Vi hjälper arbetsgivare och arbetssökande inom de gröna näringarna att finna varandra

Arbetssökande
Här söker du efter platsannonser och lägger in bevakning av annonserna, så att du får meddelande när en passande annons har dykt upp på jobbmarknaden. För mer information om jobbmarknaden, klicka här.


Arbetsgivare
Lägg in platsannonser. Logga in för att lägga till och ändra era platsannonser. För mer information klicka här.

 


Hushållningsällskapet Östergötland söker Ekonom

Vi söker en ekonom med inriktning redovisning, företags- och affärsutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara delade mellan att arbeta och utveckla vår interna redovisning samt kundarbete.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag: 2017-02-06


Hushållningsällskapet Östergötland söker försöksassistenter

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag:


Hushållningsällskapet Östergötland söker växtodlingsrådgivare

Vi behöver komplettera vårt rådgivarteam och söker därför en rådgivare med intresse för växtodling och lantbruk i allmänhet. Du kommer att jobba som rådgivare med lantbrukare i Östergötland och utgå från Hushållningssällskapets kontor på Vreta Kluster som ligger utanför Linköping.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag: 2017-02-06


Lantbrukssäljare Agro

Ragn-Sells söker en affärsmässig säljare i Uppland och Västmanland.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag: 2017-01-31


Bollerups Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium söker Förman till grisproduktionen

Vi söker dig som vill ta ansvaret för hela grisproduktionen och som trivs med att arbeta tillsammans med både arbetskamrater och elever. Du har det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet och har externa kontakter med t.ex. slakterier och veterinär.
Införd: 2017-01-20
Sista ansökningsdag: 2017-02-17


Svea Agri söker säljare

Vi söker dig som brinner för lantbruket. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning, tycker om att göra affärer och att du kan och förstår det moderna lantbruket.
Införd: 2017-01-16
Sista ansökningsdag: 2017-02-03


Säljare med produktansvar till Pöttinger

Pöttinger söker en säljare med produktansvar som har erfarenhet av försäljning och engagemang för lantbruksprodukter/företag.
Införd: 2017-01-10
Sista ansökningsdag: 2017-02-10


Svenska Antti söker Säljare / Projektledare med placering i Strängnäs

Svenska Antti expanderar och söker nu en säljare/projektledare som främst kommer att arbeta med projektförsäljning av vårt spannmålsprogram.
Införd: 2017-01-05
Sista ansökningsdag: 2017-02-15


Svenska Foder söker Försäljningschef för växtodling och spannmål till Mellansverige

Svenska Foder förstärker organisationen och söker en försäljningschef för Mellansverige med intresse att driva och utveckla sig själv och andra.
Införd: 2017-01-04
Sista ansökningsdag: 2017-02-03


Hargs Bruk AB söker Djurskötare/Maskinförare

Vi söker dig med stort engagemang för dikoproduktion och växtodling.
Införd: 2016-12-20
Sista ansökningsdag: 2017-01-31


Driven Växtodlingsansvarig till AB Johan Hansson

Tjänsten innefattar inköp och försäljning inom växtodlingens alla segment. Som ansvarig bör du vara en god kommunikatör och organisatör i din roll mot kunder och medarbetare.
Införd: 2016-12-14
Sista ansökningsdag: 2017-01-31


Field Specialist Precision Farming

Do you have a strong will to support New Holland Agriculture, Case IH and CNH Parts and Service in growing the precision farming business and have the passion for Precision Solutions & Telmatics?  Perhaps you are the one we are looking for!
Införd: 2016-12-08
Sista ansökningsdag:


Stig Machine söker Service mekaniker

Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Skaraborg söker Försöksledare

Eftersom vår nuvarande försöksledare för våra växtodlingsförsök slutar, söker vi nu en ersättare. Vill du arbeta med en spännande utmaning att vara med att forma framtidens lantbruk är detta jobbet för dig!
Införd: 2016-10-27
Sista ansökningsdag:


Maskinsäljare för System Cameleon

Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:


Utrustningsansvarig entreprenad till Söderberg & Haak

Du kommer att samarbeta med Söderberg & Haaks egna säljkår och bolagets ca 35 återförsäljare i Sverige. I dina ansvarsområden ingår främst: utföra påbyggnationer, leda teamet som gör påbyggnationer, utföra dokumentationen samt ta fram nya lösningar tillsammans med Teknisk support.
Införd: 2016-08-29
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet Jönköping söker Växtodlingsrådgivare

Vi söker dig som vill jobba som HIR-rådgivare inom växtodling i Jönköpings län, med mjölk- och nötköttsproducenter som främsta kundgrupp. HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion. Som växtodlingsrådgivare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara rådgivning inom både konventionell och ekologisk växtodling, EU och Greppa Näringen. Kunskap inom vallproduktion är meriterande.
Införd: 2016-07-11
Sista ansökningsdag:


Biototal söker Kundansvariga Lantbruk

Småland, Västergötland. Tjänsten innebär ett ansvar för relationen med våra lantbrukskunder, leverantörer och tillhörande logistik.
Införd: 2016-05-06
Sista ansökningsdag:


Servicetekniker/Partner, Traktor & Maskin i Sörmland AB

Vi söker en erfaren driven mekaniker i området Nordöstra Sörmland/ Södertörn.
Införd: 2016-05-04
Sista ansökningsdag:


Teknisk support och Reservdels support Komatsu

Vi söker en Teknisk support Komatsu och en Reservdels support Komatsu.
Införd: 2016-03-14
Sista ansökningsdag:


AXIMA söker nya medarbetare

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste