HS Konsult söker Miljörådgivare med vattenkompetens

Sista ansökningsdag: 2017-05-29

Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivareteam som bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår miljörådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team. Hos oss ingår Du i ett rådgivningsteam med kompetens inom miljö/naturvård, växtodling, lantbruksdjur, bygg, ekonomi, skog och mat.

Är du lockad av rådgivartjänsten som kräver erfarenhet, samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb för dig. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vår miljö- och vattenvårdsrådgivning framförallt till lantbruksföretag. Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar att skriva tillståndsansökningar/MKB och miljörapporter samt att driva vattenvårdsprojekt. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar.

Vi vill att du som söker:

Har adekvat utbildad för tjänsten (agronom, limnolog, biolog m.fl.).
Är intresserad av eller har kunskap om lantbruk.
Är väl insatt i miljö/vattenlagsstiftningen.
Kan skriva MKB:er inför miljödomstolsprövningar.
Har förmågan att arbeta självständigt i nära samarbete med kunder och medarbetare.
Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.
Det är meriterande med tidigare erfarenhet från CAD-ritning samt av arbete med dikningsföretag och markavvattningsfrågor.

Placeringsort: Örebro

För mer information:
Konsultchef Marie Lundberg 070-644 52 12

Facklig kontaktperson är Sofie Erikson 070-753 77 97

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 29 maj, 2017. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Miljörådgivare HS Konsult AB”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.


Företagets hemsidaSpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Affärsområdeschef Väst till HS Konsult

En nyckelroll för utvecklingen av svenskt lantbruk!
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag: 2017-06-18


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


HIR Skåne söker en växtodlingsrådgivare

”När grödorna växer som bäst ger jag råd till mina kunder om växtnäring och växtskydd, alltid med fokus på lönsamheten. Under höst och vintern planerar jag växtodlingen tillsammans med mina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning, allt efter gårdens förutsättningar….” ”Jag jobbar nära mina kollegor och tillsammans bevakar vi vad som händer i omvärlden för att kunna ge våra kunder bästa möjliga råd. Vi är ett starkt team av rådgivare inom lantbruk och trädgård”.
Införd: 2017-05-16
Sista ansökningsdag: 2017-06-17


Produktspecialist Nötfor Lantmännen Lantbruk

Vi fortsätter vår satsning på foderutveckling och utökar nu vårt utvecklingsteam. Har du stor kunskap och intresse om nutrition och marknadsmässig förståelse för foder, idisslare och deras ägare? Då är du den vi söker till rollen som Produktspecialist Nötfor på Lantmännen Lantbruk.
Införd: 2017-05-11
Sista ansökningsdag: 2017-06-06


Dataväxt söker säljare till Skåne-Halland

Vi erbjuder en utmanande säljroll med stor frihet där du själv kan påverka både arbetsdagens planering och din framtida utveckling. För rätt person finns många möjligheter att vara med att effektivisera svenska lantbruk genom skräddarsydda lösningar. Du kommer ingå i ett erfaret försäljningsteam på ett företag i stark positiv utveckling.
Införd: 2017-05-10
Sista ansökningsdag: 2017-06-12


HS Konsult söker Miljörådgivare med vattenkompetens

Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar att skriva tillståndsansökningar/MKB och miljörapporter samt att driva vattenvårdsprojekt. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Västerås eller Uppsala

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Strängnäs, Nyköping eller Örebro

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


Jordbruksverket söker Rådgivare inom ekologisk husdjursproduktion

Jordbruksverket söker en expert på ekologisk husdjursproduktion. Du ska arbeta med att anordna kompetensutveckling för ekologiska rådgivare och förväntas vara kontaktperson, inom ditt ansvarsområde, för ekologiska rådgivare i landet. Ditt arbete kommer vara tätt knutet till Greppa Näringen.
Införd: 2017-05-02
Sista ansökningsdag: 2017-06-04


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste