SLU söker en verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp

Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Partnerskap Alnarps verksamhetsidé är att vara en mötesplats mellan universitetet, näringsliv och samhälle, för att stimulera till kunskaps- och erfarenhetsutbyte. I dialog mellan och genom inspel från dessa parter utvecklas aktuella och samverkansprojekt. Partnerskap Alnarp har idag drygt 80 partners som representerar företag och organisationer inom de gröna näringarna jordbruk, trädgård, livsmedel och skog. Partnerskap Alnarp ingår i enheten för samverkan och utveckling vid fakulteten för landskapsplanering, trädgårds- och jordbruksvetenskap, SLU i Alnarp. Enheten är fakultetens samverkansstödjande resurs med målsättning att bidra till utveckling av forskning och utbildning av hög kvalitet i samspel med en kunskapsdriven utveckling hos företag och organisationer. I våra samverkansprojekt har vi fokus på utveckling och innovation i samhället och näringen. Våra samverkansintressenter är de som berörs av SLU:s kunskaper och utbildningar. Vid enheten finns även Tankesmedjan för hållbar stadsutveckling Movium, Movium Partnerskap, SLU:s Framtidsplattform Urban Futures, Kompetensutveckling för yrkesverksamma, Alumn och Fundraising.

Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap

Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU, söker en verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp

Vill du vara i mitt i en spännande utveckling för framtidens produktion av mat och biobaserade material? Flera av de viktigaste samhällsutmaningarna kräver lösningar inom dessa områden.

Som verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp kan du göra stor skillnad genom ditt arbete i gränssnittet mellan forskning, utbildning, näringsliv och offentlig sektor. Du kommer att ingå i ett dynamiskt utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och samarbetspartners med spännande visioner och höga ambitioner att bidra till kunskapsbaserade lösningar.

Arbetsuppgifter:

Ditt ansvarsområde som verksamhetsledare är att, i dialog med Partnerskap Alnarps partners och medarbetare vid SLU, leda samverkansplattformen Partnerskap Alnarp. Särskilt fokus i arbetsuppgifterna är att fånga upp intressanta frågeställningar och kunskapsutmaningar, initiera forsknings- och utvecklingsprojekt, stimulera till examensarbeten samt planera workshops och konferenser. Detta arbete sker i nära samarbete med Partnerskap Alnarps partners, ämnesgrupper och SLU:s forskare, lärare, studenter och andra medarbetare på SLU i Alnarp.

Verksamhetsledaren ansvarar för kontakter med nuvarande och nya partners i Partnerskap Alnarp. Som verksamhetsledare kommer du även att ingå i en projektgrupp, med övriga  fakulteter vid SLU, för att utreda möjligheterna att etablera en organisation med arbetsformer som liknar dem som idag finns inom Partnerskap Alnarp, vilken ska omfatta hela SLU.

Kvalifikationer:

Som sökande till tjänsten ska du ha en akademisk examen inom ämnesområden relevanta för Partnerskap Alnarp. Vi söker en person med ett brett kontaktnät inom de gröna näringarna, som är lyhörd och målinriktad. Att ha arbetat i näringslivet är en merit liksom erfarenhet av att skapa och finansiera projektverksamhet. Dokumenterad erfarenhet av att ha koordinerat gott samarbete mellan akademi, näringsliv och samhälle är starkt meriterande. Ett inkluderande arbetssätt och en förmåga att sätta det egna arbetet i relation till SLU:s verksamhetsidé, strategi och kärnvärden är av stor betydelse. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering: Alnarp

Anställningsform: Vikariat under 2 år

Omfattning: 100%, deltid kan diskuteras

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2018-05-31.

Kontaktperson: Kristina Santén Enhetschef samverkan och utveckling kristina.santen@slu.se 073-020 90 88

Lisa Germundsson Verksamhetsledare Partnerskap Alnarp lisa.germundsson@slu.se 040-41 52 53

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

 


Företagets hemsidaNy eftermarknadsansvarig för Vicon balpressar med specifikt fokus på Fastbale

Service-/produktspecialist för varumärket Vicon, med ansvar för att understödja återförsäljare i produkt och serviceärenden. Det innebär också att vara kontakten mellan Vicon/Kvernelands produktchefer både i säljbolag liksom hos våra fabriker.
Införd: 2018-04-23
Sista ansökningsdag: 2018-05-04


Säljare, Gotland, Swedish Agro Machinery

Vi tänker oss att du har jobbat som utesäljare ett par år och utvecklat din egna skarpa säljteknik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja vårt breda sortiment. Den största delen av arbetet består av att utveckla relationerna med våra befintliga kunder och bygga långsiktiga relationer med lönsamma kundkontakter.
Införd: 2018-04-19
Sista ansökningsdag: 2018-05-20


Servicetekniker, Gotland, Mästerby Maskin

Är du en serviceinriktad person som tycker om varierande arbetsdagar? Mästerby Maskin har inlett ett samarbete med Swedish Agro Machinery och söker nu en servicetekniker på Gotland.
Införd: 2018-04-19
Sista ansökningsdag: 2018-05-20


SLU söker en verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp

Vill du vara i mitt i en spännande utveckling för framtidens produktion av mat och biobaserade material? Flera av de viktigaste samhällsutmaningarna kräver lösningar inom dessa områden.
Införd: 2018-04-12
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Farmsight ansvarig till Värmdal & Traktorservice

Vi söker dig som vill jobba med att utveckla framtidens lantbruk genom avancerad informationsteknik.
Införd: 2018-04-11
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Produktionsrådgivare SweHatch

Vi ska utöka vår biologiska kompetens med ytterligare en rådgivare och söker därför en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna spänner över en mångfald av områden men kommer framförallt att omfatta produktionsrådgivning i form av besök mot våra olika anläggningar.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Planeringsansvarig till SweHatch

Som Planeringsansvarig ansvarar du för vår planering inom företaget och kontakten med våra kunder avseende deras order och behov. Du har också säljansvar till våra externa kunder.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Silooperatör Spannmål sökes till Svenska Foder

Svenska Foder AB söker en silooperatör till vår anläggning i Getinge. Du som tycker om att ha många bollar i luften i ett högt tempo, det här är jobbet för dig.
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag: 2018-05-06


Djurskötare till Qvantenburgs Säteri AB

Djurskötare till Slaktsvinsbesättning
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare

Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk sökes till Varaslättens Lagerhus.
Införd: 2018-03-09
Sista ansökningsdag:


Maskinförare till Lida Lantbruks AB

Lida Lantbruks AB söker en maskinförare/medarbetare till vårt växtodlingsföretag i Strängnäs.
Införd: 2018-03-06
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


BM Agri – VD med Marknads- och Försäljningsansvar

BM Agri – VD med Marknads- och Försäljningsansvar – Med möjlighet till framtida delägarskap –
Införd: 2018-02-26
Sista ansökningsdag:


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste