljö, skog och grisproduktion vilket gör att vi kan erbjuda en mycket stimulerande arbetsmiljö.
Införd: 2017-04-18
Sista ansökningsdag: 2017-05-15


Toppeladugårds Gods söker medarbetare

I dina arbetsuppgifter ingår maskinkörning med större lastmaskin, skötsel av park o trädgård samt löpande underhåll av godsets byggnader. Du kommer även vara behjälplig med verksamhetens hästar.
Införd: 2017-04-11
Sista ansökningsdag: 2017-05-05


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Är du nötköttsproducenternas framtid?

Vi söker nu en chef till affärsområdet nöt som kan leda vårt fortsatta utvecklingsarbete inom G&D och av svensk nötköttsproduktion i sin helhet.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag: 2017-05-21


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Årröds Traktor & Maskin AB söker servicetekniker/reparatör

Årröds Traktor & Maskin AB växer! Vill du vara med? Vi söker nu en servicetekniker/reparatör. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stor plus.
Införd: 2017-03-02
Sista ansökningsdag: 2017-04-30


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste