Enhetschef till Jordbruksverkets utredningsenhet

Sista ansökningsdag: 2017-08-06

Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 300 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping.

Arbetsbeskrivning

Är du en utvecklingsinriktad ledare med god helhetssyn? Har du förmågan och drivet att leda förändringar och skapa värde för Jordbruksverket, våra medarbetare och våra kunder? Då är det dig som Jordbruksverket söker som enhetschef till vår utredningsenhet.

På utredningsenheten arbetar vi med Jordbruksverkets utredningar som analytiker och utredningsledare. Utredningar bedrivs inom ett brett spektra av områden som till exempel jordbrukspolitik, konkurrenskraft, miljö- och klimat, växt- och animalieproduktion och landsbygdsutveckling. Många av utredningarna är uppdrag från regeringen och flera är knutna till Livsmedelsstrategin men även egeninitierade utredningar genomförs. Vi deltar också i arbetet med att utvärdera Landsbygdsprogrammet och Havs- och fiskeriprogrammet.

Som enhetschef på utredningsenheten driver och utvecklar du verksamheten utifrån enhetens, avdelningens och divisionens målsättningar. Inom ramen för ditt arbetsgivaransvar säkerställer du att verksamsamheten bedrivs optimalt i förhållande till uppdrag och resurser vad gäller styrning, planering och prioritering. Du inriktar dig på ledaruppgiften genom att coacha och tillvarata varje medarbetares kompetens och drivkraft. Du tar en aktiv roll i avdelningens ledningsgrupp och är med och driver utveckling- och förändringsfrågor för enheten, avdelningen och hela Jordbruksverket. Du ansvarar för enhetens ekonomi och du har personalansvar för enhetens medarbetare. Jordbruksverket arbetar med att införa LEAN-filosofin på bredden i verksamheten. Som enhetschef ansvarar du för att tillämpa arbetssättet i enhetens verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig akademisk examen. Du har erfarenhet från utredningsarbete inom en organisation med koppling till frågor inom jordbruk, miljö och landsbygd. Ett intresse och en grundläggande förståelse för metodfrågor är en fördel för att kunna skapa förutsättningarna för enhetens arbete Du har ledarerfarenhet, gärna med budget och personalansvar, men det är inget krav. Du vill ta en aktiv roll i en ledningsgrupp. Erfarenhet eller kunskap om Lean är ett plus.

Vi tror att du leder och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang, delaktighet samt arbetsglädje. Samarbete med andra människor är naturligt för dig och du är även trygg i dig själv. Du fattar beslut med mod och omdöme och du har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och hitta strategier för att tillsammans med andra lösa utmaningar både på lång och kort sikt. Din kommunikationsförmåga är god.

Tjänsten är placerad i Jönköping.

Läs mer och ansök här

 

 


E-post: josefin.lindenfalk@jordbruksverket.se
Företagets hemsidaSäsongsanställning Appeltofft Consulting & Växtkraft AB

Säsongsanställning
Införd: 2017-07-10
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Skåne söker nya medarbetare

Hushållningssällskapet Skåne satsar på fältförsök och söker nu nya medarbetare.
Införd: 2017-07-05
Sista ansökningsdag: 2017-08-01


Rototilt söker Servicetekniker Södra Sverige

Just nu söker Teknisk support en Servicetekniker, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.
Införd: 2017-07-04
Sista ansökningsdag: 2017-08-31


Enhetschef till Jordbruksverkets utredningsenhet

Är du en utvecklingsinriktad ledare med god helhetssyn? Har du förmågan och drivet att leda förändringar och skapa värde för Jordbruksverket, våra medarbetare och våra kunder? Då är det dig som Jordbruksverket söker som enhetschef till vår utredningsenhet.
Införd: 2017-06-27
Sista ansökningsdag: 2017-08-06


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Ny medarbetare till Vikaryd

Vi söker dig som vill arbeta med köttdjur o får vallproduktion, skogsarbete mm tjänstebostad finnes!
Införd: 2017-06-13
Sista ansökningsdag:


Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn

Tycker du det är kul med mekanik och teknik? Är du duktig på att "skruva", reparationer och felsökningar? Vill du jobba med service av jordbruksmaskiner? Då kan det här jobbet som Serviemekaniker/tekniker på Swedish Agro Machinery i Närke/Södermanland vara för Dig! Välkommen med din ansökan på annonsen "Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn" www.manpower.se
Införd: 2017-06-02
Sista ansökningsdag: 2017-07-31


Medarbetare sökes till Odensviholm Mjölk AB

Vi söker djurskötare till vår mjölkkobesättning
Införd: 2017-05-29
Sista ansökningsdag: 2017-06-23


SpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste