Swedish Agro Machinery söker verkstadschef, Karlstad

Sista ansökningsdag: 2019-06-30

 

Vi söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till vår anläggning i Karlstad.  Är du en driven person som vill utvecklas och utveckla? Känner du dig naturlig i ledarrollen och bekväm med att bemöta både personal och kunder?

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bland annat att ta hand om kund kundmottagning, planering och arbetsfördelning samt administration. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att möta kundens förväntningar.

Som verkstadschef har du ett övergripande drift- och resultatansvar för anläggningen. Du ska strategiskt utveckla verksamheten med lönsamhet, nöjda kunder samt att din personal är kompetent och motiverad. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. Du har personalansvar för en grupp som består av fyra personer, vilka arbetar som servicetekniker samt reservdelspersonal och du rapporterar till regionchefen.

Du som verkstadschef ansvarar för verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, uppdaterar dokumentation, håller möten och skriver protokoll.  Du ser till att dina medarbetare utvecklas genom kontinuerlig uppföljning av mekanikernas arbete samt säkerställer att verkstaden har rätt hjälpmedel och verktyg samt att dessa används på ett säkert arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande position.
Du har god förståelse för servicemarknad samt innehar goda administrativa färdigheter. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datorvana med kunskap i Officepaketet, erfarenhet från Dynamics 365 är meriterande men inget krav. Du ska även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.
 

Vi erbjuder dig

Som vår verkstadschef får du ett intressant och stimulerande arbete i ett ungt växande företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Ditt arbete kommer att innebära frihet till egna beslut, stort ansvar men också en stor möjlighet till att påverka. Alla verkstadschefer har regelbundna möten för att hjälpa och stötta varandra, utbyta erfarenheter och kunna lyfta olika frågor gemensamt. Alla våra anställda får möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både i Sverige på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer.

 

Om Swedish Agro Machinery

Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS i Sverige. Swedish Agro Machinery är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Affärsidén går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar som täcker ett större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.


E-post: maka@sa-machinery.se
Företagets hemsida

Om Swedish Agro Machinery i Karlstad Swedish Agro Machinery i Karlstad öppnade i maj 2017 och har helt nyrenoverade lokaler som är mycket anpassade till lantbruksmaskiner både när det gäller service, reservdelar och försäljning. Vi verkar i huvudsak i Värmland. Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakt regionchef Magnus Karlsson på telefon 070-650 58 08. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan till maka@sa-machinery.se senast den 30 juni 2019.Piggforsäljare Lantmännen Lantbruk

Lantmännen Lantbruk söker nu en ny medarbetare i Lantmännens säljteam Piggfor – Lantmännens grisfodersortiment.
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer?
Införd: 2019-06-13
Sista ansökningsdag: 2019-08-31


Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen

Traktor Nord söker CASE IH säljare till Västerås anläggningen. Vi erbjuder dig ett attraktivt och omväxlande arbete i ett växande företag. Du blir en viktig person i vårt CASE IH säljteam!
Införd: 2019-06-12
Sista ansökningsdag: 2019-07-05


Hargs Bruk AB söker Driftledare lantbruk

Hargs Bruk AB söker söker en Driftledare för lantbruket. Är du intresserad av ett omväxlande jobb i ett positivt och engagerat arbetslag är detta en tjänst som kan passa dig.
Införd: 2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


JepoTech söker säljare

Vi letar efter en ny kollega som kan bli vårt ansikte utåt på den svenska marknaden.
Införd: 2019-06-07
Sista ansökningsdag: 2019-07-07


Storboda Mjölk söker maskinförare

Storboda mjölk söker maskinförare
Införd: 2019-06-03
Sista ansökningsdag: 2019-07-01


Swedish Agro Machinery söker verkstadschef, Karlstad

Swedish Agro Machinery söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till vår anläggning i Karlstad.
Införd: 2019-05-29
Sista ansökningsdag: 2019-06-30


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste