Snart är Scantrucks bygge klart

Nu återstår bara ett par månader innan Scantruck och Söderberg & Haak kan flytta in i sin nybyggda anläggning i Rosersberg.

Scantruck och Söderberg & Haaks gemensamma anläggning i Rosersberg norr om Stockholm håller på att ta form. Nu återstår bara ett par månaders arbete innan inflyttningen kan starta i mitten av mars. I början av maj utlovas invigning.    Foto: Ann-louise Larsson

De två maskinhandlarna Scantruck och Söderberg & Haak bestämde sig under förra året att göra gemensam sak och flytta in i en nybyggd anläggning på 3 000 kvadratmeter i Rosersberg, norr om Stockholm. I början av sommaren sattes skoporna i marken och i höstas restes stommen till den nya anläggningen. Scantruck kommer att ha en verkstad med tre portar, reservdels­lager samt kontors- och personalutrymmen. Söderberg & Haak kommer att ha en verkstad med fyra portar samt personal- och kontorsutrymmen och reservdelslager. Gemensamt kommer man utnyttja utställningshall och spolhall.När Entreprenadaktuellt hälsar på i slutet av januari pågår ihärdigt arbete invändigt för att iordningsställa verkstad, showroom, kontors- och personalutrymmen. Traversen har kommit på plats och väggarna har målats i en del av fastigheten.

– Vi flyttar in den 25 mars och Söderberg & Haak drygt en vecka tidigare, säger Anker Lemvig, Sverige-chef på Scantruck när han visar runt i de nya lokalerna.

Invigningen kommer att ske i början av sommaren.

– Vi planerar att ha invigning för vår anläggning den tredje maj, säger Anker Lemvig.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 06 mars 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Vad får man tjäna pengar på och inte?

En sak som mer och mer har slagit mig och som gör mig uppriktigt konfunderad och bekymrad, är att det inom de gröna näringarna finns någon slags inofficiell men ändå jättetydlig åsiktskorridor, gällande vad som är ”okej” att tjäna pengar på och vad som är en ”riktig” lant- och/eller skogsbrukare. Personer som brukar sin mark på lite alternativa sätt blir ofta ifrågasatta, inte tagna på allvar och beskylls ibland för att bara hålla på med en ”hobby”. 

Kommentera