Produktspecialist Nötfor Lantmännen Lantbruk

Sista ansökningsdag: 2017-06-06

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Vi fortsätter vår satsning på foderutveckling och utökar nu vårt utvecklingsteam. Har du stor kunskap och intresse om nutrition och marknadsmässig förståelse för foder, idisslare och deras ägare? Då är du den vi söker till rollen som Produktspecialist Nötfor på Lantmännen Lantbruk.

Om jobbet

Nötfor ingår i segmentet Foder och är ett av våra största och viktigaste produktområden. Som Produktspecialist för vårt sortiment av foder till idisslare är det ditt huvudsakliga ansvar att vårda befintligt produktsortiment samt utveckla nya produkter. Syftet är att bidra till att Lantmännen Lantbruk förblir marknadsledare i Sverige och samtidigt utvecklas på andra marknader. Du följer trender, bevakar nyheter hos leverantörer samt från andra aktörer inom branschen och undersöker vad kunderna efterfrågar för att kunna omvandla detta till nya produkter.

 Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • arbeta med vidareutveckling av befintliga produkter
  • utveckla nya koncept och produkter från idé till lansering
  • säkerställa att produkterna uppfyller krav vad gäller lagstiftning, näring och kvalitet
  • utbilda och stötta Lantmännens Nötforsäljare till att vara Sveriges mjölk- och köttproducenters bästa affärspartners

Som produktspecialist arbetar du på Foderenheten och samarbetar med personer på andra avdelningar såsom Marknad, Försäljning, Varuflöde och Produktion.

Vem är du

Vi söker dig som är agronom eller har annan högre relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du har erfarenhet från antingen liknande verksamhet och produktområde eller från att ansvara och driva eget affärsområdes- eller produktansvar.

Som person är du affärsmässig, har god marknadskännedom, resultatorienterad och beslutsmässig. För att lyckas i rollen behöver med lätthet kunna skapa relationer både internt och externt. Vi värdesätter ett processinriktat, lösningsorienterat arbetssätt med en god prioriteringsförmåga. Vi söker dig som är drivande, bra på att motivera andra och som med din ambition gör skillnad. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift. Placering är på huvudkontoret i Malmö. Det är ett krav att du behärskar MS Office.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, helhetssyn, handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Plats: Malmö
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
 

Vid frågor kontakta Foderchef Kristina Gustafsson på 010-556 35 94.

Ansök här


Företagets hemsidaSpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Affärsområdeschef Väst till HS Konsult

En nyckelroll för utvecklingen av svenskt lantbruk!
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag: 2017-06-18


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


HIR Skåne söker en växtodlingsrådgivare

”När grödorna växer som bäst ger jag råd till mina kunder om växtnäring och växtskydd, alltid med fokus på lönsamheten. Under höst och vintern planerar jag växtodlingen tillsammans med mina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning, allt efter gårdens förutsättningar….” ”Jag jobbar nära mina kollegor och tillsammans bevakar vi vad som händer i omvärlden för att kunna ge våra kunder bästa möjliga råd. Vi är ett starkt team av rådgivare inom lantbruk och trädgård”.
Införd: 2017-05-16
Sista ansökningsdag: 2017-06-17


Produktspecialist Nötfor Lantmännen Lantbruk

Vi fortsätter vår satsning på foderutveckling och utökar nu vårt utvecklingsteam. Har du stor kunskap och intresse om nutrition och marknadsmässig förståelse för foder, idisslare och deras ägare? Då är du den vi söker till rollen som Produktspecialist Nötfor på Lantmännen Lantbruk.
Införd: 2017-05-11
Sista ansökningsdag: 2017-06-06


Dataväxt söker säljare till Skåne-Halland

Vi erbjuder en utmanande säljroll med stor frihet där du själv kan påverka både arbetsdagens planering och din framtida utveckling. För rätt person finns många möjligheter att vara med att effektivisera svenska lantbruk genom skräddarsydda lösningar. Du kommer ingå i ett erfaret försäljningsteam på ett företag i stark positiv utveckling.
Införd: 2017-05-10
Sista ansökningsdag: 2017-06-12


HS Konsult söker Miljörådgivare med vattenkompetens

Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar att skriva tillståndsansökningar/MKB och miljörapporter samt att driva vattenvårdsprojekt. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Västerås eller Uppsala

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


HS Konsult AB söker Ekonomirådgivare Strängnäs, Nyköping eller Örebro

Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som i huvudsak omfattar affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi.
Införd: 2017-05-03
Sista ansökningsdag: 2017-05-29


Jordbruksverket söker Rådgivare inom ekologisk husdjursproduktion

Jordbruksverket söker en expert på ekologisk husdjursproduktion. Du ska arbeta med att anordna kompetensutveckling för ekologiska rådgivare och förväntas vara kontaktperson, inom ditt ansvarsområde, för ekologiska rådgivare i landet. Ditt arbete kommer vara tätt knutet till Greppa Näringen.
Införd: 2017-05-02
Sista ansökningsdag: 2017-06-04


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste