Platsannonsen finns inte.

Platsannonsen som du försöker visa finns inte längre.
Nedan ser du de platsannonser som finns ute just nu.

Stig Machine söker Service mekaniker
Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker och ansvara för service och reparationer. Inriktning av grävmaskiner och hjullastare. Arbetet sker både ute i fält och i vår verkstad i Bålsta.
Införd: 2016-11-30
Sista ansökningsdag:

Reporter på Skogsaktuellt?
Nu finns en ledig plats på vår redaktion. Som reporter för oss är din främsta uppgift att bevaka och rapportera nyheter och händelser inom skogssektorn både inom och utanför Sveriges gränser.
Införd: 2016-11-28
Sista ansökningsdag: 2016-12-31

Glada ekonomer med känsla för jord och skog växer hos Fyrklövern!
Nu söker vi fler jobbarkompisar till alla våra kontor. Tillsammans med oss hjälper du kunderna med iver och engagemang. Vi söker just nu konsulter som redan har stor erfarenhet inom rådgivning, bokslut och redovisning till småföretag.
Införd: 2016-11-21
Sista ansökningsdag: 2016-12-16

Dataväxt AB söker 2 st resande servicetekniker
Dataväxt AB söker nu 2 st resande servicetekniker med fokus på autostyrningar. Det huvudsakliga arbetsområdet för tjänsterna är Östergötland respektive Skåne. Arbetet innebär resor och kundkontakt, både i Sverige och i Norge. Du kommer ingå i ett erfaret team med fokus på montering och support samt viss testning/framtagning av nya produkter.
Införd: 2016-11-09
Sista ansökningsdag: 2016-12-09

Hushållningssällskapet Skaraborg söker Försöksledare
Eftersom vår nuvarande försöksledare för våra växtodlingsförsök slutar, söker vi nu en ersättare. Vill du arbeta med en spännande utmaning att vara med att forma framtidens lantbruk är detta jobbet för dig!
Införd: 2016-10-27
Sista ansökningsdag:

Maskinsäljare för System Cameleon
Vi söker dig som har en stark koppling till jordbruk och arbetat med teknisk direktförsäljning. Du kan ha en teknisk utbildningsbakgrund och arbetat inom lantbruksbranschen eller en agrar utbildningsbakgrund och arbetat med någon form av teknisk försäljning. Har du arbetat med internationell försäljning så är det starkt meriterande.
Införd: 2016-09-28
Sista ansökningsdag:

Utrustningsansvarig entreprenad till Söderberg & Haak
Du kommer att samarbeta med Söderberg & Haaks egna säljkår och bolagets ca 35 återförsäljare i Sverige. I dina ansvarsområden ingår främst: utföra påbyggnationer, leda teamet som gör påbyggnationer, utföra dokumentationen samt ta fram nya lösningar tillsammans med Teknisk support.
Införd: 2016-08-29
Sista ansökningsdag:

Hushållningssällskapet Jönköping söker Växtodlingsrådgivare
Vi söker dig som vill jobba som HIR-rådgivare inom växtodling i Jönköpings län, med mjölk- och nötköttsproducenter som främsta kundgrupp. HIR står för Hushållningssällskapets individuella rådgivning – genom personlig rådgivning optimerar vi lantbrukarnas produktion. Som växtodlingsrådgivare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara rådgivning inom både konventionell och ekologisk växtodling, EU och Greppa Näringen. Kunskap inom vallproduktion är meriterande.
Införd: 2016-07-11
Sista ansökningsdag:

Biototal söker Kundansvariga Lantbruk
Småland, Västergötland. Tjänsten innebär ett ansvar för relationen med våra lantbrukskunder, leverantörer och tillhörande logistik.
Införd: 2016-05-06
Sista ansökningsdag:

Servicetekniker/Partner, Traktor & Maskin i Sörmland AB
Vi söker en erfaren driven mekaniker i området Nordöstra Sörmland/ Södertörn.
Införd: 2016-05-04
Sista ansökningsdag:

Teknisk support och Reservdels support Komatsu
Vi söker en Teknisk support Komatsu och en Reservdels support Komatsu.
Införd: 2016-03-14
Sista ansökningsdag:

AXIMA söker nya medarbetare
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att serva och reparera lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Införd: 2015-11-25
Sista ansökningsdag:

Senaste