Sök på Jordbruksaktuellt
Kontakta oss
Har du en fråga, något att tipsa om eller vill annonsera?
Kontakta oss eller ring oss på 019-16 61 30!
Följ oss på Instagram!

Här kommer en bild från Österbotten i Finland. Informationen har inte riktigt kommit ut i medierna här i Finland, så lite tomt ännu med stannade ekipage. Men vi få som har hört om det stannar givetvis! Mvh Johanna Allén, Jakobstad, Finland #HÄRSTANNARSVERIGE
Fler klicka här.

Home of Swedish Farm Entrepreneurs

This is the web site of the media company Jordbruksaktuellt (News of current interest for the farming business). We publish the newspaper Jordbruksaktuellt, which every other week is distributed free of charge to all farms in Sweden, 72 800 copies. Jordbruksaktuellt is running the web-portal www.ja.se where daily news, market information, job offers, activity calendar for agriculture and forestry, a link database and more is to be found. We also publish an e-mail newsletter three times a week.