Produktansvarig foder till Lantmännen Agroetanol

Sista ansökningsdag: 2017-10-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga producent och leverantör av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av  foderprodukter och koldioxid. Vi är ca 90 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.

Vi söker en produktansvarig foder med ett övergripande ansvar för våra foderprodukter. Utöver att ansvara för befintliga produkter och produktspecifikationer ansvarar du också för att systematiskt identifiera och analysera nya marknader och kundapplikationer. Tillsammans med ett tvärfunktionellt team kommer du att driva och medverka i produkt- och konceptutveckling av nya produkter och affärer samt att förbättra och underhålla vårt kontrollsystem för salmonella och andra foderrelaterade risker.

Ditt uppdrag är att tillsammans med produktionsorganisationen agera proaktivt rörande produktkvalitet och utvecklingsmöjligheter. Det innebär att säkerställa att vi har ett bra flöde i vår produktion och att produkternas värde tas till vara på ett optimalt sätt.  Försäljningen sker idag i huvudsak som foderråvara för nöt och svin till foderfabriker, men även andra spännande djurslag och industriella applikationer. Som produktansvarig är det ditt ansvar att aktivt tillsammans med fodersäljaren arbeta för en ökad användning av befintliga produkter samt arbeta för att öka kundens betalningsförmåga för befintliga produkter gentemot produktkvalitet, mervärden etc. 

I arbetsuppgifterna ingår att driva och utveckla affärsmöjligheterna kring de olika foderkomponenterna. Du samverkar nära med fodersäljare och produktionsansvariga för att säkra produktionen i sin helhet. Avgörande för att lyckas som produktansvarig för foder är god kundkontakt och kännedom om marknaden. Du ansvarar för att verksamheten har nödvändiga tillstånd och du är kontaktperson mot myndigheter och branschorganisationer. Ansvaret för fodersäkerhet ligger också på ditt bord. Arbetsuppgifterna ska utföras i enlighet med företagets strategi och mål.  

Vi tror att du som söker har en akademisk lantbruksutbildning, gedigen kunskap om husdjursnutrition och att du har arbetat med foderkvalitet, foderhygien och spårbarhet. Alternativt har du arbetat med liknande frågor inom livsmedelsindustrin. Du gillar att göra affärer, har en affärsmässighet och en förmåga att bedöma marknaden. Du är en teamspelare som samordnar, engagerar och inspirerar. Du tycker om att jobba med utveckling och har goda idéer samt tar initiativ till förbättringar. Som person har du känsla för service, ett positivt driv och ett stort engagemang. Du har också lätt för att knyta kontakter. Vi förutsätter att du har god IT-vana och erfarenhet av att arbete i affärssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan senast 15 oktober       Länk till ansökan

www.agroetanol.se


Företagets hemsidaHushållningssällskapet Halland söker försöksledare

Antar du utmaningen? Vi söker en försöksledare till Hushållningssällskapet Halland! Våra fältförsök är en viktig pusselbit för att utveckla lantbruket i Halland.
Införd: 2017-09-19
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Förädlingsassistent Lantmännen Lantbruks växtförädlingsstation i Lännäs

Du kommer att ingå i den arbetsgrupp som finns på förädlingsstationen, bestående av stationschef/förädlingsassistent, två förädlare, en förädlingsarbetare. Som förädlingsassistent rapporterar Du till stationschefen. På förädlingsstationen i Lännäs arbetar vi med utveckling av nya sorter av diploid och tetraploid rödklöver, samt tidigt två- och sexradskorn. Vi provar även sorter av andra vallgrödor, såsom timotej, ängssvingel, vitklöver, men även andra grödor, havre.
Införd: 2017-09-19
Sista ansökningsdag: 2017-10-31


Sverigeansvarig Säljare med ambitionen att bli VD till H&N Sweden!

Är du rätt person för att bygga upp en ny verksamhet i Sverige? H&N Sweden AB söker nu en driven, serviceinriktad Säljare som kan starta upp och utveckla verksamheten från grunden, och senare kan axla en VD-roll.
Införd: 2017-09-18
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:


Produktansvarig foder till Lantmännen Agroetanol

Vi söker en produktansvarig foder med ett övergripande ansvar för våra foderprodukter. Utöver att ansvara för befintliga produkter och produktspecifikationer ansvarar du också för att systematiskt identifiera och analysera nya marknader och kundapplikationer.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag: 2017-10-15


Eftermarknadsansvarig till Farma Norden AB

Nu söker vi dig, Eftermarknadsansvarig med mångårig eftermarknadserfarenhet av arbete inom skogs-, jordbruks- eller entreprenadbranschen.
Införd: 2017-09-04
Sista ansökningsdag: 2017-09-30


Eurofins Agro söker Provtagare i Östergötland

Det handlar framför allt om jordprovtagning med GPS inom lantbruket, men även provtagning av grovfoder kan förekomma. Uppdraget är säsongsbetonat och låter sig kombineras med annat arbete.
Införd: 2017-08-30
Sista ansökningsdag: 2017-09-30


Företagsledare till Östra Ljungby Lantmän

Vi söker dig som vill leda företaget in i framtiden. Att tillsammans med engagerade medarbetare utveckla vår Lokalförening till att vara den bästa affärspartnern för kunder i området. Utöver företagsledarrollen kommer du att vara aktiv i affärsverksamheten, särskilt inom lantbrukssegmentet.
Införd: 2017-08-22
Sista ansökningsdag: 2018-09-22


Säsongsanställning Appeltofft Consulting & Växtkraft AB

Säsongsanställning
Införd: 2017-07-10
Sista ansökningsdag:


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Ny medarbetare till Vikaryd

Vi söker dig som vill arbeta med köttdjur o får vallproduktion, skogsarbete mm tjänstebostad finnes!
Införd: 2017-06-13
Sista ansökningsdag:


SpannSam Maskin AB söker gårdsmästare

Vi söker en engagerad o driftig person, gärna med Lantmästarutbildning och sprutcertifikat.
Införd: 2017-05-24
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste