Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Dina arbetsuppgifter


Vår verksamhet i Uppsala fortsätter att expandera och vi söker därför två säljare i Uppsalaregionen.

Som Säljare/kundansvarig hos oss kommer du att arbeta med kända varumärken av maskiner och redskap inom lantbruk- och grönyteförsäljning. Du kommer att arbeta med både befintliga samt nya kunder där du i din viktiga roll kommer att vara delaktig i hela kedjan från första besöket till leverans av produkt. Du kommer att vara ute på fält och träffa våra kunder samt ta emot kunder som besöker oss. Du kommer även delta i mässor och olika event där du får ta del av nyheter och får möjlighet att utvidga dina kontaktytor.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att svara på förfrågningar, offerera, lägga order, boka leverans till kund samt att arbeta efter våra kundregister där du aktivt tar kontakt och besöker våra kunder i Uppsala samt Stockholmsregionen.

Vårt erbjudande till dig

Har du ett genuint och brinnande intresse för service och försäljning?
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en fartfylld organisation där du får arbeta med tydliga mål, leveransfokus och långsiktiga affärsrelationer. Genom att ingå i ett starkt och sammansvetsat team där samarbete, kommunikation och tydlighet är viktiga faktorer skapar vi möjlighet för dig att lyckas i din roll.

Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.
 

Din profil


Din kompetens är också viktigt för oss

Vi söker dig som vill vidareutvecklas eller fortsätta din karriär inom försäljning och affärsrelationer.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom service och försäljning. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete eller kunskap inom lantbruksmaskiner och redskap eller tunga fordon. Du bör även ha god datavana samt behärska svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi sätter även högt värde på dina personliga egenskaper. För att lyckas i din roll ser vi gärna att du är flexibel, ansvarstagande och har ett eget driv att lyckas med dina mål. Du räds inte för att ta kontakt med kunder och arbetar proaktivt med din försäljning.

Agro Maskin AB samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

 

Kontaktperson

Poria Shademani
073-351 27 20
poria@clwork.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Uppsala

Publiceringsdatum

2019-04-18


E-post: poria@clwork.se
Företagets hemsida

Agro Maskin i Uppsala AB & Maskinservice i Uppsala AB har sedan december 2018 en ny ägare genom Staffare AB med huvudkontor i Hudiksvall. Agro Maskin i Uppsala AB och Staffare AB har marknadens starkaste varumärken inom lantbruk och entreprenad. Bl. a Massey Ferguson, Huddig, McHale, Kverneland, Trejon, Roberine, Sampo, Tume, Lemken, MEPU och WaldungPiggforsäljare Lantmännen Lantbruk

Lantmännen Lantbruk söker nu en ny medarbetare i Lantmännens säljteam Piggfor – Lantmännens grisfodersortiment.
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer?
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-08-31


Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen

Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen. Vi erbjuder dig ett attraktivt och omväxlande arbete i ett växande företag. Du blir en viktig person i vårt CASE IH säljteam!
Införd: 2019-06-12
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Hargs Bruk AB söker Driftledare lantbruk

Hargs Bruk AB söker söker en Driftledare för lantbruket. Är du intresserad av ett omväxlande jobb i ett positivt och engagerat arbetslag är detta en tjänst som kan passa dig.
Införd: 2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


JepoTech söker säljare

Vi letar efter en ny kollega som kan bli vårt ansikte utåt på den svenska marknaden.
Införd: 2019-06-07
Sista ansökningsdag: 2019-07-07


Storboda Mjölk söker maskinförare

Storboda mjölk söker maskinförare
Införd: 2019-06-03
Sista ansökningsdag: 2019-07-01


Swedish Agro Machinery söker verkstadschef, Karlstad

Swedish Agro Machinery söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till vår anläggning i Karlstad.
Införd: 2019-05-29
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste