Jordbruksaktuellt söker ambitiös säljare

Sista ansökningsdag: 2018-07-25

Vi är en mediekoncern med höga ambitioner. Vi ger ut tidningarna Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, Maskinmarknaden och Grisföretagaren. Våra tidningars webbplatser ger våra läsare dagliga nyheter och affärsnyttiga informationstjänster. Vårt moderbolag Agriprim AB erbjuder IT-konsulttjänster till externa kunder. Idag är vi 30 anställda i koncernen.

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa vårt företag att växa?

Vi söker dig som är optimistisk, resglad, noggrann och social. Du har gott självförtroende och ett smittande positivt sinne. Känner du igen dig – hör av dig till oss.

Du kommer att jobba självständigt, strukturerat och trivas med utmaningen att hjälpa våra kunder till bättre affärer. Du ska älska att jobba både med datorn, telefonen och på fältet med kunderna. Jobbet innebär både externa kundmöten och mycket kontakt på telefon. Du ska snabbt se kundernas behov och hjälpa dem till bättre marknadsföring. Du kommer både att få utveckla relationen med befintliga kunder och etablera relation med nya kunder.

Denna tjänst kräver att din familjesituation inte hindrar att du reser en hel del, främst inom Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Vår ömsesidiga ambition är såklart ett långt förhållande. Vår huvudort är Örebro. Vi har också kontor i Lidköping och på Vreta Kluster utanför Linköping. För denna tjänst ser vi helst placering i Örebro, men kan eventuellt tänka oss placering i Lidköping eller Vreta Kluster. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information

Läs mer om oss på www.ja.se med flera webbplatser.
Ring gärna Stefan Ljungdahl, VD på 019-16 61 34, vardagar 9-16.

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2018-07-25. Vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen tidigare om vi finner rätt kandidat.

Så söker du

Skicka oss ett e-brev där du berättar om dig själv, dina meriter, dina löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Bilagor är välkomna. E-postadressen är stefan@ja.se


E-post: stefan@ja.se
Företagets hemsidaACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Såbel AB söker lantarbetare

Lantarbetare sökes till växtodlingsgård i Sala.
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag: 2018-08-15


Jordbruksaktuellt söker ambitiös säljare

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa vårt företag att växa?
Införd: 2018-06-27
Sista ansökningsdag: 2018-07-25


Vi söker en växtodlingskonsult med intresse för pussel, problemlösning och framtidens teknik!

Väder och vind gör att ett växtodlingspussel aldrig läggs klart. Ibland behöver bitar bytas ut och ibland behöver bitar slipas på för att passa in i bilden. Vi söker dig som har intresse av att arbeta och bygga vidare på det halländska växtodlingspusslet. Vi tror att du är intesserad av biologi, framtidens teknik och digitalisering. Du ser kundernas behov och ser möjligheterna att vara delaktig i att utveckla deras företagande och lantbruk.
Införd: 2018-06-26
Sista ansökningsdag: 2018-08-12


LHS Maskiner söker Case IH säljare

LHS Maskiner är i behov av en till lantbrukssäljare. Du kommer att få ett eget område att arbeta på.
Införd: 2018-06-19
Sista ansökningsdag: 2018-07-31


Två Växtodlingsrådgivare till Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad

Hushållningssällskapet i Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad söker nu två växtodlingsrådgivare som tillsammans med våra övriga rådgivare inom växtodling, ekonomi, miljö, djurproduktion och skog vill bidra till effektivare produktion hos kunderna i vårt område.
Införd: 2018-06-18
Sista ansökningsdag: 2018-08-06


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Kycklinglastare till EEA´S Kycklinglast AB

Kycklinglastare söker personal till vår verksamhet inom kycklinglastning.
Införd: 2018-06-05
Sista ansökningsdag: 2018-07-31


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Djurskötare till Qvantenburgs Säteri AB

Djurskötare till Slaktsvinsbesättning
Införd: 2018-03-20
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare

Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk sökes till Varaslättens Lagerhus.
Införd: 2018-03-09
Sista ansökningsdag:


Maskinförare till Lida Lantbruks AB

Lida Lantbruks AB söker en maskinförare/medarbetare till vårt växtodlingsföretag i Strängnäs.
Införd: 2018-03-06
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Skogsmaskinförare/lantarbetare norr om Stockholm

Slängsboda Gård AB söker en maskinförare med arbetsområde i Roslagen norr om Stockholm
Införd: 2018-01-26
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste