Bara blågula redskap hos New Hollands återförsäljare i framtiden

På två-tre år ska New Hollands återförsäljare fasa ut sina nuvarande redskapsprogram för att bara sälja redskap från New Holland. Nyheten presenterades på Agritechnica.

Foto: New Holland
New Holland visade i sin monter ett par exempel på hur Kongskildes maskiner kommer att se ut i märkets färger när de lanseras nästa år.

New Hollands återförsäljare får två till tre på sig att byta ut sina nuvarande redskapsprogram till New Hollands egna blå-gula program som börjar fasas in i början av 2018, skriver Maskinbladet som träffat Brand Manager Carlo Lambro, New Holland Agriculture.

Carl Lambro slår fast att introduktionen av New Hollands egna redskapsprogram i början av nästa år inte innebär att deras återförsäljare ska sluta sälja sina befintliga redskapsprogram direkt.

-. Det kommer att bli en övergångsperiod på två till tre, därefter ska det vara exklusivitet för New Hollands redskap, säger Carl Lambro.

Erik Brink
Erik Brink
Tel: 070-600 45 48
E-post: erik@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 14 november 2017

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste

Vad får man tjäna pengar på och inte?

En sak som mer och mer har slagit mig och som gör mig uppriktigt konfunderad och bekymrad, är att det inom de gröna näringarna finns någon slags inofficiell men ändå jättetydlig åsiktskorridor, gällande vad som är ”okej” att tjäna pengar på och vad som är en ”riktig” lant- och/eller skogsbrukare. Personer som brukar sin mark på lite alternativa sätt blir ofta ifrågasatta, inte tagna på allvar och beskylls ibland för att bara hålla på med en ”hobby”. 

Kommentera