Hela intervjun med Arla

Via en film på Youtube ger Arla Sveriges vd Henri de Sauvage sin bild av Uppdrag Gransknings reportage. Man visar även hela den intervju som Uppdrag Granskning gjorde.

 

Filmen börjar med att Henri de Sauvage ger sin syn på läget. Henri trycker ännu en gång på det faktum att han vid sitt tillträdande själv startade den internkontroll av kostnader, som Uppdrag Granskning bygger sitt reportage på, och att de genom den har sparat tio miljoner kronor.

Efter presentationen följer en oklippt version av den intervju som genomfördes av Uppdrag Granskning den 4 december förra året.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 03 februari 2016

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste

Spannmålsodlarnas riksmöte i skön Country Lifestyle stämmning

Skånes Spannmålsodlare står värd för årets riksstämma som i år går i Country Lifestyle tema på Öja Krog utanför Ystad. Ett 60 tal utställare fanns på plats och fyllde gårdsplanen med skön stämmning i strålande sol. Efter stämman talade Johan Andersson, VD Mellby Gård, om att driva ett stort familjeföretag. 400 personer var med under denna dag. Årets event avslutas idag med gårdsbesök hos familjen Iacobaeus på Marsvinsholm. Johan Karlzen, ordförande i Skåne, tackar och lämnar över budkavlen till Dag von Bothmer, Sörmland.

Kommentera