Växtodlingssäljare med administrativ ådra


Vi söker en driven säljare till vårt område Gotland

Du kommer att arbeta mot i huvudsak växtodlingsgårdar med försäljning av några av marknadens starkaste varumärken inom växtodling! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning med ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du att som lagerställesansvarig ha personalansvar och att administrera vårt lantbrukslager på Fole. Detta innebär ut- och inkvitteringar av leveranser samt inköpsadministration.

Svenska Foder har kontor på Fole där din kontorsplats kommer finnas.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga: vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål och hatar att förlora. Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Du har också en stor vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och växtodling i synnerhet som meriterande. Eftersom en del av tjänsten har administrativa inslag är det även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem.

Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana. Frågor och ansökan skickas till jonas.baudtler@svenskafoder.se

Tjänstgöringsgrad: heltid.
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: urval sker löpande.

B-körkort är ett krav.


Företagets hemsida

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca. 4,2 miljarder kronor. Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning/adm. finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Dessutom har man försäljningskontor i Mälardalen, Kalmarområdet och Halland. Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser. Det är foderfabriker, utsädesanläggningar, hamnanläggningar, butiker/lagerterminaler för mottagning av spannmål samt försäljning/leverans av djurfoder, utsäde, gödning och kemprodukter.Exportsäljare till NoroTec AB

NoroTec AB söker exportsäljare som har något förflutet som säljare och med erfarenheter från växtskydds- och växtnäringsbranschen.
Införd: 2019-09-09
Sista ansökningsdag: 2019-10-04


Djurskötare till avelsbesättning

Stäholms gård, Köping söker Djurskötare till avelsbesättning
Införd: 2019-09-04
Sista ansökningsdag: 2019-10-01


Grisfodersäljare sökes

Svenska Foder söker grisfodersäljare i Västsverige.
Införd: 2019-08-27
Sista ansökningsdag: 2019-09-20


Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare

Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare i Sörmland. Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Hör av dig till oss!
Införd: 2019-07-01
Sista ansökningsdag: 2019-09-25


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste