Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

AS FORS MW är en estnisk koncern etablerad 1992 med svenskt ägande. Företaget utvecklar, producerar, marknadsför samt säljer skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Våra kunder återfinns på alla kontinenter i allt från de minsta till de största företagen. I nuläget har företaget 140 anställda med säte i Estland samt Sverige och Kina. Omsättningen ligger runt 200 MSEK.

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen. Gärna med erfarenhet av någon av bolagets produkter. Goda kunskaper inom hydraulik är ett måste. Kunskaper inom elektronik premieras. Det svenska dotterbolaget Farma Norden AB där, tjänsten är lokaliserad, är det mindre företaget i den större globala koncernen. Det innebär att uppgifterna kommer att variera i takt med den dagliga verksamheten. Du kommer att agera såväl direkt mot slutkund som gentemot professionella serviceanläggningar kring service och support samt reservdelshantering. Samtidigt söker vi någon som kan leda, organisera och utveckla verksamheten på plats.

Tjänsten som eftermarknadsansvarig på Farma Norden AB kräver drivkraft, kommunikationsförmåga och goda samarbetsegenskaper. Du ska ha förmågan att organisera och strukturera ditt arbete såväl som andras. Vi arbetar i nära kontakt med våra användare. Mässdeltagande i Fors MW mässor är en del av eftermarknadsarbetet.

Som person är du en trygg teamspelare som har förmåga att bygga broar inom en organisation och mellan funktioner. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Goda kunskaper i engelska (även teknisk engelska) är en förutsättning och fler språk är meriterande. Vi ser gärna seniora sökande till tjänsten. Bolaget arbetar med Monitor som produktionsstyrningssystem. Din arbetstid är mestadels förlagd till vårt eftermarknadskontor i Norrköping.

Vid frågor, välkommen att kontakta Stefan Blom på tfn: +46 70 200 59 13.

Ansökan med meritförteckning sändes senast 2017-09-30 via e-mail till candidates@forsmw.com


Företagets hemsidaHushållningssällskapet Halland söker försöksledare

Antar du utmaningen? Vi söker en försöksledare till Hushållningssällskapet Halland! Våra fältförsök är en viktig pusselbit för att utveckla lantbruket i Halland.
Införd: 2017-09-19
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Förädlingsassistent Lantmännen Lantbruks växtförädlingsstation i Lännäs

Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som finns på förädlingsstationen, bestående av stationschef/förädlingsassistent, två förädlare, en förädlingsarbetare. Som förädlingsassistent rapporterar Du till stationschefen. På förädlingsstationen i Lännäs arbetar vi med utveckling av nya sorter av diploid och tetraploid rödklöver, samt tidigt två- och sexradskorn. Vi provar även sorter av andra vallgrödor, såsom timotej, ängssvingel, vitklöver, men även andra grödor, havre.
Införd: 2017-09-19
Sista ansökningsdag: 2017-10-31


Sverigeansvarig Säljare med ambitionen att bli VD till H&N Sweden!

Är du rätt person för att bygga upp en ny verksamhet i Sverige? H&N Sweden AB söker nu en driven, serviceinriktad Säljare som kan starta upp och utveckla verksamheten från grunden, och senare kan axla en VD-roll.
Införd: 2017-09-18
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:


Produktansvarig foder till Lantmännen Agroetanol

Vi söker en produktansvarig foder med ett övergripande ansvar för våra foderprodukter. Utöver att ansvara för befintliga produkter och produktspecifikationer ansvarar du också för att systematiskt identifiera och analysera nya marknader och kundapplikationer.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen.
Införd: 2017-09-04
Sista ansökningsdag: 2017-09-30


Eurofins Agro söker Provtagare i Östergötland

Det handlar framför allt om jordprovtagning med GPS inom lantbruket, men även provtagning av grovfoder kan förekomma. Uppdraget är säsongsbetonat och låter sig kombineras med annat arbete.
Införd: 2017-08-30
Sista ansökningsdag: 2017-09-30


Företagsledare till Östra Ljungby Lantmän

Vi söker dig som vill leda företaget in i framtiden. Att tillsammans med engagerade medarbetare utveckla vår Lokalförening till att vara den bästa affärspartnern för kunder i området. Utöver företagsledarrollen kommer du att vara aktiv i affärsverksamheten, särskilt inom lantbrukssegmentet.
Införd: 2017-08-22
Sista ansökningsdag: 2018-09-22


Säsongsanställning Appeltofft Consulting & Växtkraft AB

Säsongsanställning
Införd: 2017-07-10
Sista ansökningsdag:


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Ny medarbetare till Vikaryd

Vi söker dig som vill arbeta med köttdjur o får vallproduktion, skogsarbete mm tjänstebostad finnes!
Införd: 2017-06-13
Sista ansökningsdag:


SpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste