Dataväxt söker säljare till Skåne-Halland

Sista ansökningsdag: 2017-06-12

Dataväxt AB är ett oberoende teknik- och kunskapsbaserat precisionsodlingsföretag med rötterna i det svenska jordbruket. Företaget startade 1996 med utveckling av programvaror för lantbruket som huvudverksamhet. Dataväxt består idag av 30 medarbetare och kontor i Skaraborg, Östergötland och Skåne, med verksamhet i både Sverige och Norge. Dataväxt är marknadsledande i Sverige inom högteknologiska lösningar för precisionsodling och marknadsför bl.a. Trimble Agricultures märkesoberoende GPS/GNSS-lösningar samt programvaror för dokumentation och spårbarhet. Läs mer om hela produktsortimentet på datavaxt.se.

Dataväxt AB fortsätter växa och för att möta en ökad efterfrågan i området Skåne-Halland söker vi ytterligare en säljare till regionen. Vi erbjuder en utmanande säljroll med stor frihet där du själv kan påverka både arbetsdagens planering och din framtida utveckling. För rätt person finns många möjligheter att vara med att effektivisera svenska lantbruk genom skräddarsydda lösningar. Du kommer ingå i ett erfaret försäljningsteam på ett företag i stark positiv utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Dataväxt arbetar du med försäljningen av hela Dataväxts produktsortiment. Du arbetar både direkt mot slutkunder samt via återförsäljare, som du även stöttar i deras försäljningsarbete. Du arbetar långsiktigt för att bygga och utveckla relationer till både slutkunder och återförsäljare genom att skapa lönsamma helhetslösningar anpassade efter förutsättningarna på varje gård. Du planerar och genomför dessutom olika säljaktiviteter såsom mässor, fältdagar och demonstrationer och utvecklar nya säljmöjligheter när tillfälle ges.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för ny teknik och med tidigare erfarenhet av lantbruk och försäljning. Du tar egna initiativ, är serviceinriktad och arbetar strukturerat. Du älskar att träffa nya människor, trivs med att prata inför grupper och att vara på resande fot. Datakunskap är nödvändig men du kommer även att utbildas internt för att ta del av erfarenheten som finns inom företaget. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Du utgår från ditt hem i Skåne-Halland, alternativt från vårt kontor i Eljaröd.
Anställning: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Snarast

Dataväxt brinner för jordbruksföretagandet och ligger ständigt i framkant med implementering av ny teknik. Ta chansen att hjälpa oss göra svenska jordbruk effektivare!

Klicka här för att ansöka! Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Mattias Andersson, 0514-650 238.

Läs mer om vår verksamhet här.

Sista ansökningsdag är den 12 juni 2017. Vi kommer utföra intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Företagets hemsidaSpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Affärsområdeschef Väst till HS Konsult

En nyckelroll för utvecklingen av svenskt lantbruk!
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag: 2017-06-18


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


HIR Skåne söker en växtodlingsrådgivare

”När grödorna växer som bäst ger jag råd till mina kunder om växtnäring och växtskydd, alltid med fokus på lönsamheten. Under höst och vintern planerar jag växtodlingen tillsammans med mina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning, allt efter gårdens förutsättningar….” ”Jag jobbar nära mina kollegor och tillsammans bevakar vi vad som händer i omvärlden för att kunna ge våra kunder bästa möjliga råd. Vi är ett starkt team av rådgivare inom lantbruk och trädgård”.
Införd: 2017-05-16
Sista ansökningsdag: 2017-06-17


Produktspecialist Nötfor Lantmännen Lantbruk

Vi fortsätter vår satsning på foderutveckling och utökar nu vårt utvecklingsteam. Har du stor kunskap och intresse om nutrition och marknadsmässig förståelse för foder, idisslare och deras ägare? Då är du den vi söker till rollen som Produktspecialist Nötfor på Lantmännen Lantbruk.
Införd: 2017-05-11
Sista ansökningsdag: 2017-06-06


Dataväxt söker säljare till Skåne-Halland

Vi erbjuder en utmanande säljroll med stor frihet där du själv kan påverka både arbetsdagens planering och din framtida utveckling. För rätt person finns många möjligheter att vara med att effektivisera svenska lantbruk genom skräddarsydda lösningar. Du kommer ingå i ett erfaret försäljningsteam på ett företag i stark positiv utveckling.
Införd: 2017-05-10
Sista ansökningsdag: 2017-06-12


HS Konsult söker Miljörådgivare med vattenkompetens

Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar att skriva tillståndsansökningar/MKB och miljörapporter samt att driva vattenvårdsprojekt. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Västerås eller Uppsala

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Strängnäs, Nyköping eller Örebro

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


Jordbruksverket söker Rådgivare inom ekologisk husdjursproduktion

Jordbruksverket söker en expert på ekologisk husdjursproduktion. Du ska arbeta med att anordna kompetensutveckling för ekologiska rådgivare och förväntas vara kontaktperson, inom ditt ansvarsområde, för ekologiska rådgivare i landet. Ditt arbete kommer vara tätt knutet till Greppa Näringen.
Införd: 2017-05-02
Sista ansökningsdag: 2017-06-04


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste