Driftledare, Röbäcksdalens lantbruk, SLU-Umeå

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) söker en driftsledare till Röbäcksdalens forskningsanläggning i Umeå. Anläggningen omfattar en modern forskningsladugård med 120 mjölkkor i lösdrift med avancerad teknik för registrering av djurens konsumtion, produktion, beteende och miljöpåverkan. Röbäcksdalen är ett statsnära forskningscentrum som erbjuder forskare och näringsliv, en unik miljö. Lantbruksdriften är en del Röbäcksdalens forskningsstation, som ingår i Vetenskapsrådets satsning, Swedish Infrastructure for Ecosystem Sciences, (SITES). Tjänsten är placerad vid Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap (NJV) och tillhör Fakulteten för Veterinärmedicin och Husdjursvetenskap. Ladugården och institutionen är certifierad enligt miljöledningssystemet ISO14001. För mer information besök gärna vår hemsida www.slu.se/njv

Arbetsuppgifter:

Som driftsledare förväntas du fungera som avdelningschef med ansvar för lantbrukets djurhållning och växtodling avseende personal, budget, arbetsmiljö mm. Du sitter dessutom i institutionens ledningsråd. Arbetet omfattar praktiskt arbete som periodvis kan vara fysiskt krävande. Verksamheten bedrivs i internationell miljö i nära samarbete med forskande personal.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med agronom-, lantmästarexamen eller motsvarade och med erfarenhet av drifts- och arbetsledaransvar inom mjölkproduktion och växtodling. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som kommunikation, samarbete, initiativ och förmåga att leda personal. För arbetet krävs goda kunskaper och erfarenhet av lantbruksteknik och mekanisering, ekonomibyggnader samt driftsekonomi. Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vi förusätter att du har B-körkort och behörighet för lantbrukets maskiner.

Placering: Umeå

Anställningsform: Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2017-12-31.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av, Prefekt Mårten Hetta (090-786 87 47) och nuvarande driftsledare Stig Brodin (070-583 90 73),

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/


Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. 

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se        ANSÖK

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner: Mårten Hetta Prefekt 090-7868747

marten.hetta@slu.se


Företagets hemsidaEnergifabriken söker Säljchef

Energifabriken säljer förnybara drivmedel. Vi söker dig som kan ta kommandot över våra tankstationer. Utveckla, marknadsföra och förbättra våra affärer på våra tankstationer.
Införd: 2017-12-08
Sista ansökningsdag: 2017-12-31


Driftledare, Röbäcksdalens lantbruk, SLU-Umeå

Som driftsledare förväntas du fungera som avdelningschef med ansvar för lantbrukets djurhållning och växtodling avseende personal, budget, arbetsmiljö mm. Du sitter dessutom i institutionens ledningsråd. Arbetet omfattar praktiskt arbete som periodvis kan vara fysiskt krävande. Verksamheten bedrivs i internationell miljö i nära samarbete med forskande personal.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag: 2017-12-31


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Kvänum

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


En matintresserad kommunikatör till Svensk Fågel

Svensk Fågel, som är branschorganisationen för svensk matfågeluppfödning och produktion, söker nu en driven, flexibel och självgående person som vill arbeta i en bred roll i en liten organisation där det händer mycket och där frågorna är breda, från jord till bord.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinsäljare

Vi söker dig som har intresse av försäljning av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Falköping

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Miljö- och ekorådgivare inom lantbruk till Hushållningssällskapet Östergötland

Du kommer att jobba som rådgivare till lantbrukare i Östergötlands län. I tjänsten ingår olika uppdrag inom miljö så som tillståndsansökningar, rådgivning inom Greppa Näringen och vattenfrågor. Delar av tjänsten kan även bestå av produktionsrådgivning inom ekologisk växtodling och EU-rådgivning.
Införd: 2017-11-28
Sista ansökningsdag: 2018-01-08


Produkt- och Försäljningschef för SAMSON

Som expert på området kommer du att ansvara för utvecklingen av SAMSON:s produkter I Sverige och fungera som en aktiv länk mellan våra säljare och tillverkaren. Det blir din uppgift att säkerställa att vi är en attraktiv leverantör till våra slutkunder. Naturligtvis kommer du att få en grundlig introduktion till SAMSON:s produkter.
Införd: 2017-11-27
Sista ansökningsdag: 2017-12-30


Produkt- och Försäljningschef CLAAS Traktor

Som expert inom området kommer du att ansvara för utvecklingen av CLAAS traktoraffär i Sverige och fungera som en aktiv länk mellan våra säljare och tillverkaren. Det blir din uppgift att säkerställa att vi är en attraktiv leverantör till våra slutkunder. Naturligtvis kommer du att få en grundlig introduktion till CLAAS produkter.
Införd: 2017-11-27
Sista ansökningsdag: 2017-12-30


Säljsupport/koordinator till Hako Ground & Garden AB

Som säljsupport/koordinator har du en viktig roll att stötta vår affärsområdes- och produktchef samt våra säljare i det dagliga arbetet. Rollen innebär arbete med allt i från offertsupport, leverantörskontakter, statistik till kundbesök och säljmöten.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


Distriktsansvarig maskinsäljare - Stockholm Syd till Hako Ground & Garden AB

Vi söker nu en självgående och kreativ säljare till vårt affärsområde Park & Mark. Arbetet består i huvudsak av uppsökande försäljning samt bearbetning av befintliga kunder.
Införd: 2017-11-23
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


Intresserad växtodlingsrådgivare till Lovang Lantbrukskonsult

Vi söker dig med stort intresse för växtodling. Du ska vara agronom, lantmästare eller motsvarande.
Införd: 2017-11-22
Sista ansökningsdag: 2018-01-14


Distriktsansvarig säljare affärsområde Golf till Hako Ground & Garden AB

Vi söker nu en självgående och kreativ distriktsansvarig säljare till vårt affärsområde Golf med distriktet Östergötland, Närke, Värmland och delar av Västmanland som arbetsområde.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-15


DeLaval Sales AB söker Projektör/ Back office till säljkåren

Arbetet innebär projektering av anläggningar och system för djurstallar samt produktstöd till säljkåren. Tjänsten innebär ett ansvarsfullt och självständigt arbete.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2017-12-22


Lantmännen söker frösamordnare/frörådgivare Mellansverige

Tjänsten som frösamordnare/frörådgivare Mellansverige innebär daglig kontakt med våra fröodlare, företrädesvis i Östergötland, Sörmland, Uppland, Västmanland och Närke. Vi arbetar med både konventionella och ekologiska fröodlingar. Fokus för denna tjänst är att ansvara för rådgivningen åt Lantmännens fröodlare i Mellansverige.
Införd: 2017-11-20
Sista ansökningsdag: 2017-12-17


Djurskötare till Vadsbo Mjölk AB

Vi söker en djurskötare på heltid med erfarenhet inom området.
Införd: 2017-11-16
Sista ansökningsdag:


Moholms Säteri söker djurskötare

Den vi söker ska jobba i vår egen satellit del med veckogrisning.
Införd: 2017-11-10
Sista ansökningsdag:


VD till Långås Potatis och Rotfrukter AB

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?
Införd: 2017-11-08
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Östergötland söker försöksassistenter till Klostergården i Vreta Kloster

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-11-07
Sista ansökningsdag:


Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:


Wacker Neuson i Göteborg och Stockholm söker Fälttekniker!

Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller lantbruksmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet eller har du branscherfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.
Införd: 2017-10-30
Sista ansökningsdag:


Erfaren grävmaskinist till Rölunda Gård

Efter många års väl utfört arbete så börjar vår torvtäktsansvarige fundera på pension. Vi söker därför en skötsam person till ett fritt och självständigt arbete.
Införd: 2017-09-28
Sista ansökningsdag:


Hüllert Maskin söker Maskinsäljare

Vi erbjuder dig att representera innovativa maskiner som är eftertraktade och uppmärksammade på marknaden. Säljarbetet innebär stimulerande kontakter med entreprenörer, företagsledare och maskinförare.
Införd: 2017-09-12
Sista ansökningsdag:


Herrgård med trevlig bostad söker pedantisk lantbrukarfamilj

Vi söker någon som är positiv och gillar att handskas med många olika gårdsuppdrag under sommarmånaderna.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Driftsledare växtodling till Östergård Jordbruks AB

Vi söker dig med stort intresse för växtodling och moderna maskiner. Du kommer att vara en nyckelperson i företaget och högst delaktig i vidareutvecklingen av företaget.
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


LEMKEN söker Servicetekniker för Sverige

För att utveckla vår verksamhet på den svenska marknaden ser vi fram emot att, så snart som möjligt, anställa en Servicetekniker för Sverige
Införd: 2017-06-20
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker kunnig och engagerad personal

Komatsu, världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner, och Söderberg & Haak befinner sig i en stark expansionsfas på den svenska marknaden och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka vår serviceorganisation. Vi behöver driven, engagerad och kompetent personal som är intresserad av att vara med och bygga upp organisationen.
Införd: 2017-04-06
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste