VD till Långås Potatis och Rotfrukter AB

Långås Potatis är ett odlarägt förädlingsföretag som lagrar, sorterar, förpackar, skalar och bearbetar potatis, rotfrukter och grönsaker. Vi finns i Långås en mil norr om Falkenberg och har idag 17 anställda. Våra odlare finns från Bjäre i söder till Varberg i norr. I företaget förädlar vi odlarnas råvara till förpackade produkter för konsument och storhushåll. Vi arbetar med högsta kvalitet under eget varumärke men även under kunders egna varumärken, vilket gör att vi har fokus på identifiering genom sort och spårbarhet. Vår egen potatissort, Antonia, är välkänd inom restaurang-

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?

SOM VD SKALL DU

Driva utvecklingen av företaget och dess produkter
Ansvara för marknadsföring
Ansvara för ekonomi, redovisning och resultatuppföljning
Coacha och stödja personalen
Utveckla samarbetet med odlare och kunder

DIN PROFIL

Du är utåtriktad och kommunikativ samt har erfarenhet av att leda mindre företag. Kunskaper i ekonomi från kalkylering till redovisning och uppföljning krävs. Du är van att jobba i lag, hos oss kommer du att arbeta nära hela produktionskedjan från den odlande lantbrukaren via företagets personal till kundernas inköpare.

VILL DU VETA MER? Gå in på vår hemsida; langas.se eller kontakta styrelsens ordförande Tore Holmefalk,

tfn: 0708-960 666 eller e-post: tore@langas.se


Företagets hemsidaAgrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


MI söker en tekniker som är sugen på försäljning

MI söker en tekniker som är sugen på försäljning till marknaden från Karlstad, Norrköping och norrut. MI söker en energisk och ihållande kollega med ett stort engagemang och intresse för försäljning av lantbruk- och grönytemaskiner, och som kan utveckla våra varumärken; Maschio, Gaspardo, MI-Tip, Simplicity, Ferris och Yanmar i nära samarbete med 4 danska kollegor.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag: 2018-06-25


Närkes Traktorcenter söker servicetekniker

Närkes Traktorcenter söker servicetekniker som vill vara med och ge våra kunder bästa service.
Införd: 2018-05-08
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


DeLaval Sales AB söker servicetekniker till Sörmland och södra stor-Stockholm

Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-06-03


Mariannes Farm AB söker Biträdande Odlingschef

Företaget är i full gång med att ställa helt om till ekologisk produktion. Som biträdande odlingschef arbetar du, - i samråd med odlingschefen- med att ta fram råvaror till huvudkontoret i Strövelstorp, med bl.a. leveransplaner och återrapportering, dokumentation av fältaktiviteter och kostnader, personalledning mm.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-05-30


Växjö stiftskansli söker Jordbruksförvaltare

En del är jordbruksförvaltningen vars förvaltare är placerad på stiftskansliet med en vacker miljö och god atmosfär i Växjö. Jordbruksförvaltaren vi nu söker efterträdare till ansvarar för de frågor som kopplar till våra 37 gårdsarrenden, ca 200 sidoarrenden och andra både mindre och större upplåtelser främst på jordbruksmark.
Införd: 2018-05-03
Sista ansökningsdag: 2018-05-27


Hushållningssällskapen i Östergötland, Kalmar-Kronoberg-Blekinge och Jönköping söker medarbetare till vår ekonomirådgivning

Du kommer att ingå i ett regionalt nätverk med cirka 15 ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Du deltar också i vår nationella utvecklingsgrupp. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom områdena växtodling, bygg, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning.
Införd: 2018-05-02
Sista ansökningsdag: 2018-05-28


Säljare Lantbruksmaskiner till Gunnars Maskiner AB

Gunnars Maskiner AB går vidare i sin satsning med större tillgänglighet inom försäljning i västra Sverige. Vi erbjuder därför ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till lantbruk och entreprenadföretag
Införd: 2018-04-26
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


SLU söker en verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp

Vill du vara i mitt i en spännande utveckling för framtidens produktion av mat och biobaserade material? Flera av de viktigaste samhällsutmaningarna kräver lösningar inom dessa områden.
Införd: 2018-04-12
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Farmsight ansvarig till Värmdal & Traktorservice

Vi söker dig som vill jobba med att utveckla framtidens lantbruk genom avancerad informationsteknik.
Införd: 2018-04-11
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Produktionsrådgivare SweHatch

Vi ska utöka vår biologiska kompetens med ytterligare en rådgivare och söker därför en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna spänner över en mångfald av områden men kommer framförallt att omfatta produktionsrådgivning i form av besök mot våra olika anläggningar.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Planeringsansvarig till SweHatch

Som Planeringsansvarig ansvarar du för vår planering inom företaget och kontakten med våra kunder avseende deras order och behov. Du har också säljansvar till våra externa kunder.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Djurskötare till Qvantenburgs Säteri AB

Djurskötare till Slaktsvinsbesättning
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare

Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk sökes till Varaslättens Lagerhus.
Införd: 2018-03-09
Sista ansökningsdag:


Maskinförare till Lida Lantbruks AB

Lida Lantbruks AB söker en maskinförare/medarbetare till vårt växtodlingsföretag i Strängnäs.
Införd: 2018-03-06
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste