Växtodlingssäljare med administrativ ådra


Vi söker en driven säljare till vårt område Gotland

Du kommer att arbeta mot i huvudsak växtodlingsgårdar med försäljning av några av marknadens starkaste varumärken inom växtodling! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning med ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du att som lagerställesansvarig ha personalansvar och att administrera vårt lantbrukslager på Fole. Detta innebär ut- och inkvitteringar av leveranser samt inköpsadministration.

Svenska Foder har kontor på Fole där din kontorsplats kommer finnas.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga: vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål och hatar att förlora. Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Du har också en stor vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och växtodling i synnerhet som meriterande. Eftersom en del av tjänsten har administrativa inslag är det även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem.

Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana. Frågor och ansökan skickas till jonas.baudtler@svenskafoder.se

Tjänstgöringsgrad: heltid.
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: urval sker löpande.

B-körkort är ett krav.


Företagets hemsida

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca. 4,2 miljarder kronor. Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning/adm. finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Dessutom har man försäljningskontor i Mälardalen, Kalmarområdet och Halland. Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser. Det är foderfabriker, utsädesanläggningar, hamnanläggningar, butiker/lagerterminaler för mottagning av spannmål samt försäljning/leverans av djurfoder, utsäde, gödning och kemprodukter.Piggforsäljare Lantmännen Lantbruk

Lantmännen Lantbruk söker nu en ny medarbetare i Lantmännens säljteam Piggfor – Lantmännens grisfodersortiment.
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer?
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-08-31


Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen

Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen. Vi erbjuder dig ett attraktivt och omväxlande arbete i ett växande företag. Du blir en viktig person i vårt CASE IH säljteam!
Införd: 2019-06-12
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Hargs Bruk AB söker Driftledare lantbruk

Hargs Bruk AB söker söker en Driftledare för lantbruket. Är du intresserad av ett omväxlande jobb i ett positivt och engagerat arbetslag är detta en tjänst som kan passa dig.
Införd: 2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


JepoTech söker säljare

Vi letar efter en ny kollega som kan bli vårt ansikte utåt på den svenska marknaden.
Införd: 2019-06-07
Sista ansökningsdag: 2019-07-07


Storboda Mjölk söker maskinförare

Storboda mjölk söker maskinförare
Införd: 2019-06-03
Sista ansökningsdag: 2019-07-01


Swedish Agro Machinery söker verkstadschef, Karlstad

Swedish Agro Machinery söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till vår anläggning i Karlstad.
Införd: 2019-05-29
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste