Växtodlingssäljare Dalsland


Vi söker dig som har ett stort intresse av lantbruk, växtodling och som vill driva affärer och kundkontakter framåt.
Vare sig du är erfaren säljare eller oerfaren som vill pröva på en ny utmaning, tjej eller kille, så värdesätter vi ett engagemang, glatt humör och dig som är beredd att bidra till vårt företag.
Tjänsten innebär kontakter och gårdsbesök ute hos lantbrukare för rådgivning och försäljning. Du arbetar i en grupp med sju säljare som tillsammans tar ett stort ansvar för inköp och försäljning utav förnödenheter till lantbruk och även inköp av spannmål. Vårt geografiska område är Västra Götaland och vi söker främst en växtodlingssäljare placerad i västra delen, främst Dalsland.
Är du intresserad så tveka inte på att kontakta oss:
Magnus Olsson 0512-300 468. Skicka in din ansökan till magnus.olsson@varalagerhus.se Vi kommer gå igenom ansökningarna efter hand så tillsättning kan ske tidigare.
 


E-post: magnus.olsson@varalagerhus.se
Företagets hemsida

Varaslättens Lagerhusförening är en ekonomisk förening ägd av 1900 bönder/medlemmar i Västra Sverige. Företaget omsätter ca 700 mkr och totalt hanterar vi 250 000 ton spannmål per år och är 35 anställda. Vi säljer utsäde, gödning, växtskydd med en väl utvecklad rådgivning. Vår spannmålshantering är fördelad på två anläggningar, en i Vara och en i Tråvad. Transporter sker främst med vårt eget åkeri. Vi arbetar för att skapa bästa utbyte av medlemmarnas/ägarnas ekonomiska intresse och vår personal består av ett kompetent, engagerat och väl sammansvetsat gäng.Väderstad söker säljansvarig för Norge

Väderstad söker dig som har god kunskap i lantbruk, lantbruksmaskiner och växtodling och som vill driva försäljningen i Norge.
Införd: 2020-05-27
Sista ansökningsdag: 2020-07-15


Nytt spännande säljjobb för specialsortiment – Västra Sverige

Svenska Foder söker säljare för specialsortiment, västra Sverige
Införd: 2020-05-22
Sista ansökningsdag: 2020-06-12


Nytt spännande säljjobb för specialsortiment – Östra Sverige

Svenska Foder söker säljare för specialsortiment, östra Sverige
Införd: 2020-05-22
Sista ansökningsdag: 2020-06-12


Rådgivare Lantbruk

Ludvig & Co i Falkenberg söker Rådgivare Lantbruk
Införd: 2020-05-19
Sista ansökningsdag:


Växtodlingsrådgivare till Sjuhärad

Vi söker dig med intresse för helheten på gården, som lockas av rådgivarrollen och vill ha ett spännande och utvecklande arbete med mycket kundkontakter.
Införd: 2020-05-08
Sista ansökningsdag: 2020-06-15


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Införd: 2020-02-04
Sista ansökningsdag: 2020-05-09

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera