Gott nytt år!!!

Hoppas ni alla får ett härligt avslut på 2015 och en bra start på nya året. Vi ser fram emot ett nytt utvecklande år tillsammans!

Under 2015 har vi nått 10 000 gillare på Facebook och vi är mycket nöjda och glada över att ni gillar det vi gör. Vi får även bra konstruktiv kritik då och då och det uppskattas. Vi vill bli bättre hela tiden och är tacksamma för den hjälp vi får på vägen.

Nästa år ökar tidningsutgivningen med två nummer och kommer därmed att landa i brevlådan 24 gånger under 2016.

Även på webbsidan ser vi ett ökat intresse och allt fler hittar hit. Det ger oss extra energi i jobbet att hitta inspirerande reportage och att plocka upp aktuella nyheter.

Tack för det här året, vi ser fram emot det kommande!

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 31 december 2015

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

BORGEBY16 – Panelsamtal med tema stöld

Idag, onsdag, hölls ett panelsamtal på Borgeby Fältdagar angående internationella ligor och traktorstölder. Fenomenet är ett växande problem och i fjol stals 164 traktorer i Sverige. Ofta handlar det om välorganiserade ligor och polisen har inte alltid resurser för att prioritera detta område. Stölder av maskiner innebär kostnader till mångmiljonbelopp. Detta leder till kostnader för försäkringsbolagen, men också för lantbrukarna då försäkringspremierna växer för varje år.

Kommentera