Engagerad lantbrukssäljare

Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Beskrivning av tjänsten

Som säljare kommer du att ansvara för att skapa, vårda och utveckla goda kundrelationer med lantbrukare i Västmanland och Örebro. Din huvudsakliga uppgift är att, genom uppsökande försäljning och personliga besök, återföra växtnäring, såsom avloppsslam, till jordbruksmark i regionen. Du ansvarar för att planera, bearbeta och offerera affärer liksom att samordna leveranser och sköta uppföljningen av dessa. Förutom lantbrukare kommer du att ha kontakt med kommuner, chaufförer och spridarentreprenörer. I tjänsten ingår även vissa praktiska moment såsom jordprovtagning och salmonellaprovtagning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan likvärdig bakgrund. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet från en affärsmässig roll, där uppsökande försäljning är meriterande. Det viktigaste för oss är att du har en god förståelse för våra lantbrukskunders vardag, gärna med ett etablerat nätverk i regionen.

Som person är du kommunikativt säker, engagerad, affärsmässig och kundorienterad. Du har en mycket god förmåga att strukturera och driva ditt eget arbete självständigt för att uppnå dina mål. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter och samarbeten med såväl kunder som kollegor. Du är dessutom en duktig administratör och behärskar Office-paketet väl.

I tjänsten ingår resor vilket kräver körkort och bil.

Placeringsort och anställningsform

Tjänsten är placerad på någon av Ragn-Sells anläggningar eller kontor i Örebro eller Västerås. Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid. Ragn-Sells tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök genom att klicka här, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 maj. Intervjuer sker löpande.


E-post: julia.fransson@ragnsells.com
Företagets hemsidaFörsökstekniker vid institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap

Röbäcksdalens Forskningsstation, Umeå söker försökstekniker inom växtodling med inriktning mot fält och maskin.
Införd: 2019-04-02
Sista ansökningsdag: 2019-04-23


Engagerad lantbrukssäljare

Ragn-Sells Agro söker en säljare till Västerås eller Örebro.
Införd: 2019-03-28
Sista ansökningsdag: 2019-05-10


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:


Är du Jordbruksverkets nya rådgivare inom växtskydd?

Som rådgivare på växtskyddscentralen i Alnarp har du en flexibel och varierande tjänst där du ger råd om integrerat växtskydd.
Införd: 2019-03-22
Sista ansökningsdag: 2019-04-24

 

Senaste

Jordbruk är mer än förenklade val

Vi producerar ägg hemma på gården. Vi har 14 höns. Eller, det är inte riktigt sant, för ganska många av dem är ju tuppar. Och fyra av dem är faktiskt ankor om man nu skall vara lite petig. Ankor är som höns men värper lite sämre, och äter lite mer. Det känns fantastiskt bra att gå ut och plocka egna ägg till frukost. Eller att föda upp dem på matrester. Jag tror att våra höns har det ganska bra. Men efter några år som äggproducent kan jag också se några svagheter med den småskaliga produktionsinriktningen vi valt.

Kommentera