Hela intervjun med Arla

Via en film på Youtube ger Arla Sveriges vd Henri de Sauvage sin bild av Uppdrag Gransknings reportage. Man visar även hela den intervju som Uppdrag Granskning gjorde.

 

Filmen börjar med att Henri de Sauvage ger sin syn på läget. Henri trycker ännu en gång på det faktum att han vid sitt tillträdande själv startade den internkontroll av kostnader, som Uppdrag Granskning bygger sitt reportage på, och att de genom den har sparat tio miljoner kronor.

Efter presentationen följer en oklippt version av den intervju som genomfördes av Uppdrag Granskning den 4 december förra året.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 03 februari 2016

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste

BORGEBY16 – Panelsamtal med tema stöld

Idag, onsdag, hölls ett panelsamtal på Borgeby Fältdagar angående internationella ligor och traktorstölder. Fenomenet är ett växande problem och i fjol stals 164 traktorer i Sverige. Ofta handlar det om välorganiserade ligor och polisen har inte alltid resurser för att prioritera detta område. Stölder av maskiner innebär kostnader till mångmiljonbelopp. Detta leder till kostnader för försäkringsbolagen, men också för lantbrukarna då försäkringspremierna växer för varje år.

Kommentera