Vi söker tre nya säljare

Sista ansökningsdag: 2020-07-26

Hos Swedish Agro Machinery erbjuds du en möjlighet att arbeta i en roll med eget ansvar i en spännande bransch, med härliga kollegor i ett företag som storsatsar.
Vi är ett relativt nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vår ambition är att vara professionella och erbjuda högsta i kvalitet i allt vi gör, och för detta behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare.

Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på frihet under ansvar och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag kommer du också kunna påverka vår utveckling framåt.
I den här rollen är ditt största ansvarsområde att sälja maskiner till dina lantbruks- eller entreprenörskunder utifrån deras behov. Du ska bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov och en viktig del är att vara ute på ”fältet” nära kunden.
Du hanterar offerter och medverkar vid leverans. Vidare gör du uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär. I din roll ingår att ordna maskindemonstrationer och att närvara vid mässor och visningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Resor ingår i arbetet men antalet övernattningar är begränsat.

Vi söker dig som
•Är social, driven, engagerad, målinriktad och självgående.
•Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna längre säljprocesser.
•Behärskar svenska flytande samt kan läsa och förstå engelska.
•Har erfarenhet av kvalificerade förhandlingar och finansieringsarbete
•Har körkort B
•Har intresse för eller kunskap om lantbruksmaskiner

Förutom att vara tekniskt kunnig är du en noggrann och strukturerad lagspelare. Du är flexibel och trivs med ett varierat arbetstempo. Du är också kommunikativ, social och serviceinriktad som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och sätter kunden främst. Du har en bra förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet.


Låter detta intressant för dig? Skicka in ditt CV och motivera varför du drivs av försäljning och varför du vill jobba på Swedish Agro Machinery.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan skickas till rekrytering@sa-machinery.se med ”Ansökan Säljare” i ämnesraden.
 
Vi har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


E-post: hari@sa-machinery.se
Företagets hemsida

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag fokuserat på försäljning av maskiner, reservdelar och service för märkena CLAAS, HORSCH, SAMSON, SPEARHEAD, LEMKEN, AVR och SCANSTONE. Företaget är ett dotterbolag inom Danish Agro-koncernen, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Koncernen arbetar främst inom försäljning av foder, fodermineraler, vitaminer, premixer, gödning, växtskyddsmedel, utsäde och energi samt inköp av grödor från lantbruket. Koncernen är också distributör av ett antal starka varumärken inom lantbruksmaskinbranschen och driver en omfattande kedja av hobby- och fritidsbutiker inom detaljhandeln. Danish Agro koncernen har cirka 4500 anställda och omsatte 2019 drygt 50 miljarder kronor. Maskindivisionen inom Danish Agro är Nordeuropas största aktör för jordbruksmaskiner med 1200 medarbetare. Vår affärsíde går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, som täcker större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.Innovation & Product Manager

Driv utvecklingsprojekt i samarbete med våra kunder och vårt säljteam.
Införd: 2020-07-02
Sista ansökningsdag: 2020-08-31


Vi söker tre nya säljare

Vi söker tre nya säljare till Halland, Skåne och Västra Götaland.
Införd: 2020-06-23
Sista ansökningsdag: 2020-07-26


Produktsupport Valtra

Lantmännen Maskin i Malmö söker nu en medarbetare inom Produktsupport Valtra.
Införd: 2020-06-17
Sista ansökningsdag: 2020-07-12


Vi söker Redovisningskonsulter och Företagsrådgivare

Hushållningssällskapet söker Redovisningskonsulter och Företagsrådgivare
Införd: 2020-06-16
Sista ansökningsdag: 2020-08-05


Väderstad söker säljansvarig för Norge

Väderstad söker dig som har god kunskap i lantbruk, lantbruksmaskiner och växtodling och som vill driva försäljningen i Norge.
Införd: 2020-05-27
Sista ansökningsdag: 2020-07-15


Rådgivare Lantbruk

Ludvig & Co i Falkenberg söker Rådgivare Lantbruk
Införd: 2020-05-19
Sista ansökningsdag:


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Införd: 2020-02-04
Sista ansökningsdag: 2020-05-09

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste