Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

Sista ansökningsdag: 2018-09-30

HIR Skåne AB är ett oberoende rådgivningsföretag som tillhandahåller kvalificerade rådgivningstjänster inom lantbruksnäringen. Vi är i dag ca 70 anställda och utöver rådgivning arrangerar vi en av Europas största lantbruksmässa i fält.

Vi ser en ökad efterfrågan på våra ekonomitjänster och utökar nu vår verksamhet inom redovisning, bokslut och beskattning.

Vi söker dig som är ekonom/redovisningskonsult med erfarenhet av löpande bokföring, upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för små och medelstora företag. Våra kunder finns inom många branscher och företagsformer, dock med tyngdpunkt på lantbruksföretag. Vi ser det därför som meriterande om du har kunskap om lantbruksföretagande och beskattning av enskild näringsverksamhet.

Du kommer att ingå i en grupp av ekonomer med bred kunskap inom olika områden. Du har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ. I arbetet ingår att tillsammans med dina kollegor utveckla affärssystem och rutiner för effektivare uppföljning och styrning av kundernas företag. För att lyckas i rollen är du som person nyfiken, strukturerad och trivs med nära kundkontakt.

om anställd i HIR Skåne AB ges du även möjlighet till att bli delägare i företaget. HIR Skåne AB ägs till ca 40 av Hushållningssällskapet Skåne. Att vara anställd i HIR Skåne innebär en stor frihet i att styra över sin egen arbetstid. Vi är i dag ca 70 anställda och utöver rådgivning arrangerar vi en av Europas största lantbruksmässa i fält.

Placeringsort: Skepparslöv, Kristianstad
Sista ansökningsdag: 30 september 2018
Sök tjänsten via: Skicka ansökan med CV till gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se

Kontaktperson vid frågor:
Monica Åkesson, 010-476 22 47, monica.akesson@hushallningssallskapet.se
Pär Martinsson, 010-476 20 02, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

 


E-post: monica.akesson@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsidaDoktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd

Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:


Två växtodlingsrådgivare till Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad

Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad söker två Växtodlingsrådgivare
Införd: 2018-09-14
Sista ansökningsdag: 2018-10-24


Piggforsäljare Lantmännen Lantbruk

Säljare av Piggfor-produkter i framför allt östra och södra Skåne och delar av Blekinge.
Införd: 2018-08-30
Sista ansökningsdag: 2018-09-30


Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

HIR Skåne AB är ett oberoende rådgivningsföretag som tillhandahåller kvalificerade rådgivningstjänster inom lantbruksnäringen. Nu söker vi dig som vill arbeta med redovisning och beskattning.
Införd: 2018-08-23
Sista ansökningsdag: 2018-09-30


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste