Vallberga Lantmän söker VD

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som bildades 1904 och ägs av ca 1000 medlemmar. Omsättningen uppgick till 550 mkr år 2018 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Läs mer om Vallberga Lantmän på vallbergalantman.se

 

Vi söker dig som är driven och affärsinriktad och har förmågan och intresset av att fortsätta utveckla Vallberga Lantmän i framtiden. Du kommer att ansvara för en verksamhet som utvecklats mycket positivt under åren och är ett välkänt företag med gott renommé.

Du kommer utifrån styrelsens riktlinjer ansvara för hela verksamheten och vi värdesätter att du är en god ledare som får medarbetarna att trivas och utvecklas i sina respektive roller. Du är en god kommunikatör och är öppen och lyhörd för både kundernas behov och medarbetarnas utmaningar. Du är målinriktad och handlingskraftig och är van vid att sätta upp, arbeta mot och engagera personalen kring tydliga mål.

För att lyckas i rollen bör du vara intresserad av att driva företag i lantbruksbranschen. Du ska fortsätta att utveckla verksamheten samt ha ett ekonomiskt sinne och se helheten. Du har relevant erfarenhet inom liknande arbetsområde med både företagsledning och resultatansvar. Som person drivs du av att se vinsten med väl fungerande förbättringsarbete och tillsammans med personalen optimera processerna i det dagliga arbetet. Du förespråkar en väl fungerade arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Anna Wahlund, anna.wahlund@vallberga.nu

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ordf. Joakim Bronelius, tel: 070-899 21 26, mail brostorp@veinge.nu eller vd Lars Johansson, 0430-162 07

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-04-05


E-post: anna.wahlund@vallberga.nu
Företagets hemsidaDriftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:


Är du Jordbruksverkets nya rådgivare inom växtskydd?

Som rådgivare på växtskyddscentralen i Alnarp har du en flexibel och varierande tjänst där du ger råd om integrerat växtskydd.
Införd: 2019-03-22
Sista ansökningsdag: 2019-04-24


Vallberga Lantmän söker VD

Vi söker dig som är driven och affärsinriktad och har förmågan och intresset av att fortsätta utveckla Vallberga Lantmän i framtiden.
Införd: 2019-03-08
Sista ansökningsdag: 2019-04-05

 

Senaste