Högestad & Christinehof söker Gårdsmästare

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Jordbruksdriften omfattar 2 000 ha konventionell, 400 ha ekologisk växtodling, ekologisk nötköttsproduktion med ca 500 djur och 20 ha äppelodling.Ca hälften av våra 30 medarbetare arbetar inom jordbruket.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och brinner för att arbeta med växtodling och att leda människor. Vi ser att du är engagerad i dina arbetsuppgifter och är flexibel. 

I ditt uppdrag ingår växtodling, köttdjur och äppelodling där du i huvudsak ansvarar för planering och ledning av det praktiska arbetet, samt deltagande i detsamma. Du kommer även att ansvara för inköp av produkter och tjänster, vidareutveckla och skapa nya rutiner samt ha en del uppgifter kopplade till vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Du rapporterar till vår Jordbruksförvaltare.

Vi tror att du är gårdsmästare eller har motsvarande utbildning alternativt annan relevant påbyggnadsutbildning efter gymnasiet. Vi vill att du har några års praktisk erfarenhet av växtodling.

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och värdesätter din förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Du är en förändringsbenägen person som gillar utmaningar.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan
Som du sänder via e-post jessica@hogesta.se 
 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jordbruksförvaltare Christian Negendanck, telefon 0733-408102 eller Personalansvarig Jessica Reslow, 0417-40100

Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari 2018


Företagets hemsidaMedarbetare till VedumsGräs AB

Maskinförare sökes till modern maskinpark.
Införd: 2018-02-18
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker verkstadsansvarig

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Brålanda/Nuntorp en verkstadsansvarig. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker servicetekniker

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker reservdelssäljar

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Brålanda/Nuntorp en reservdelssäljare. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag:


Utesäljare Lantbruksförsäkringar Gjensidige

Gjensidige Lantbruk är sedan några år etablerade på svensk lantbruksmarknad och positionen har utvecklats starkt. Därför söker vi nu förstärkning av Utesäljare inom Lantbruksförsäkring som vill vara med i fortsatt satsning, som drivs av att göra lönsamma affärer och som vill ha kundorientering som ledord. Vi söker dig som är genuint intresserad av lantbruksmarknaden.
Införd: 2018-02-12
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Högestad & Christinehof söker Gårdsmästare

I ditt uppdrag ingår växtodling, köttdjur och äppelodling där du i huvudsak ansvarar för planering och ledning av det praktiska arbetet, samt deltagande i detsamma. Du kommer även att ansvara för inköp av produkter och tjänster, vidareutveckla och skapa nya rutiner samt ha en del uppgifter kopplade till vårt systematiska arbetsmiljöarbete.
Införd: 2018-02-06
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Hacksta Lantbruk AB söker medarbetare växtodlingen

Till växtodlingssäsongen 2018 söker vi nu en engagerad och intresserad medarbetare som kommer att få vara med i de flesta förekommande arbetena med både djur och maskiner.
Införd: 2018-01-31
Sista ansökningsdag: 2018-02-26


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Säljare lantbruksmaskiner till Axima

Axima expanderar och söker ytterligare en säljare i Kalmarregionen. Vi söker dig som har stor drivkraft för att lyckas med försäljning av New Hollands lantbruksmaskiner samt Aximas övriga sortiment. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Du skall även ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av säljare. För att lyckas med jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.
Införd: 2018-01-18
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Harpsundsnämnden söker förvaltare för jord och skog

Nu söker vi en ny förvaltare som kan ta vid då den nuvarande går i pension kring årsskiftet 2018-2019.
Införd: 2018-01-17
Sista ansökningsdag: 2018-03-12


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:


Swedish Agro Machinery i Skara söker reservdelssäljare

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Skänninge en reservdelssäljare.
Införd: 2018-01-10
Sista ansökningsdag:


Vedums Smågris AB söker Djurskötare smågrisproduktion

Djurskötare till en nybyggd anläggning!
Införd: 2018-01-05
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Lemken söker Servicetekniker för Sverige

Du blir vår nyckelkontakt i tekniska frågor om LEMKEN-maskiner mot våra återförsäljare i Sverige. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram samt utrymme för kreativitet i ett framgångsrikt, medelstort familjeföretag som fokuserar på deltagande och engagemang.
Införd: 2017-12-18
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Falköping

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Moholms Säteri söker djurskötare

Den vi söker ska jobba i vår egen satellit del med veckogrisning.
Införd: 2017-11-10
Sista ansökningsdag:


Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste