Grisfodersäljare sökes

Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Vi söker en grisfodersäljare med arbetsområde i Västsverige. Du är en person med intresse för grisproduktion som är bra på att skapa förtroende, bygga relationer och drivs av att få göra affärer. En stor del av dina arbetsuppgifter blir att kundanpassa lösningar för våra grisfoderkunder. Konkurrensen mellan foderföretagen är knivskarp, så det gäller att spänna bågen hårt!

Våra affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och en helhetssyn som utvecklar kundernas verksamhet och deras lönsamhet. Ett kundnära och enkelt arbetssätt är rätt väg till framgång. Därför arbetar vi målmedvetet vidare på att bli den bästa affärspartnern för framtidens bönder. På så sätt tryggar vi både våra kunders och vår egen framtid.

Vi erbjuder ett intressant arbete med ett stort mått av frihet. Du kommer själv i hög grad att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter. Vi ordnar allt från färdigfoder till kundanpassade premixer varför det i arbetsuppgifterna även ingår att kundanpassa lösningar.

Placeringsort: Fodermix i Vara

Intresserad? Kontakta då Försäljningschef Joachim Brahce som gärna berättar mer om jobbet. Du når honom på 010-130 29 02 eller mail – hit skickar du även din ansökan senast den 20 september. Vi läser ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.


E-post: joachim.brahce@svenskafoder.se
Företagets hemsida

Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Företaget har ca 280 anställda fördelade på 35 orter och omsätter ca 4 miljarder kronor.Partneransvarig agronom som brinner för ekologiskt lantbruk till LyckeGård

Vi söker dig som vill bidra med din kunskap om ekologisk odling i lantbruket. Som Partneransvarig agronom erbjuds du en varierande roll med internationellt fokus. Du blir en viktig spelare i vårt arbete att säkerställa stark etablering för LyckeGård på lantbruksmarknaden i Europa. Vi är inne i ett spännande skede både vad gäller vår egen utveckling men framförallt pågår en stor förändring i det globala lantbruket.
Införd: 2019-09-16
Sista ansökningsdag: 2019-10-15


Exportsäljare till NoroTec AB

NoroTec AB söker exportsäljare som har något förflutet som säljare och med erfarenheter från växtskydds- och växtnäringsbranschen.
Införd: 2019-09-09
Sista ansökningsdag: 2019-10-04


Djurskötare till avelsbesättning

Stäholms gård, Köping söker Djurskötare till avelsbesättning
Införd: 2019-09-04
Sista ansökningsdag: 2019-10-01


Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare

Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare i Sörmland. Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Hör av dig till oss!
Införd: 2019-07-01
Sista ansökningsdag: 2019-09-25


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste