Skapa en platsannonsbevakning

En platsannonsbevakning hos Jordbruksaktuellt innebär att du får e-post när det dyker upp ett jobb som passar just dig. Ange namn, e-postadress och vilken område du vill ha bevakning över.
E-postadress 


För att avregistrera dig från platsannonsbevakaren klicka här!

Senaste nytt - platsannonser

Kundansvarig Skog och lantbruk till Danske Bank
Har du ett brinnande intresse för att hjälpa dina kunder nå sina mål? Vill du vara med och utveckla Danske Banks position i Västra Östergötland? Då kanske du är vår nästa Kundansvarig inom skog och lantbruk!
Införd: 2016-09-26
Sista ansökningsdag: 2016-10-28

Internationell Servicekoordinator
Som servicekoordinator kommer du, med bas i Väderstad, att stödja våra servicetekniker globalt med teknisk support och produktuppföljning. Du kommer också att arbeta med att distribuera information och organisera utbildningar samt på andra sätt skapa förutsättningar för att våra kunder ska erbjudas professionell service.
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-11

Servicechef Norden
Vi söker dig som vill leda och koordinera servicearbetet i Sverige, Norge och Finland. För att lyckas med detta uppdrag behöver du gilla affären, ha ett stort kundfokus, vara serviceinriktad och inte vara rädd för att hugga i när det behövs. Serviceteamet som du kommer ha personalansvar för består idag av sex hängivna medarbetare.
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-11

Senaste