Enkel och allsidig inplastare

Brittiska Tanco presenterar en ny bogserad rundbalsinplastare på den svenska marknaden. En inplastare som tillverkaren menar är robust, enkel och allsidig.

Foto: Tanco

Tanco E100 SA EcoWrap kräver två hydraulkopplingar och ett oljeflöde på 25 liter per minut. Det innebär att mindre och enklare traktorer kan kopplas framför den. Inplastaren klarar av rundbalar med en maximal vikt på 1 000 kilo och med en diameter på 1,2 till 1,5 meter. Vid transport på vägen är maskinen endast 2,47 meter bred, men då maskinen ska användas kan det ena hjulet vridas så man får en bred och stabil maskin under arbetet. Manövrering sker med tre spakar från traktorhytten.

Tanco importeras till Sverige av H.C.Petersen.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@jordbruksaktuellt.se

Artikeln publicerades onsdag den 16 maj 2012

Senaste

HKScans svenska resultat ökar rejält

Under året omsatte HKScan över 18,2 miljarder svenska kronor, samtidigt som företagets rörelseresultat sjönk kraftigt. Dock visar den svenska marknaden på goda resultat.

Kommentera

GrainSense ger proteinhalten direkt i fält

Det finska teknikföretaget GrainSense är på väg att släppa en ny handhållen maskin, som bland annat mäter proteinhalten i grödorna direkt på fältet. I Sverige kommer maskinen säljas via Gullviks.

Kommentera