VD till Långås Potatis och Rotfrukter AB

Långås Potatis är ett odlarägt förädlingsföretag som lagrar, sorterar, förpackar, skalar och bearbetar potatis, rotfrukter och grönsaker. Vi finns i Långås en mil norr om Falkenberg och har idag 17 anställda. Våra odlare finns från Bjäre i söder till Varberg i norr. I företaget förädlar vi odlarnas råvara till förpackade produkter för konsument och storhushåll. Vi arbetar med högsta kvalitet under eget varumärke men även under kunders egna varumärken, vilket gör att vi har fokus på identifiering genom sort och spårbarhet. Vår egen potatissort, Antonia, är välkänd inom restaurang-

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?

SOM VD SKALL DU

Driva utvecklingen av företaget och dess produkter
Ansvara för marknadsföring
Ansvara för ekonomi, redovisning och resultatuppföljning
Coacha och stödja personalen
Utveckla samarbetet med odlare och kunder

DIN PROFIL

Du är utåtriktad och kommunikativ samt har erfarenhet av att leda mindre företag. Kunskaper i ekonomi från kalkylering till redovisning och uppföljning krävs. Du är van att jobba i lag, hos oss kommer du att arbeta nära hela produktionskedjan från den odlande lantbrukaren via företagets personal till kundernas inköpare.

VILL DU VETA MER? Gå in på vår hemsida; langas.se eller kontakta styrelsens ordförande Tore Holmefalk,

tfn: 0708-960 666 eller e-post: tore@langas.se


Företagets hemsidaVi söker en växtodlingskonsult med intresse för pussel, problemlösning och framtidens teknik!

Väder och vind gör att ett växtodlingspussel aldrig läggs klart. Ibland behöver bitar bytas ut och ibland behöver bitar slipas på för att passa in i bilden. Vi söker dig som har intresse av att arbeta och bygga vidare på det halländska växtodlingspusslet. Vi tror att du är intresserad av biologi, framtidens teknik och digitalisering. Du ser kundernas behov och ser möjligheterna att vara delaktig i att utveckla deras företagande och lantbruk.
Införd: 2018-08-14
Sista ansökningsdag: 2018-08-31


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Customer Innovation & New Product Development Manager

We see it as a part of our mission to create “win-win” solutions which improve the feed value chain and benefit all the stakeholders within the chain, including farmers, compound feed producers and ourselves. Holding a high knowledge level in animal nutrition is vital for our co-development and product development capabilities and we are therefore recruiting a Customer Innovation and New Product Development Manager for our Animal Feed business.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag: 2018-09-07


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


Utredare inom vattenhushållning i jordbruket till Jordbruksverket

Vi ska förstärka arbetet med vattenhushållning i jordbruket och söker nu en ny medarbetare. Du kommer att ingå i en grupp med kompetens inom jordbrukets vattenhushållning. Vi följer kunskapsutvecklingen inom forskningen och jordbruksnäringen och har ett nära utbyte med forskare, rådgivare och praktiker.
Införd: 2018-08-08
Sista ansökningsdag: 2018-08-23


Servicemontör till SKIOLD datamix AB

Servicemontör för montageledning och driftsättning av ventilation i djurstallar.
Införd: 2018-08-06
Sista ansökningsdag: 2018-08-31


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Djurskötare till Qvantenburgs Säteri AB

Djurskötare till Slaktsvinsbesättning
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare

Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk sökes till Varaslättens Lagerhus.
Införd: 2018-03-09
Sista ansökningsdag:


Maskinförare till Lida Lantbruks AB

Lida Lantbruks AB söker en maskinförare/medarbetare till vårt växtodlingsföretag i Strängnäs.
Införd: 2018-03-06
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste