En matintresserad kommunikatör till Svensk Fågel

Svensk Fågel är branschorganisationen för svensk kyckling och kalkon. Vi står för 98 procent av matfågelproduktionen i Sverige och representerar hela värdekedjan. Branschorganisationen är huvudman för ett flertal kvalitetsprogram som rör djurhälsa, djurvälfärd och livsmedelssäkerhet. Vårt kvalitetsmärke, den Gula Pippin, är märket som säkerställer att produkten uppfyller kraven som ställs i branschen och att produkten är kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. Våra medlemmar består av avelsföretag, kläckerier, fodertillverkare, kyckling- och kalkonbönder samt slakterier. Medlemsföretagen är Kronfågel, Guldfågeln, Lagerbergs Kyckling, Knäreds Kyckling, Bjärefågel samt Ingelsta Kalkon. Alla arbetar mot samma mål – att ta fram världens bästa kyckling och kalkon.

Svensk Fågel, som är branschorganisationen för svensk matfågeluppfödning och produktion, söker nu en driven, flexibel och självgående person som vill arbeta i en bred roll i en liten organisation där det händer mycket och där frågorna är breda, från jord till bord. Du ska kunna skriva texter och ansvara för att hålla våra olika projekt inom kommunikation och events. Du ska tycka om att jobba i en liten organisation som besitter hög expertkompetens inom matfågeluppfödning och där det oftast är snabba puckar och krav på flexibilitet.

Om tjänsten

Du kommer att arbetat på en arbetsplats i Stockholm där du ansvarar och rapporterar direkt till VD:n. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

• sköta vår FB-sida

• uppdatera och administrera vår hemsida

• delaktig i branschens medlemstidning

• korrekturläsa texter och produktionsmaterial

• tillsammans med VD och PR-byrå sätta upp strategiska kommunikativa aktiviteter

• ansvara för monter vid externa events

• tillsammans med kanslichefen planera och samordna årsstämma och branschmöten samt övriga konferenser som genomförs av branschorganisationen

• vid behov forma våra utbildningsmaterial för branschens medlemmar

• formge och ta fram enklare trycksaker

• tillsammans med PR-byrån ta fram pressreleaser samt ansvara för utskick

Kravspecifikationer

Du ska ha god förmåga att skriva och formulera dig mot olika målgrupper så som konsument, media och myndigheter. Du ska också kunna formgiva enklare produktionsmaterial samt sammanställa presentationsmaterial. Du ska kunna hålla och driva flera projekt samtidigt. Du behärskar programmen i MS Office samt Adobes Photoshop, InDesign och Illustrator eller motsvarande.

Du har kunskap och erfarenhet av att administrera sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl. Arbetet är mycket självgående och du ska kunna ta egna initiativ som förankras internt.

Anställningsform och placering

Typ av anställning: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid men alternativa anställningsformer kan diskuteras

Planerat startdatum: Omgående Placering: Huvudkontoret på Franzéngatan 6 i Stockholm

Intresserad?

Din ansökan skickas till info@svenskfagel.se I ansökningen ska ingå en beskrivning om dig själv, erfarenhet, utbildning samt dina löneanspråk. Rekryteringsprocessen sker omgående och kan innebära att tjänsten tillsätts snarast.

För ytterligare information kontakta Maria Donis, VD Svensk Fågel, tel: 0708 25 48 58


Företagets hemsidaEnergifabriken söker Säljchef

Energifabriken säljer förnybara drivmedel. Vi söker dig som kan ta kommandot över våra tankstationer. Utveckla, marknadsföra och förbättra våra affärer på våra tankstationer.
Införd: 2017-12-08
Sista ansökningsdag: 2017-12-31


Driftledare, Röbäcksdalens lantbruk, SLU-Umeå

Som driftsledare förväntas du fungera som avdelningschef med ansvar för lantbrukets djurhållning och växtodling avseende personal, budget, arbetsmiljö mm. Du sitter dessutom i institutionens ledningsråd. Arbetet omfattar praktiskt arbete som periodvis kan vara fysiskt krävande. Verksamheten bedrivs i internationell miljö i nära samarbete med forskande personal.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag: 2017-12-31


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Kvänum

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


En matintresserad kommunikatör till Svensk Fågel

Svensk Fågel, som är branschorganisationen för svensk matfågeluppfödning och produktion, söker nu en driven, flexibel och självgående person som vill arbeta i en bred roll i en liten organisation där det händer mycket och där frågorna är breda, från jord till bord.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinsäljare

Vi söker dig som har intresse av försäljning av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Falköping

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Miljö- och ekorådgivare inom lantbruk till Hushållningssällskapet Östergötland

Du kommer att jobba som rådgivare till lantbrukare i Östergötlands län. I tjänsten ingår olika uppdrag inom miljö så som tillståndsansökningar, rådgivning inom Greppa Näringen och vattenfrågor. Delar av tjänsten kan även bestå av produktionsrådgivning inom ekologisk växtodling och EU-rådgivning.
Införd: 2017-11-28
Sista ansökningsdag: 2018-01-08


Produkt- och Försäljningschef för SAMSON

Som expert på området kommer du att ansvara för utvecklingen av SAMSON:s produkter I Sverige och fungera som en aktiv länk mellan våra säljare och tillverkaren. Det blir din uppgift att säkerställa att vi är en attraktiv leverantör till våra slutkunder. Naturligtvis kommer du att få en grundlig introduktion till SAMSON:s produkter.
Införd: 2017-11-27
Sista ansökningsdag: 2017-12-30


Produkt- och Försäljningschef CLAAS Traktor

Som expert inom området kommer du att ansvara för utvecklingen av CLAAS traktoraffär i Sverige och fungera som en aktiv länk mellan våra säljare och tillverkaren. Det blir din uppgift att säkerställa att vi är en attraktiv leverantör till våra slutkunder. Naturligtvis kommer du att få en grundlig introduktion till CLAAS produkter.
Införd: 2017-11-27
Sista ansökningsdag: 2017-12-30


Säljsupport/koordinator till Hako Ground & Garden AB

Som säljsupport/koordinator har du en viktig roll att stötta vår affärsområdes- och produktchef samt våra säljare i det dagliga arbetet. Rollen innebär arbete med allt i från offertsupport, leverantörskontakter, statistik till kundbesök och säljmöten.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


Distriktsansvarig maskinsäljare - Stockholm Syd till Hako Ground & Garden AB

Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


Intresserad växtodlingsrådgivare till Lovang Lantbrukskonsult

Vi söker dig med stort intresse för växtodling. Du ska vara agronom, lantmästare eller motsvarande.
Införd: 2017-11-22
Sista ansökningsdag: 2018-01-14


Distriktsansvarig säljare affärsområde Golf till Hako Ground & Garden AB

Vi söker nu en självgående och kreativ distriktsansvarig säljare till vårt affärsområde Golf med distriktet Östergötland, Närke, Värmland och delar av Västmanland som arbetsområde.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


DeLaval Sales AB söker Projektör/ Back office till säljkåren

Arbetet innebär projektering av anläggningar och system för djurstallar samt produktstöd till säljkåren. Tjänsten innebär ett ansvarsfullt och självständigt arbete.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2017-12-22


Lantmännen söker frösamordnare/frörådgivare Mellansverige

Tjänsten som frösamordnare/frörådgivare Mellansverige innebär daglig kontakt med våra fröodlare, företrädesvis i Östergötland, Sörmland, Uppland, Västmanland och Närke. Vi arbetar med både konventionella och ekologiska fröodlingar. Fokus för denna tjänst är att ansvara för rådgivningen åt Lantmännens fröodlare i Mellansverige.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2017-12-17


Djurskötare till Vadsbo Mjölk AB

Vi söker en djurskötare på heltid med erfarenhet inom området.
Införd: 2017-11-16
Sista ansökningsdag:


Moholms Säteri söker djurskötare

Den vi söker ska jobba i vår egen satellit del med veckogrisning.
Införd: 2017-11-10
Sista ansökningsdag:


VD till Långås Potatis och Rotfrukter AB

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?
Införd: 2017-11-08
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Östergötland söker försöksassistenter till Klostergården i Vreta Kloster

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-11-07
Sista ansökningsdag:


Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:


Wacker Neuson i Göteborg och Stockholm söker Fälttekniker!

Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller lantbruksmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet eller har du branscherfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.
Införd: 2017-10-30
Sista ansökningsdag:


Erfaren grävmaskinist till Rölunda Gård

Efter många års väl utfört arbete så börjar vår torvtäktsansvarige fundera på pension. Vi söker därför en skötsam person till ett fritt och självständigt arbete.
Införd: 2017-09-28
Sista ansökningsdag:


Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste