En matintresserad kommunikatör till Svensk Fågel

Svensk Fågel är branschorganisationen för svensk kyckling och kalkon. Vi står för 98 procent av matfågelproduktionen i Sverige och representerar hela värdekedjan. Branschorganisationen är huvudman för ett flertal kvalitetsprogram som rör djurhälsa, djurvälfärd och livsmedelssäkerhet. Vårt kvalitetsmärke, den Gula Pippin, är märket som säkerställer att produkten uppfyller kraven som ställs i branschen och att produkten är kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. Våra medlemmar består av avelsföretag, kläckerier, fodertillverkare, kyckling- och kalkonbönder samt slakterier. Medlemsföretagen är Kronfågel, Guldfågeln, Lagerbergs Kyckling, Knäreds Kyckling, Bjärefågel samt Ingelsta Kalkon. Alla arbetar mot samma mål – att ta fram världens bästa kyckling och kalkon.

Svensk Fågel, som är branschorganisationen för svensk matfågeluppfödning och produktion, söker nu en driven, flexibel och självgående person som vill arbeta i en bred roll i en liten organisation där det händer mycket och där frågorna är breda, från jord till bord. Du ska kunna skriva texter och ansvara för att hålla våra olika projekt inom kommunikation och events. Du ska tycka om att jobba i en liten organisation som besitter hög expertkompetens inom matfågeluppfödning och där det oftast är snabba puckar och krav på flexibilitet.

Om tjänsten

Du kommer att arbetat på en arbetsplats i Stockholm där du ansvarar och rapporterar direkt till VD:n. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

• sköta vår FB-sida

• uppdatera och administrera vår hemsida

• delaktig i branschens medlemstidning

• korrekturläsa texter och produktionsmaterial

• tillsammans med VD och PR-byrå sätta upp strategiska kommunikativa aktiviteter

• ansvara för monter vid externa events

• tillsammans med kanslichefen planera och samordna årsstämma och branschmöten samt övriga konferenser som genomförs av branschorganisationen

• vid behov forma våra utbildningsmaterial för branschens medlemmar

• formge och ta fram enklare trycksaker

• tillsammans med PR-byrån ta fram pressreleaser samt ansvara för utskick

Kravspecifikationer

Du ska ha god förmåga att skriva och formulera dig mot olika målgrupper så som konsument, media och myndigheter. Du ska också kunna formgiva enklare produktionsmaterial samt sammanställa presentationsmaterial. Du ska kunna hålla och driva flera projekt samtidigt. Du behärskar programmen i MS Office samt Adobes Photoshop, InDesign och Illustrator eller motsvarande.

Du har kunskap och erfarenhet av att administrera sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl. Arbetet är mycket självgående och du ska kunna ta egna initiativ som förankras internt.

Anställningsform och placering

Typ av anställning: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid men alternativa anställningsformer kan diskuteras

Planerat startdatum: Omgående Placering: Huvudkontoret på Franzéngatan 6 i Stockholm

Intresserad?

Din ansökan skickas till info@svenskfagel.se I ansökningen ska ingå en beskrivning om dig själv, erfarenhet, utbildning samt dina löneanspråk. Rekryteringsprocessen sker omgående och kan innebära att tjänsten tillsätts snarast.

För ytterligare information kontakta Maria Donis, VD Svensk Fågel, tel: 0708 25 48 58


Företagets hemsidaJune Produkter söker personal

Maskinsäljare/platschef samt Reservdelschef till June Produkter Ängelholm/Munka-Ljungby
Införd: 2018-10-16
Sista ansökningsdag: 2018-11-16


Säljare och produktutvecklare inom foder

Vi söker en säljare och produktutvecklare inom foder för att ta AAK:s foderverksamhet till nästa nivå.
Införd: 2018-09-27
Sista ansökningsdag:


Vi söker rådgivare inom bygg, växtodling, ekonomi och miljö

Vill du göra skillnad för svenskt lantbruk? Sök jobb hos oss!
Införd: 2018-09-24
Sista ansökningsdag:


Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd

Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:


Två växtodlingsrådgivare till Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad

Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad söker två Växtodlingsrådgivare
Införd: 2018-09-14
Sista ansökningsdag: 2018-10-24


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste

Att ha foten kvar i myllan

Att lantbruket är en bransch som skiljer sig ganska mycket från de flesta andra tror jag vi kan vara ganska överens om. Lantbruket har egna krav och en egen ekonomisk situation. Faktum är att vi producerar något så viktigt som livsmedel men det som märks mest i den dagliga driften är kanske det att vädret sätter schemat och arbetets upplägg för dagen. Detta ställer vissa särkrav, krav på stresstålighet och management men framförallt att man som arbets­ledare och arbetstagare är flexibel i tanken och kan ändra sin planering när vädret slår om. 

Kommentera