Mariannes Farm AB söker Biträdande Odlingschef

Sista ansökningsdag: 2018-05-30

Mariannes Farm ligger i Strövelstorp, ca 2 mil nordost om Helsingborg. Varje år produceras på arrenderad mark ca 15 000 ton grönsaker som säljs packeterat eller skalat till detaljhandeln (butikskedjor och grossister) samt till restaurang/storhushåll och hamburgerkedjor i Sverige. Odlingen sker på ca 600 ha varav ca 500 ha ligger i Kristianstad-området. 480 ha av odlingen är ekologisk (KRAV-odlad) och utgörs av morötter, palsternacka, lök i knippen och mogen lök, alla förger av betor, rotselleri, kålrot, jordärtskocka, grönkål men även baljväxter och spannmål som växlingsgrödor. Företaget omsätter ca 130 miljoner kronor och har ca 6 helårsanställda i odlingen och 46 medarbetare totalt. Till det kommer säsongsanställda sommartid. Vi är bl.a. certifierade för KRAV-produktion och RIP samt har IP-certifiering. Besök oss gärna på www. mariannesfarm.se

På grund av pensionsavgång erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete i ett väletablerat företag inom frukt- och gröntbranschen. Företaget är i full gång med att ställa helt om till ekologisk produktion. Som biträdande odlingschef arbetar du, - i samråd med odlingschefen- med att ta fram råvaror till huvudkontoret i Strövelstorp, med bl.a. leveransplaner och återrapportering, dokumentation av fältaktiviteter och kostnader, personalledning mm. Naturligvis ingår även jordval och såplaner, växtskyddsplaner, provtagningar samt kontraktsskrivning med odlare och entreprenörer. En viktig del i arbetet är att bygga och vidmakthålla nätverk med grönsaksproducenter, fröfirmor och maskintillverkare i Sverige och utomlands.

Lämplig bakgrund för tjänsten är lantmästarprogrammet eller motsvarande utbildningsnivå tillsammans med praktisk erfarenhet, gärna från egen odling, eller som driftsledare alt. gårdsmästare. Bland dina personliga egenskaper värdesätter vi affärsmässighet, noggrannhet, fallenhet för att dokumentera och följa upp, driftighet och goda ledaregenskaper. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Minst B-körkort krävs, gärna med utökad behörighet. Erfarenhet av odling är ett grundkrav, erfarenhet av grönsaksodling och andra specialodlingar är mycket meriterande.

Placering av tjänsten är i första hand på vår anläggning i Kristianstad men kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult på anna@kajson.se eller via www.kajson.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa VD Marianne Härning-Nilsson, tel. 0706-59 70 90, odlingschef Stefan Pålsson, tel. 0702- 51 89 10 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 maj 2018. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.


Företagets hemsidaAgrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


MI söker en tekniker som är sugen på försäljning

MI söker en tekniker som är sugen på försäljning till marknaden från Karlstad, Norrköping och norrut. MI söker en energisk och ihållande kollega med ett stort engagemang och intresse för försäljning av lantbruk- och grönytemaskiner, och som kan utveckla våra varumärken; Maschio, Gaspardo, MI-Tip, Simplicity, Ferris och Yanmar i nära samarbete med 4 danska kollegor.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag: 2018-06-25


Närkes Traktorcenter söker servicetekniker

Närkes Traktorcenter söker servicetekniker som vill vara med och ge våra kunder bästa service.
Införd: 2018-05-08
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


DeLaval Sales AB söker servicetekniker till Sörmland och södra stor-Stockholm

Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-06-03


Mariannes Farm AB söker Biträdande Odlingschef

Företaget är i full gång med att ställa helt om till ekologisk produktion. Som biträdande odlingschef arbetar du, - i samråd med odlingschefen- med att ta fram råvaror till huvudkontoret i Strövelstorp, med bl.a. leveransplaner och återrapportering, dokumentation av fältaktiviteter och kostnader, personalledning mm.
Införd: 2018-05-07
Sista ansökningsdag: 2018-05-30


Växjö stiftskansli söker Jordbruksförvaltare

En del är jordbruksförvaltningen vars förvaltare är placerad på stiftskansliet med en vacker miljö och god atmosfär i Växjö. Jordbruksförvaltaren vi nu söker efterträdare till ansvarar för de frågor som kopplar till våra 37 gårdsarrenden, ca 200 sidoarrenden och andra både mindre och större upplåtelser främst på jordbruksmark.
Införd: 2018-05-03
Sista ansökningsdag: 2018-05-27


Hushållningssällskapen i Östergötland, Kalmar-Kronoberg-Blekinge och Jönköping söker medarbetare till vår ekonomirådgivning

Du kommer att ingå i ett regionalt nätverk med cirka 15 ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Du deltar också i vår nationella utvecklingsgrupp. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom områdena växtodling, bygg, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning.
Införd: 2018-05-02
Sista ansökningsdag: 2018-05-28


Säljare Lantbruksmaskiner till Gunnars Maskiner AB

Gunnars Maskiner AB går vidare i sin satsning med större tillgänglighet inom försäljning i västra Sverige. Vi erbjuder därför ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till lantbruk och entreprenadföretag
Införd: 2018-04-26
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


SLU söker en verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp

Vill du vara i mitt i en spännande utveckling för framtidens produktion av mat och biobaserade material? Flera av de viktigaste samhällsutmaningarna kräver lösningar inom dessa områden.
Införd: 2018-04-12
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Farmsight ansvarig till Värmdal & Traktorservice

Vi söker dig som vill jobba med att utveckla framtidens lantbruk genom avancerad informationsteknik.
Införd: 2018-04-11
Sista ansökningsdag: 2018-05-31


Produktionsrådgivare SweHatch

Vi ska utöka vår biologiska kompetens med ytterligare en rådgivare och söker därför en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna spänner över en mångfald av områden men kommer framförallt att omfatta produktionsrådgivning i form av besök mot våra olika anläggningar.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Planeringsansvarig till SweHatch

Som Planeringsansvarig ansvarar du för vår planering inom företaget och kontakten med våra kunder avseende deras order och behov. Du har också säljansvar till våra externa kunder.
Införd: 2018-04-09
Sista ansökningsdag:


Djurskötare till Qvantenburgs Säteri AB

Djurskötare till Slaktsvinsbesättning
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare

Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk sökes till Varaslättens Lagerhus.
Införd: 2018-03-09
Sista ansökningsdag:


Maskinförare till Lida Lantbruks AB

Lida Lantbruks AB söker en maskinförare/medarbetare till vårt växtodlingsföretag i Strängnäs.
Införd: 2018-03-06
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste