Exportsäljare till NoroTec AB

Sista ansökningsdag: 2019-10-04

Vi söker en exportsäljare till NoroTec AB, som vi förmodar har något förflutet som säljare och med erfarenheter från växtskydds- och växtnäringsbranschen.

Utbildningen ligger förmodligen också inom agronom- och lantmästarhållet.

Från direktförsäljning i Sverige övergår mer och mer av vår marknad till återförsäljare, men utomlands ser vi stora utvecklingsmöjligheter, dels på de marknader där vi redan finns, men även på en del obruten mark.

I pipeline ligger länder som Polen, Tyskland och Frankrike. Därför ligger språkkunskaper från dessa länder bra till, men är inget absolut krav då engelska fungerar bra nuförtiden även i dessa länder.

Tjänsten innebär en hel del resande och NoroTec har i dag kontor i Skurup.

Vi har ett nära samarbete med LMI AB Helsingborg, som också kan vara en lämplig stationeringsort. En exportsäljare behöver ju heller inte helt vara bunden till någon stationeringsort.

Ansökan skickas till: NoroTec AB, Södergatan 74, 274 34  Skurup eller mail@norotec.se
Frågor besvaras av: Vd Bo Isacsson, 0411-406 60 eller 0705-54 08 15, bosse@norotec.se


E-post: bosse@norotec.se
Företagets hemsida

NoroTec AB tillverkar mikronäringsprodukter baserade på en formula som patenterats världen över. Produkterna används både till bladbehandling och betning. Produkterna är kända för hög kvalitet och användarvänlighet enligt alla parametrar. All tillverkning och lagerhållning sker hos LMI AB i Helsingborg.Partneransvarig agronom som brinner för ekologiskt lantbruk till LyckeGård

Vi söker dig som vill bidra med din kunskap om ekologisk odling i lantbruket. Som Partneransvarig agronom erbjuds du en varierande roll med internationellt fokus. Du blir en viktig spelare i vårt arbete att säkerställa stark etablering för LyckeGård på lantbruksmarknaden i Europa. Vi är inne i ett spännande skede både vad gäller vår egen utveckling men framförallt pågår en stor förändring i det globala lantbruket.
Införd: 2019-09-16
Sista ansökningsdag: 2019-10-15


Exportsäljare till NoroTec AB

NoroTec AB söker exportsäljare som har något förflutet som säljare och med erfarenheter från växtskydds- och växtnäringsbranschen.
Införd: 2019-09-09
Sista ansökningsdag: 2019-10-04


Djurskötare till avelsbesättning

Stäholms gård, Köping söker Djurskötare till avelsbesättning
Införd: 2019-09-04
Sista ansökningsdag: 2019-10-01


Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare

Hushållningssällskapet söker fler växtodlingsrådgivare i Sörmland. Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Hör av dig till oss!
Införd: 2019-07-01
Sista ansökningsdag: 2019-09-25


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala

Agro Maskin i Uppsala söker 2 st affärsansvariga fältsäljare i Uppsalaregionen.
Införd: 2019-05-16
Sista ansökningsdag:


Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare med administrativ ådra som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.
Införd: 2019-04-25
Sista ansökningsdag:


Driftsansvarig chef sökes till Blombergs Säteri

Driftsansvarig chef för Blombergs Säteris köttdjursproduktion sökes
Införd: 2019-03-25
Sista ansökningsdag:

 

Senaste