Kommunikatör/marknadsförare

Sista ansökningsdag: 2019-01-04

Vi på Hushållningssällskapet arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning, utvecklingsprojekt och fältförsök. Våra kunskapsområden är landsbygdsutveckling, lantbruk & skog, mat, projektutveckling, trädgård, utbildning, hotell & konferens på Bjärsjölagårds Slott samt analysverksamhet på Nematodlaboratoriet. Vår skolverksamhet återfinns på Naturbruksgymnasiet i Önnestad. På HIR Skåne AB arbetar vi med kvalificerad och oberoende rådgivning inom växtodling, potatis, eko, grönsaker, bär, maskin, energi, husdjur, miljö, lean, ekonomi/redovisning, bygg och vatten. Vi anordnar även norra Europas största lantbruksmässa i fält – Borgeby Fältdagar. Vi ger dessutom ut tidskriften Arvensis i samarbete med andra Hushållningssällskap. Vi utför även säljuppdrag inom och utom hushållningssällskaps-sfären. Du kan läsa mer om Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB på hushallningssallskapet.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt. Det innebär bland annat att du utvecklar och driver det interna och externa kommunikationsarbetet samt marknadsföring och PR. Din uppgift blir även att stödja ansvariga chefer inom dessa områden. Du kommer även att ansvara för att hemsidan uppdateras.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Du är en kommunikatör och marknadsförare. Som person har du god förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Du ser vad som behöver göras, tar initiativ och har förmågan att på ett strategiskt och strukturerat sätt föra projekt framåt. Du ser det som en fördel när inte allting är bestämt i förväg.
Du är en utmärkt skribent med mycket goda kunskaper i svenska och gärna även i engelska. Du har förmågan att anpassa material för olika målgrupper.
Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet. Du behöver ha digital kompetens inom kommunikationsområdet och gärna erfarenhet av att arbeta i Sharepoint-lösningar och Office 365. Även arbete med publicering för webb och sociala medier är meriterande. Vi ser såklart gärna att du har erfarenhet från den gröna sektorn!

Vårt erbjudande
Som kommunikatör och marknadsförare kommer du att få en central roll i både Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB. Vi har kontor på flera platser i Skåne, främst kommer du att arbeta från våra kontor i Borgeby och Skepparslöv. Det innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten omfattar 60–100 %, beroende på om du är intresserad av att även arbeta med andra administrativa uppgifter. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Välkommen!
Om du har frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:
Gun Britt Sobieski Larsson, HR, Hushållningssällskapet Skåne, 010- 476 20 07 gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se
Sven Fajersson, vd Hushållningssällskapet Skåne, sven.fajersson@hushallningssallskapet.se
Erik Stjerndahl, vd HIR Skåne AB, erik.stjerndahl@hushallningssallskapet.se
Facklig kontaktperson är Cecilia Hagberg, 010-476 22 22, cecilia.hagberg@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan senast den 4 januari 2019 till gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se 

 


E-post: gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsidaRådgivningsansvarig – växtodling

Rådgivningsansvarig – växtodling sökes till Hushållningssällskapet i Östergötland
Införd: 2018-12-06
Sista ansökningsdag: 2019-01-07


Hushållningssällskapet Skåne söker försökstekniker

För att ytterligare stärka och utveckla vår fältförsöksverksamhet söker vi nu nya kollegor inför säsongen år 2019.
Införd: 2018-12-04
Sista ansökningsdag: 2019-01-18


Växtodlingssäljare till Svenska Foder, västra Sverige

Svenska Foder söker växtodlingssäljare till västra Sverige
Införd: 2018-11-26
Sista ansökningsdag: 2018-12-21


Kommunikatör/marknadsförare

Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne AB söker Kommunikatör/marknadsförare.
Införd: 2018-11-20
Sista ansökningsdag: 2019-01-04


Hushållningssällskapet i Jönköping söker Växtodlingsrådgivare

Hushållningssällskapet i Jönköping söker Växtodlingsrådgivare som tillsammans med våra övriga rådgivare inom växtodling, ekonomi, miljö, djurproduktion och skog vill bidra till effektivare produktion hos kunderna i vårt område.
Införd: 2018-11-16
Sista ansökningsdag: 2018-12-21


Säljare och produktutvecklare inom foder

Vi söker en säljare och produktutvecklare inom foder för att ta AAK:s foderverksamhet till nästa nivå.
Införd: 2018-09-27
Sista ansökningsdag:


Vi söker rådgivare inom bygg, växtodling, ekonomi och miljö

Vill du göra skillnad för svenskt lantbruk? Sök jobb hos oss!
Införd: 2018-09-24
Sista ansökningsdag:


Doktorand till SLU-Alnarp: Odlarperspektiv på biomassa från halm och snabbväxande lövträd

Vi söker en starkt motiverad doktorand som ska ställa samman och analysera information, samla in nya data med hjälp av intervju- och enkätmetodik och analysera dessa data samt revidera befintliga råvarupotentialer.
Införd: 2018-09-20
Sista ansökningsdag:


Götene Ufo AB söker säljare

Du har erfarenhet av att sälja produkter av högsta kvalite och förstår värdet i att erbjuda kunden en helhetslösning med ett mervärde, och du ger dig aldrig förrän kunden är nöjd. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av de mässor som är inom ditt distrikt.
Införd: 2018-08-13
Sista ansökningsdag:


Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk!

Lantarbetare/Maskinförare sökes till modernt lantbruk! Heltid, moderna maskiner, varierande uppgifter med djur, byggnation och maskiner, fast lön.
Införd: 2018-08-12
Sista ansökningsdag:


ACVAB söker Säsongsarbetare

Säsongsarbetare sökes
Införd: 2018-07-11
Sista ansökningsdag:


Service mekaniker till Stig Machine

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2018-06-08
Sista ansökningsdag:


Agrohill Maskin AB söker Verkmästare/Verkstadschef

Som verkmästare hos oss kommer Du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara dom behjälpliga i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder.
Införd: 2018-05-17
Sista ansökningsdag:


Technical Product Manager till Salinity

Salinity söker en Technical Product Manager vars uppgift är att driva utvecklingen av sortimentet och produkterna inom marknadsområdet AGRO.
Införd: 2018-03-02
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak söker Lantbruksmaskinreparatör till Brålanda

Vi söker dig som har intresse för service och reparationer av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner.
Införd: 2018-01-19
Sista ansökningsdag:


Driven växtodlingsansvarig med hållbarhetsfokus till Sättra gård

Anser du att lantbrukare är ett av världens viktigaste yrken? Är du nyfiken, driven, entusiasmerande och uppskattar variation i arbetsuppgifter? Är du övertygad om att hållbarhet innefattar lönsamhet likväl som miljö och hälsa? Då kanske du är nästa driftschef på Sättra gård.
Införd: 2018-01-12
Sista ansökningsdag:

 

Senaste