Vallberga Lantmän söker VD

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som bildades 1904 och ägs av ca 1000 medlemmar. Omsättningen uppgick till 550 mkr år 2018 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Läs mer om Vallberga Lantmän på vallbergalantman.se

 

Vi söker dig som är driven och affärsinriktad och har förmågan och intresset av att fortsätta utveckla Vallberga Lantmän i framtiden. Du kommer att ansvara för en verksamhet som utvecklats mycket positivt under åren och är ett välkänt företag med gott renommé.

Du kommer utifrån styrelsens riktlinjer ansvara för hela verksamheten och vi värdesätter att du är en god ledare som får medarbetarna att trivas och utvecklas i sina respektive roller. Du är en god kommunikatör och är öppen och lyhörd för både kundernas behov och medarbetarnas utmaningar. Du är målinriktad och handlingskraftig och är van vid att sätta upp, arbeta mot och engagera personalen kring tydliga mål.

För att lyckas i rollen bör du vara intresserad av att driva företag i lantbruksbranschen. Du ska fortsätta att utveckla verksamheten samt ha ett ekonomiskt sinne och se helheten. Du har relevant erfarenhet inom liknande arbetsområde med både företagsledning och resultatansvar. Som person drivs du av att se vinsten med väl fungerande förbättringsarbete och tillsammans med personalen optimera processerna i det dagliga arbetet. Du förespråkar en väl fungerade arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Anna Wahlund, anna.wahlund@vallberga.nu

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ordf. Joakim Bronelius, tel: 070-899 21 26, mail brostorp@veinge.nu eller vd Lars Johansson, 0430-162 07

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-04-05


E-post: anna.wahlund@vallberga.nu
Företagets hemsida



Vallberga Lantmän söker VD

Vi söker dig som är driven och affärsinriktad och har förmågan och intresset av att fortsätta utveckla Vallberga Lantmän i framtiden.
Införd: 2019-03-08
Sista ansökningsdag: 2019-04-05

 

Senaste

Laglöst agerande hotar kolets kretslopp

Sociala medier i all ära. Verkligen. Men det som sprids där med hjälp av en snabb knapptryckning – ja, ibland blir man ju faktiskt orolig på riktigt. Jag undrar ofta om källkritik är någonting som försvinner så fort man läser något på internet, som kan vara skrivet av vem som helst, när som helst och framförallt med vilken skev agenda som helst. Bilder, filmer och påståenden delas hej vilt utan minsta tvekan över sanningshalten. För allting som någon annat har delat är ju sant, eller hur? 

Kommentera