Platsannonsen finns inte.

Platsannonsen som du försöker visa finns inte längre.
Nedan ser du de platsannonser som finns ute just nu.

Maskinsäljare för System Cameleon
Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:

Kundansvarig Skog och lantbruk till Danske Bank
Har du ett brinnande intresse för att hjälpa dina kunder nå sina mål? Vill du vara med och utveckla Danske Banks position i Västra Östergötland? Då kanske du är vår nästa Kundansvarig inom skog och lantbruk!
Införd: 2016-09-26
Sista ansökningsdag: 2016-10-28

Internationell Servicekoordinator
Som servicekoordinator kommer du, med bas i Väderstad, att stödja våra servicetekniker globalt med teknisk support och produktuppföljning. Du kommer också att arbeta med att distribuera information och organisera utbildningar samt på andra sätt skapa förutsättningar för att våra kunder ska erbjudas professionell service.
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-11

Servicechef Norden
Vi söker dig som vill leda och koordinera servicearbetet i Sverige, Norge och Finland. För att lyckas med detta uppdrag behöver du gilla affären, ha ett stort kundfokus, vara serviceinriktad och inte vara rädd för att hugga i när det behövs. Serviceteamet som du kommer ha personalansvar för består idag av sex hängivna medarbetare.
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-11

Servicetekniker Norden
Vi söker dig som brinner för service och framförallt skulle tycka om att hjälpa våra kunder och återförsäljare inom lantbruket!
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-11

Marktekniker till Driftavdelningen SISAB
Som Marktekniker på driftavdelningen svarar du för bevakning och uppföljning av markskötsel. Rollen kräver att du kan hantera olika syn på utförande och har en förmåga att se behov av förändringar. Du är en problemlösare som kan handskas med och styra leverantörer/entreprenörer och har en förmåga att hantera eventuella intressekonflikter.
Införd: 2016-09-19
Sista ansökningsdag: 2016-10-01

Landsbygdsutvecklare Länsstyrelsen Östergötland
Nu söker vi en medarbetare till handläggargruppen på landsbygdsfunktionen där vi arbetar med att utveckla landsbygden och samverkar mellan olika aktörer och myndigheter för att stimulera företagsutveckling utifrån ett hållbart perspektiv.
Införd: 2016-09-14
Sista ansökningsdag: 2016-10-06

Försäljare Lantbruksmaskiner Jönköping
Söderberg & Haak Höglandet söker en drivande maskinsäljare till Jönköping. Du kommer inom ditt geografiska område ansvara för försäljningen till både nya och befintliga kunder inom skog och lantbruksnärigen.
Införd: 2016-09-13
Sista ansökningsdag: 2016-10-31

Försäljare Entreprenadmaskiner Jönköping
Söderberg & Haak Höglandet söker en drivande maskinsäljare till Jönköping. Du kommer inom ditt Söderberg & Haak Höglandet söker en drivande maskinsäljare till Jönköping. Du kommer inom ditt geografiska område ansvara för försäljningen till både nya och befintliga kunder inom mark och anläggning, bygg och entreprenad, fastighetsförvaltning o.s.v .
Införd: 2016-09-13
Sista ansökningsdag: 2016-10-31

Utrustningsansvarig entreprenad till Söderberg & Haak
Du kommer att samarbeta med Söderberg & Haaks egna säljkår och bolagets ca 35 återförsäljare i Sverige. I dina ansvarsområden ingår främst: utföra påbyggnationer, leda teamet som gör påbyggnationer, utföra dokumentationen samt ta fram nya lösningar tillsammans med Teknisk support.
Införd: 2016-08-29
Sista ansökningsdag:

Hushållningssällskapet Jönköping söker Växtodlingsrådgivare
Vi söker dig som vill jobba som HIR-rådgivare inom växtodling i Jönköpings län, med mjölk- och nötköttsproducenter som främsta kundgrupp. HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion. Som växtodlingsrådgivare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara rådgivning inom både konventionell och ekologisk växtodling, EU och Greppa Näringen. Kunskap inom vallproduktion är meriterande.
Införd: 2016-07-11
Sista ansökningsdag:

Biototal söker Kundansvariga Lantbruk
* Småland, Västergötland * Östra Mälarområdet. Tjänsten innebär ett ansvar för relationen med våra lantbrukskunder, leverantörer och tillhörande logistik.
Införd: 2016-05-06
Sista ansökningsdag:

Servicetekniker/Partner, Traktor & Maskin i Sörmland AB
Vi söker en erfaren driven mekaniker i området Nordöstra Sörmland/ Södertörn.
Införd: 2016-05-04
Sista ansökningsdag:

Teknisk support och Reservdels support Komatsu
Vi söker en Teknisk support Komatsu och en Reservdels support Komatsu.
Införd: 2016-03-14
Sista ansökningsdag:

AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

Senaste