Jordbruksverket söker två personer med växtskyddskompetens

Sista ansökningsdag: 2017-06-28

Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 300 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping.

Vi söker två medarbetare till miljöanalysenheten som är placerad på växt- och miljöavdelningen. På avdelningen arbetar vi bland annat med information och rådgivning, regelverk och tillsynsvägledning, projektstöd, utredningar och miljömålsprojekt inom miljömålet Giftfri miljö. 

Vi söker nu en miljömålssamordnare som på ca halvtid ansvarar för informationsutbyte och samordning i växtskyddsfrågor mellan avdelningens olika enheter. 
I den andra tjänsten ska du samordna arbetet med, och följa upp effekterna av, den nationella handlingsplanen för hållbar användning av växtskyddsmedel som verket ansvarar för. En annan del i arbetsuppgifterna är att göra bedömningar av effektiviteten för olika växtskyddsmedel i samband med godkännande av nya växtskyddsmedel som Kemikalieinspektionen ansvarar för. 

I båda tjänsterna ska du kunna delta i olika utredningar och projekt som vi och andra myndigheter genomför inom växtskyddsområdet. Du kommer också att delta i olika arbets- eller referensgrupper som kan vara kopplade till både bransch, forskning, miljöövervakning och myndigheter. Även deltagande i expertgrupper inom EU kan bli aktuellt. 

Vi kan ev. fördela om de olika arbetsuppgifterna för de båda tjänsterna efter önskemål och kompetens hos de sökande. 

Kvalifikationer

Du är mark/växtagronom eller har annan relevant naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du har kunskaper om växtodling och växtskydd, dess förutsättningar samt växtskyddsmedlens påverkan på miljön. Det är en merit om du har erfarenhet av att leda eller delta i projekt och utredningar inom myndigheter eller har arbetet som miljö- eller växtodlingsrådgivare. 

Du har en god förmåga att samarbeta och kan kommunicera både muntligt och skriftligt på ett tydligt och enkelt sätt. Du har förmåga och omdöme att väga samman olika typer och perspektiv av information. Du tar initiativ och uppnår resultat i ditt arbete. 

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning  Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-28  Referensnummer:   2.4.6-10122/17

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk.

Kontaktperson

Else-Marie Mejersjö Enhetschef 070-325 44 33

Fackliga företrädare  Eva Dahlberg SACO-representan t036-15 51 76

Helen MöllerST036-15 62 61

Övrigt

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte skickas med via offentliga jobb. Det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen. 
Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb! 


Företagets hemsidaGunnars Maskiner söker Säljare Lantbruksmaskiner

Gunnars Maskiner AB går vidare i sin satsning med större tillgänglighet inom försäljning i västra Sverige. Vi erbjuder därför ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter för säljområde Vara. Våra produkter riktar sig till lantbruk och entreprenadföretag
Införd: 2017-06-21
Sista ansökningsdag: 2017-07-15


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare till Varaslättens Lagerhus

Vi söker dig som är intresserad att tillsammans med Varaslättens Lagerhus arbeta som säljare i Dalsland, Bohuslän och Trestad. Arbetet innebär försäljning av förnödenheter, växtodlings-rådgivning, spannmålsinköp och arbete med nya medlemmar och kunder.
Införd: 2017-06-19
Sista ansökningsdag: 2017-07-07


Jordbruksverket söker två personer med växtskyddskompetens

Vi söker två medarbetare till miljöanalysenheten som är placerad på växt- och miljöavdelningen. På avdelningen arbetar vi bland annat med information och rådgivning, regelverk och tillsynsvägledning, projektstöd, utredningar och miljömålsprojekt inom miljömålet Giftfri miljö.
Införd: 2017-06-17
Sista ansökningsdag: 2017-06-28


Djurskötare till mjölkrobotgård

Djurskötare, gärna med seminutbildning, sökes till mjölkrobotgård i Dalarna med 135 kor i Ekologisk produktion.
Införd: 2017-06-15
Sista ansökningsdag: 2017-07-16


Ny medarbetare till Vikaryd

Vi söker dig som vill arbeta med köttdjur o får vallproduktion, skogsarbete mm tjänstebostad finnes!
Införd: 2017-06-13
Sista ansökningsdag:


HIR Skåne söker en ekonomirådgivare

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer? Vi är i dag 10 rådgivare i HIR Skåne inom ekonomi och marknad. Nu behöver vi förstärkning. Är du liksom vi road av siffror, resultat och utveckling av företag? Är du självständig, tycker om frihet och eget ansvar, men med stöd från erfarna kollegor? Då är detta något för dig! Självklart är du lantbruksintresserad.
Införd: 2017-06-12
Sista ansökningsdag: 2017-07-15


Kriminalvården söker en produktionsledare (driftledare)

VILL DU ARBETA MED JORDBRUK, VÄXTODLING OCH DJURHÅLLNING?
Införd: 2017-06-12
Sista ansökningsdag: 2017-07-05


Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn

Tycker du det är kul med mekanik och teknik? Är du duktig på att "skruva", reparationer och felsökningar? Vill du jobba med service av jordbruksmaskiner? Då kan det här jobbet som Serviemekaniker/tekniker på Swedish Agro Machinery i Närke/Södermanland vara för Dig! Välkommen med din ansökan på annonsen "Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn" www.manpower.se
Införd: 2017-06-02
Sista ansökningsdag: 2017-07-31


Medarbetare sökes till Odensviholm Mjölk AB

Vi söker djurskötare till vår mjölkkobesättning
Införd: 2017-05-29
Sista ansökningsdag: 2017-06-23


SpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste