Säljare och produktutvecklare inom foder

AAK har 20 olika produktions- och kundanpassingsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.300 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Malmö. Moderbolaget, AAK AB, är ett svenskregistrerat och börsnoterat företag baserat i Malmö. Vi har omfattande kunskap om vegetabiliska oljor och fetter, trender, marknader och utveckling för att skapa bestående resultat för våra kunder. Råvarorna som vi använder kommer från hela världen. De kommer från växtriket, är förnyelsebara och har minimal inverkan på miljön.

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder och försäljning i mer än 100 länder. 

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

AAK:s foderenhet fokuserar på lösningar baserade på vegetabiliska oljor och protein för kraftfoderindustrin. Våra produkter och lösningar är alla framtagna för att förbättra effektiviteten i kött- och mjölkproduktion, t.ex. genom att höja fodereffektiviteten eller mjölkavkastningen.

I den här rollen blir du en nyckelspelare när det gäller att skapa fortsatt tillväxt och att ta AAK:s foderverksamhet till nästa nivå.
Du kommer att ha ett uttalat kundansvar för utvalda kunder och kommer arbeta med att förvalta existerande försäljning samt söka nya möjligheter. För att lyckas i den här positionen behöver du aktivt söka efter och utforska kundernas utmaningar för att sedan omforma dem till affärsmöjligheter t.ex. genom att engagera kunden i gemensamma utvecklingsprojekt. Du kommer också att delta i produktutvecklingsprojekt och vara en del av ledningsgruppen för vår foderenhet.
Vi söker dig som inspireras och motiveras av att förstå kundernas affärer och processer samt att samarbeta med dina kollegor för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi tror att du har en universitetsexamen inom husdjursvetenskap t.ex. husdjursagronom eller liknande. Det viktigaste är att du innehar en gedigen kunskap om djur och foder eller att du har förmågan att skaffa sådan kunskap inom ett rimligt tidsperspektiv. Det är också betydelsefullt att du har ett kommersiellt intresse kombinerat med att motiveras av att göra affärer. Vi tror vidare att du har åtminstone några års relevant arbetslivserfarenhet bakom dig, t.ex. från foderindustrin som rådgivare eller någon annan relevant verksamhet. Tidigare säljerfarenhet är en merit, men inget krav. Att du talar engelska och åtminstone något nordiskt språk (svenska/danska/norska) flytande, är en förutsättning.

Placeringsorten är Karlshamn, alternativt att du utgår från ett hemmakontor och istället besöker Karlshamn regelbundet där resten av gruppen sitter.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

För mer information om positionen och dess utmaningar vänligen kontakta
Anders Holmqvist på +46 708 662 145.
För mer information gällande rekryteringsprocessen, kontakta
HR Project Leader Katarina Nordblad på +46 454 82373.

Ansök med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt.  Klicka här och sedan på "Apply" för att komma till ansökningsformuläret. Formuläret är på engelska men det går bra att skriva på svenska.

Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.
 


Företagets hemsidaRådgivningsansvarig – växtodling

Rådgivningsansvarig – växtodling sökes till Hushållningssällskapet i Östergötland
Införd: 2018-12-06
Sista ansökningsdag: 2019-01-07


Hushållningssällskapet Skåne söker försökstekniker

För att ytterligare stärka och utveckla vår fältförsöksverksamhet söker vi nu nya kollegor inför säsongen år 2019.
Införd: 2018-12-04
Sista ansökningsdag: 2019-01-18


Växtodlingssäljare till Svenska Foder, västra Sverige

Svenska Foder söker växtodlingssäljare till västra Sverige
Införd: 2018-11-26
Sista ansökningsdag: 2018-12-21


Kommunikatör/marknadsförare

Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB söker Kommunikatör/marknadsförare.
Införd: 2018-11-20
Sista ansökningsdag: 2019-01-04


Hushållningssällskapet i Jönköping söker Växtodlingsrådgivare

Hushållningssällskapet i Jönköping söker Växtodlingsrådgivare som tillsammans med våra övriga rådgivare inom växtodling, ekonomi, miljö, djurproduktion och skog vill bidra till effektivare produktion hos kunderna i vårt område.
Införd: 2018-11-16
Sista ansökningsdag: 2018-12-21


Säljare och produktutvecklare inom foder

Vi söker en säljare och produktutvecklare inom foder för att ta AAK:s foderverksamhet till nästa nivå.
Införd: 2018-09-27
Sista ansökningsdag:


Vi söker rådgivare inom bygg, växtodling, ekonomi och miljö

Vill du göra skillnad för svenskt lantbruk? Sök jobb hos oss!
Införd: 2018-09-24
Sista ansökningsdag:


Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd

Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste