Skapa en platsannonsbevakning

En platsannonsbevakning hos Jordbruksaktuellt innebär att du får e-post när det dyker upp ett jobb som passar just dig. Ange namn, e-postadress och vilken område du vill ha bevakning över.
E-postadress 


För att avregistrera dig från platsannonsbevakaren klicka här!

Senaste nytt - platsannonser

Svensk Fågel söker en assistent som kan ekonomihantering
Som VD-assistent på Svensk Fågels kansli kommer du att fungera som VD:s högra hand och arbeta mitt i verksamheten med varierande arbetsuppgifter samt ekonomihantering.
Införd: 2016-10-24
Sista ansökningsdag: 2016-11-11

Säljare växtodling till Vallberga Lantmän
Då en av våra medarbetare går i pension under 2017 kommer vi nu att rekrytera en ny säljare till affärsområdet Växtodling.
Införd: 2016-10-17
Sista ansökningsdag: 2016-10-30

Engagerad växtodlingsrådgivare till Lovang Lantbrukskonsult AB
Vi söker dig med stort intresse för växtodling och utveckling av lantbruksföretag. Du ska vara agronom, hortonom eller lantmästare.
Införd: 2016-10-17
Sista ansökningsdag: 2016-11-14

Senaste

VD sökes

Jag tror att du som söker tjänsten är en person med stort fokus och god kunskap inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Arbetet ställer höga krav på affärsmässighet och långsiktighet i ekonomiska överväganden, arbetsmiljö, miljöhänsyn och ett stort intresse för landsbygden och samhällets utveckling. Du har en gårdsstyrelse som ger dig inriktningen på arbetet och utifrån det har du förtroendet att driva förtaget framåt. 

Kommentera