HIR Skåne AB söker VD

Sista ansökningsdag: 2018-10-19

HIR Skåne AB är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi hjälper företag att öka lönsamheten och utveckla sin verksamhet. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen. Hushållningssällskapet Skåne äger företaget till 60 procent och 40 procent ägs av personalen. Vi är för närvarande 70 anställda och företaget omsätter ca 60 miljoner kronor.

HIR Skåne AB växer och idag har vi elva affärsområde som omfattar bl.a. växtodling, ekonomi/marknad, horto, miljö och energi. Borgeby Fältdagar är ett annat affärsområde som är väl känt för lantbrukare i hela landet. Våra välutbildade medarbetare har även en gedigen praktisk erfarenhet och utgör basen för den positiva utveckling vi har haft de senaste åren.


Vår nuvarande VD sedan många år går i pension och vi söker nu dig som kan vidareutveckla verksamheten. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att leda kunskapsorienterade organisationer och är trygg i ledarrollen. Du är en drivande och affärsmässig person som värdesätter medarbetarna och deras erfarenheter och idéer. Du är också en målinriktad visionär och en strateg med ett tydligt kundperspektiv.

Du har en tydlig koppling till de gröna näringarna och är agronom, lantmästare, hortonom eller har annan relevant utbildning för rollen. Det är en fördel om du har arbetat i affärsdrivande konsultbolag tidigare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du är välkommen med din ansökan som du sänder till Anna Kajson via mail till anna@kajson.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
ordf. Nils Gyllenkrok, tel. 0706-60 50 51
eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Se gärna filmen om HIR och rekryteringen här: 

 


E-post: anna@kajson.se
Företagets hemsidaJune Produkter Söker Personal

Maskinsäljare/platschef samt Reservdelschef till June Produkter Ängelholm/Munka-Ljungby
Införd: 2018-10-16
Sista ansökningsdag: 2018-11-16


Säljare och produktutvecklare inom foder

Vi söker en säljare och produktutvecklare inom foder för att ta AAK:s foderverksamhet till nästa nivå.
Införd: 2018-09-27
Sista ansökningsdag:


HIR Skåne AB söker VD

Vår nuvarande VD går i pension och vi söker en engagerad och affärsmässig VD som kan vidareutveckla verksamheten.
Införd: 2018-09-26
Sista ansökningsdag: 2018-10-19


Vi söker rådgivare inom bygg, växtodling, ekonomi och miljö

Vill du göra skillnad för svenskt lantbruk? Sök jobb hos oss!
Införd: 2018-09-24
Sista ansökningsdag:


Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd

Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:


Två växtodlingsrådgivare till Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad

Hushållningssällskapet Jönköping och Rådgivarna i Sjuhärad söker två Växtodlingsrådgivare
Införd: 2018-09-14
Sista ansökningsdag: 2018-10-24


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste