Kommunikatör till Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan

Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Brinner du för den svenska köttproduktionen och lantbrukets villkor? I rollen som Kommunikatör kommer du ha ett helhetsansvar för kommunikationen i bolagen Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan. Du är en central spelare i företagens utveckling och ansvarig för båda bolagens kommunikation.

Arbetsuppgifter
Som Kommunikatör ansvarar du för att fånga upp och kommunicera företagens verksamhet samt sprida den i branschen och till andra målgrupper. Du ska även formulera budskap och förmedla våra tjänster på ett säljande sätt för att understödja våra affärer. Vidare är du drivkraften för att material produceras från en kunnig plattform. En viktig del i rollen är att utveckla en nära samverkan med Svenskt Kött.

Du medverkar och samordnar branschkommunikation i såväl förebyggande arbete som vid kriskommunikation. Inom tjänsten ingår även koordinering av marknadsföringsarbete samt för omvärlden kunna se, ta fram och kommunicera det värdeskapande arbetet och resultaten som produceras inom koncernen, i syfte att skapa ökad positiv kännedom. Vidare ansvar du för:

·       Strategiskt analysera och utveckla våra förhållningssätt och budskap på kort och lång sikt mot olika målgrupper

·       Att pressreleaser, artiklar och debattartiklar tas fram inom företagen/koncern/bransch och att vi syns i rätt media. Ansvara för vår profil, att hålla samman och vid behov utveckla.

·       Att vi formulerar och når ut med våra produkter och tjänster i säljande budskap.

·       Att information och material på hemsida och Facebook ständigt utvecklas, i nära samarbete med övriga involverade i dessa projekt.

·       Att samverka med våra ägare och andra branschorganisationer i kommunikationsarbetet


Du rapporterar till VD för Köttföretagen och har ett nära samarbete med VD för Gård & Djurhälsan. Tjänsten är förlagd till något av våra kontor i Skövde eller Uppsla men du förväntas att vara nära övrig verksamheter och våra enheter i landet. Tjänsten medför en del resor.

Din profil
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en erfarenhet av och starkt engagemang för svenskt lantbruk. Du har erfarenhet av kommunikation och har lätt för att uttrycka dig i tal o skrift. Du plockar snabbt upp det väsentliga i vår verksamhet och skapar slagkraftig information i våra mediakanaler. Att verka i moderna kommunikationskanaler är en självklarhet för dig.

Du är engagerad, kommunikativ, ansvarstagande och klarar att leda och driva team av experter för att få fram säljorienterad information. Branschens frågor driver du på ett tydligt och självklart sätt

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan dock senast den 15 april 2020 till ida.johansson@kottforetagen.se  Har du frågor om tjänsten kontakta Hans Agné, tel 070-548 30 01 eller Kees de Jong, tel. 070-211 53 73.


Företagets hemsida

Om Svenska Köttföretagen Svenska Köttföretagen är ett utvecklingsbolag vars syfte är att öka lönsamheten för våra kunder genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro - hållbarhet - innovation – glädje. Svenska Köttföretagens huvudkontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta Bolaget omsätter ca 145 milj och har ca 25 anställda. Tillsammans med våra bolag bildar vi koncernen Svenska Köttföretagen Holding AB. Om Gård & Djurhälsan Gård & Djurhälsan AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är – friska djur ger välmående gårdar. Gård & Djurhälsan bedriver verksamhet i hela Sverige, huvudkontoret är placerat i Uppsala. Bolaget omsätter ca 85 Mkr och har knappt 60 medarbetare.Säljare i framkant på utvecklingen

Datalogisk söker en säljare som är i framkant på utvecklingen
Införd: 2020-03-31
Sista ansökningsdag: 2020-05-15


Kommunikatör till Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan

Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan söker en kommunikatör
Införd: 2020-03-26
Sista ansökningsdag: 2020-04-15


Maskinsäljare

Vi behöver utöka vår säljkår på vår anläggning i Åsarp och söker därför nu en maskinsäljare som vill bli del i vårt TEAM på Gunnars Maskiner.
Införd: 2020-03-10
Sista ansökningsdag: 2020-04-10


Söderberg & Haak i Linköping söker servicetekniker

Söderberg & Haak i Linköping söker servicetekniker Lantbruk
Införd: 2020-02-25
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak i Stockholm söker servicetekniker

Söderberg & Haak i Stockholm söker servicetekniker Entreprenadmaskiner
Införd: 2020-02-25
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak i Östergötland söker servicetekniker

Söderberg & Haak i Östergötland söker servicetekniker Entreprenadmaskiner
Införd: 2020-02-25
Sista ansökningsdag:


Söderberg & Haak i Veddige söker servicetekniker

Söderberg & Haak i Veddige söker servicetekniker Entreprenadmaskiner
Införd: 2020-02-25
Sista ansökningsdag:


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Införd: 2020-02-04
Sista ansökningsdag:


Flian AB söker växtodlingsintresserad medarbetare

Växtodlingsintresserad medarbetare sökes till Flian AB
Införd: 2020-01-13
Sista ansökningsdag:


Supporttekniker inriktning lantbruk

Nordfarm söker en driven och tekniskt kunnig supporttekniker med inriktning lantbruk till huvudkontoret i Norrköping.
Införd: 2020-01-13
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste