HS konsult söker två växtodlingsrådgivare inom ekologisk produktion

Sista ansökningsdag: 2018-02-15

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.

Vi är ett av Sveriges vassaste ekorådgivarteam och erbjuder oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår ekorådgivning ökar och vi behöver förstärka vårt team.

Hos oss har du flera kollegor inom ditt kompetensområde och dessutom kollegor inom lantbruksdjur, växtodling, fältförsöksverksamhet, forskning och utveckling, miljö/naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog och mat.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver både samarbetsförmåga och ett stort eget driv?

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter.  Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt rådgivningskoncept HIR för ekologiska lantbrukare. Vi erbjuder våra kunder oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.

Under odlingssäsongen gör du många fältbesök. Som rådgivare är du kundens självklara bollplank både när det gäller produktion och vid strategiska beslut i växtodlingsföretaget. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev, göra SAM-ansökningar samt arrangera kurser och kundträffar.

Vi vill att du som söker:

Har intresse och kompetens inom ekologisk produktion.
Är utbildad agronom eller lantmästare med inriktning mot växtodling eller har motsvarande kompetens.
Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
Erfarenhet av enskild rådgivning.
Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Uppsala respektive Västerås

Välkommen med din ansökan!

För mer information:

Affärsområdeschef: Victoria Thuillier 070 – 236 25 45

Samordnare växtodling: Anna Linnell 070 – 562 02 72

Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsterna är på heltid.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 15 februari, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Växtodling önskad placeringsort”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.


Företagets hemsidaSöderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Säljare lantbruksmaskiner till Axima

Axima expanderar och söker ytterligare en säljare i Kalmarregionen. Vi söker dig som har stor drivkraft för att lyckas med försäljning av New Hollands lantbruksmaskiner samt Aximas övriga sortiment. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Du skall även ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av säljare. För att lyckas med jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.
Införd: 2018-01-18
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Harpsundsnämnden söker förvaltare för jord och skog

Nu söker vi en ny förvaltare som kan ta vid då den nuvarande går i pension kring årsskiftet 2018-2019.
Införd: 2018-01-17
Sista ansökningsdag: 2018-03-12


Chef affärsområde gris till Gård & Djurhälsan

Du leder genomkontinuerlig uppföljning av både medarbetarnas och affärsområdets resultat. Vår verksamhet är i en stark tillväxt där många av producenterna önskar utveckla sina verksamheter med stöd från oss. I rollen ingår ett affärsutvecklande ansvar, där du i samråd med medarbetarna säkerställer framtida tillväxt. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.
Införd: 2018-01-17
Sista ansökningsdag: 2018-02-01


Sektionschef jordbruk och trädgård på RISE

Tjänsten omfattar personal- och verksamhetsansvar för enhetens sektion för Jordbruk och trädgård, som består av 25 medarbetare där huvuddelen finns i Uppsala men det finns även medarbetare i Lund och Skara. Tillsammans med medarbetarna på enheten kommer du att utarbeta våra kompetensplaner och forsknings- och innovationsstrategier som är väl förankrade i intressenters behov och enhetens strategier. Du kommer att ha personal- och ekonomiskt ansvar, vilket bl.a. innebär att leda, stimulera och utveckla sektionen.
Införd: 2018-01-16
Sista ansökningsdag: 2018-02-11


Arbetsledare med husdjursinriktning till Lagunda Animalieproduktion AB

Dina arbetsuppgifter omfattar att tillsammans med ägarna och 3 övriga medarbetare driva företaget och delta i utvecklingen och arbetsledning. Tjänsten omfattar daglig djurskötsel,administrativa arbeten planeringsarbeten och servicearbeten.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag: 2018-02-15


HS konsult söker två växtodlingsrådgivare inom ekologisk produktion

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt rådgivningskoncept HIR för ekologiska lantbrukare. Vi erbjuder våra kunder oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag: 2018-02-15


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:


Fältsäljare till June Produkter AB

June Produkter söker en fältsäljare med ansvar för Stockhomsområdet och norrut.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag: 2018-02-12


Instruktör på Jordbruket - Svalöfs gymansium

Vi söker dig som vill arbeta som instruktör och ingå i vårt team! Fördelat på växtodling och djurproduktion är vi åtta personer som jobbar i den dagliga driften i lantbruket. Du kommer att jobba med skörd, reparationer, underhåll och andra förekommande uppgifter i den dagliga driften där praktiska handledningen av eleverna på Svalöfs gymnasium är en stor del.
Införd: 2018-01-11
Sista ansökningsdag: 2018-02-12


Djurskötare (mjölkkor) till Svalöfs gymnasium

Vi söker dig som vill arbeta som instruktör och ingå i vårt team! Fördelat på växtodling och djurproduktion är vi åtta personer som jobbar i den dagliga driften i lantbruket. Dina arbetsuppgifter blir den dagliga skötseln av våra 60 mjölkkor i lösdrift, plus rekrytering.
Införd: 2018-01-11
Sista ansökningsdag: 2018- 02-12


Swedish Agro Machinery i Skara söker reservdelssäljare

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Skänninge en reservdelssäljare.
Införd: 2018-01-10
Sista ansökningsdag:


Driftsledare till Vadsbo Växtodling AB

Vi söker en verksamhetsledare, lantmästare/agronom eller mot svarande, med erfarenhet inom området. Du svarar för planering och genomförande av bolagets växtodling och rapporterar direkt till VD.
Införd: 2018-01-10
Sista ansökningsdag: 2018-01-31


Verksamhetsledare till Potatisodlarna

Potatisodlarna söker en verksamhetsledare som på deltid främst ska samla marknadsinformation och distribuera på mail och SMS till föreningens medlemmar.
Införd: 2018-01-08
Sista ansökningsdag: 2018-01-22


Doktorander till SLU sökes

Doktorander inom växtnäring och precisionsodling sökes
Införd: 2018-01-05
Sista ansökningsdag: 2018-01-31


Vedums Smågris AB söker Djurskötare smågrisproduktion

Djurskötare till en nybyggd anläggning!
Införd: 2018-01-05
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Trelleborg Wheel Systems – Sales Manager Mitas

Trelleborg Wheel Systems söker Sales Manager för varumärket Mitas.
Införd: 2018-01-04
Sista ansökningsdag: 2018-01-25


Hushållningssällskapet Skåne söker försökstekniker och fältförsöksledare

Hushållningssällskapet Skånes flaggskepp är fältförsöksverksamheten. Vårt arbetsområde täcker hela Skåne och vi arbetar med alla tänkbara utmaningar i lantbrukets olika grödor. Vi har ambitionen att vara den ledande fältförsöksutföraren i landet. För att ytterligare stärka och utveckla vår verksamhet söker vi nu nya medarbetare.
Införd: 2018-01-03
Sista ansökningsdag: 2018-01-22


Svenska Foder söker processoperatör

Vi söker processoperatör till Svenska Foders anläggning i Västergård. Arbetsuppgifterna består av paketering och lagerhantering av utsäde och ställer krav på noggrannhet och problemlösningsförmåga kombinerat med praktiskt utförande.
Införd: 2017-12-22
Sista ansökningsdag: 2018-01-09


Lemken söker Servicetekniker för Sverige

Du blir vår nyckelkontakt i tekniska frågor om LEMKEN-maskiner mot våra återförsäljare i Sverige. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram samt utrymme för kreativitet i ett framgångsrikt, medelstort familjeföretag som fokuserar på deltagande och engagemang.
Införd: 2017-12-18
Sista ansökningsdag:


En matintresserad kommunikatör till Svensk Fågel

Svensk Fågel, som är branschorganisationen för svensk matfågeluppfödning och produktion, söker nu en driven, flexibel och självgående person som vill arbeta i en bred roll i en liten organisation där det händer mycket och där frågorna är breda, från jord till bord.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Falköping

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Djurskötare till Vadsbo Mjölk AB

Vi söker en djurskötare på heltid med erfarenhet inom området.
Införd: 2017-11-16
Sista ansökningsdag:


Moholms Säteri söker djurskötare

Den vi söker ska jobba i vår egen satellit del med veckogrisning.
Införd: 2017-11-10
Sista ansökningsdag:


VD till Långås Potatis och Rotfrukter AB

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?
Införd: 2017-11-08
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Östergötland söker försöksassistenter till Klostergården i Vreta Kloster

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-11-07
Sista ansökningsdag:


Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste