Hushållningssällskapet Skåne söker nya medarbetare

Sista ansökningsdag: 2017-08-01

Slätterna, åsarna, skogen och de idérika människorna. Landsbygden i Skåne är storslagen. Vi på Hushållningssällskapet Skåne arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom fältförsök, företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning och utvecklingsprojekt. Totalt inom koncernen har vi 170 helårsanställda och omsätter strax under 200 miljoner.

Vi utför försök i alla lantbruksgrödor och har ambition om att vara den ledande försöksutföraren i landet. Vi är cirka trettio medarbetare på tre ställen i Skåne.

Vi söker nu medarbetare till Borgeby. Vi söker medarbetare för höstsäsongen 2017 och inför säsongen 2018. Även du som har F-skatt är välkommen med din ansökan. I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till sådd, gödsling, skörd, övriga växtodlingsåtgärder samt graderingar och övriga bedömningar i fält.

Du har lantbruksutbildning eller har yrkeserfarenhet med god maskinvana. Du har B-körkort, samt datorvana. BE-körkort och sprutcertifikat är meriterande.

Har du ytterligare frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta Jörgen Mårtensson 010-476 20 32, Helena Håkansson 010-476 20 34, Ulrika Dyrlund Martinsson 010-476 20 31

Välkommen med din ansökan senast den 1 augusti till ulrika.dyrlund-martinsson@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan!


E-post: ulrika.dyrlund-martinsson@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsidaSäsongsanställning Appeltofft Consulting & Växtkraft AB

Säsongsanställning
Införd: 2017-07-10
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Skåne söker nya medarbetare

Hushållningssällskapet Skåne satsar på fältförsök och söker nu nya medarbetare.
Införd: 2017-07-05
Sista ansökningsdag: 2017-08-01


Rototilt söker Servicetekniker Södra Sverige

Just nu söker Teknisk support en Servicetekniker, redo att ta sig an nya spännande och utvecklande utmaningar i ett företag med höga mål och ambitioner i en stark tillväxt.
Införd: 2017-07-04
Sista ansökningsdag: 2017-08-31


Enhetschef till Jordbruksverkets utredningsenhet

Är du en utvecklingsinriktad ledare med god helhetssyn? Har du förmågan och drivet att leda förändringar och skapa värde för Jordbruksverket, våra medarbetare och våra kunder? Då är det dig som Jordbruksverket söker som enhetschef till vår utredningsenhet.
Införd: 2017-06-27
Sista ansökningsdag: 2017-08-06


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Ny medarbetare till Vikaryd

Vi söker dig som vill arbeta med köttdjur o får vallproduktion, skogsarbete mm tjänstebostad finnes!
Införd: 2017-06-13
Sista ansökningsdag:


Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn

Tycker du det är kul med mekanik och teknik? Är du duktig på att "skruva", reparationer och felsökningar? Vill du jobba med service av jordbruksmaskiner? Då kan det här jobbet som Serviemekaniker/tekniker på Swedish Agro Machinery i Närke/Södermanland vara för Dig! Välkommen med din ansökan på annonsen "Servicemekaniker/tekniker till jordbrukssektorn" www.manpower.se
Införd: 2017-06-02
Sista ansökningsdag: 2017-07-31


Medarbetare sökes till Odensviholm Mjölk AB

Vi söker djurskötare till vår mjölkkobesättning
Införd: 2017-05-29
Sista ansökningsdag: 2017-06-23


SpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Entreprenad/Grönytesäljare till Söderberg & Haak TC AB

Vi söker en Grönyte-/Entreprenadsäljare med säljerfarenhet och branschkunskap. Försäljningsområdet omfattar Dalarna, Västmanland och Gästrikland. Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och som tycker om att arbeta självständigt.
Införd: 2017-05-18
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


Hjälmaröds Gård söker medarbetare

Vi söker nu dig som i första hand vill arbeta i mjölkproduktionen men också med växtodling, maskin- samt byggnadsunderhåll om du är intresserad.
Införd: 2017-03-20
Sista ansökningsdag:


Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering

Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2017-03-07
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste