Utesäljare Lantbruksförsäkringar Gjensidige

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.

Gjensidige Lantbruk är sedan några år etablerade på svensk lantbruksmarknad och positionen har utvecklats starkt. Därför söker vi nu förstärkning av Utesäljare inom Lantbruksförsäkring som vill vara med i fortsatt satsning, som drivs av att göra lönsamma affärer och som vill ha kundorientering som ledord. Vi söker dig som är genuint intresserad av lantbruksmarknaden.
Om tjänsten 
Arbetet som Utesäljare Lantbruk innebär nyförsäljning, utveckling och kundvård av befintlig affär för att uppnå lönsam tillväxt. Ansvaret är regionbestämd marknadsbearbetning med fysiska kundbesök, deltagande på mässor och aktiviteter samt lokalt samarbete med våra samarbetspartners. 
Du förväntas:

  • Proaktivt kontakta potentiella kunder för att erbjuda försäkringslösningar i Gjensidige 
  • Identifiera kundens behov och presentera konkurreskraftiga försäkringslösningar 
  • Samarbeta nära kollegorna för att maximera eget och teamets resultat   

Du har själv ett stort ansvar att uppnå affärsmålen men även tillsammans med teamet ansvara för starkt ökad försäljning och skapa den bästa kundservicen och bemötandet till befintliga och nya kunder. Lönsamhet och rätt risk är mycket viktiga principer i Gjensidige. Tillsammans med teamet i Sverige ska försäljning och administration skötas effektivt och smidigt. Du har en viktig roll mot våra lantbrukskunder, till våra innesäljare och regionalt mot Landshypotek Bank och Sveland Djurförsäkringar som är våra samarbetspartners. Du är ansiktet utåt och representerar Gjensidige regionalt.    
Vem är du? 
Vi söker dig som har IFU:s diplom Sakförsäkring eller motsvarande diplomering. Du har erfarenhet av arbete som KAM eller utesäljare, och kan uppvisa kompetens av försäljningsresultat. Du har erfarenhet av arbete inom lantbruksmarknaden.  

Du har stark individuell drivkraft och driver dig själv och dina kollegor mot att nå dina och teamets mål. Du vill påverka utvecklingen positivt, är lyhörd och smidig i umgänget med andra, visar respekt och har lätt för att samarbeta. Du är pålitlig och andra har lätt för att finna tillit hos dig. Du ska se och kunna hantera riskerna inom affären och ha ekonomiskt sinne. Du anpassar dig lätt till nya och förändrade förutsättningar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och samerbetsvilja men planerar, prioriterar och utför ditt arbete helt självständigt. Du vill ta ansvar för att uppnå beslutade målsättningar.   
Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift och du har hög social förmåga till kunder men även internt. Du har vana att använda tekniska hjälpmedel för kommunikation och i ditt arbete.  

Placeringsorten är i första hand Örebro och där kommer du samarbeta med vår KAM Lantbruk Lena Holm. Intresse kan finnas även för andra orter. Har du frågor vänder du dig till Eva Wallentinsson, Lantbrukschef Sverige, säkrast via mejl eva.wallentinsson@gjensidige.se   Läs mer och ansök här


Företagets hemsidaMedarbetare till VedumsGräs AB

Maskinförare sökes till modern maskinpark.
Införd: 2018-02-18
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker verkstadsansvarig

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Brålanda/Nuntorp en verkstadsansvarig. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker servicetekniker

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag: 2018-03-09


Swedish Agro Machinery i Brålanda/Nuntorp söker reservdelssäljar

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Brålanda/Nuntorp en reservdelssäljare. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Införd: 2018-02-15
Sista ansökningsdag:


Utesäljare Lantbruksförsäkringar Gjensidige

Gjensidige Lantbruk är sedan några år etablerade på svensk lantbruksmarknad och positionen har utvecklats starkt. Därför söker vi nu förstärkning av Utesäljare inom Lantbruksförsäkring som vill vara med i fortsatt satsning, som drivs av att göra lönsamma affärer och som vill ha kundorientering som ledord. Vi söker dig som är genuint intresserad av lantbruksmarknaden.
Införd: 2018-02-12
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Högestad & Christinehof söker Gårdsmästare

I ditt uppdrag ingår växtodling, köttdjur och äppelodling där du i huvudsak ansvarar för planering och ledning av det praktiska arbetet, samt deltagande i detsamma. Du kommer även att ansvara för inköp av produkter och tjänster, vidareutveckla och skapa nya rutiner samt ha en del uppgifter kopplade till vårt systematiska arbetsmiljöarbete.
Införd: 2018-02-06
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Hacksta Lantbruk AB söker medarbetare växtodlingen

Till växtodlingssäsongen 2018 söker vi nu en engagerad och intresserad medarbetare som kommer att få vara med i de flesta förekommande arbetena med både djur och maskiner.
Införd: 2018-01-31
Sista ansökningsdag: 2018-02-26


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Säljare lantbruksmaskiner till Axima

Axima expanderar och söker ytterligare en säljare i Kalmarregionen. Vi söker dig som har stor drivkraft för att lyckas med försäljning av New Hollands lantbruksmaskiner samt Aximas övriga sortiment. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Du skall även ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av säljare. För att lyckas med jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.
Införd: 2018-01-18
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Harpsundsnämnden söker förvaltare för jord och skog

Nu söker vi en ny förvaltare som kan ta vid då den nuvarande går i pension kring årsskiftet 2018-2019.
Införd: 2018-01-17
Sista ansökningsdag: 2018-03-12


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:


Swedish Agro Machinery i Skara söker reservdelssäljare

Vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Skänninge en reservdelssäljare.
Införd: 2018-01-10
Sista ansökningsdag:


Vedums Smågris AB söker Djurskötare smågrisproduktion

Djurskötare till en nybyggd anläggning!
Införd: 2018-01-05
Sista ansökningsdag: 2018-02-28


Lemken söker Servicetekniker för Sverige

Du blir vår nyckelkontakt i tekniska frågor om LEMKEN-maskiner mot våra återförsäljare i Sverige. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram samt utrymme för kreativitet i ett framgångsrikt, medelstort familjeföretag som fokuserar på deltagande och engagemang.
Införd: 2017-12-18
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinreparatör till Falköping

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2017-12-05
Sista ansökningsdag:


Moholms Säteri söker djurskötare

Den vi söker ska jobba i vår egen satellit del med veckogrisning.
Införd: 2017-11-10
Sista ansökningsdag:


Entreprenadmekaniker till Söderberg & Haak Veddige

Entreprenad mekaniker/fälttekniker på främst Komatsu maskiner.
Införd: 2017-11-01
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste