Innovation & Product Manager

Sista ansökningsdag: 2020-08-31

Som Innovation & Product Manager driver du utvecklingsprojekt i samarbete med våra kunder och vårt säljteam. Du ansvarar för att komma med nya idéer och driva projekt, som ingår i din portfölj, på ett effektivt sätt där du möter deadlines. Du ansvarar för din portfölj och dess lönsamhet. Du kommer att rapportera till Director Technical Products & Feed.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Driva kundprojekt
Driva produktutvecklingsprojekt
Designa och hantera produktspecifikationer
Hantera din egen produktportfölj
Supportera vårt säljteam i frågor gällande nutrition och foder, i diskussioner med kunder och foderrådgivare

Kvalifikationer

Du har en universitetsexamen som husdjursagronom eller liknande. Du har en god förståelse för näringslära för djur och vi ser gärna att du har erfarenhet från att optimera foder. Vi önskar kandidater med några års erfarenhet från foderindustrin eller foderrådgivande företag, men vi kommer även överväga nyutexaminerade med de rätta kvalifikationerna.

Om du har erfarenhet från lantbruk och är bekant med en lantbrukares ”dagliga huvudbry” ser vi det som positivt. Du är en kreativ person som är bra på att generera idéer. Du måste ha ett stort driv, ett kommersiellt tänk och ha förmågan att omvandla idéer till kommersiellt värde.

Du talar svenska och engelska flytande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Technical Products & Feed Director Anders Holmqvist på telefon +46 708 662 145. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR Manager Malin Olsson på telefon +46 454 823 21.

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 31 juli 2020. Vi kommer dock att utvärdera ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka om du är intresserad. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.

Tjänsten är ett föräldravikariat fram till november 2021.


Företagets hemsida

AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet. Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik. Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder. We are AAK – The Co-Development CompanyVi söker växtodlingskonsult till Halland!

Vi behöver bli fler och söker dig som vill vara med och utveckla växtodlingen i Halland!
Införd: 2020-07-27
Sista ansökningsdag: 2020-08-31


Miljörådgivare

Miljörådgivare till Hushållningssällskapet/HS Konsult AB
Införd: 2020-07-25
Sista ansökningsdag: 2020-08-30


HS Konsult AB söker Affärsområdeschef

HS Konsult AB söker Affärsområdeschef med placering i Brunnby, Västerås
Införd: 2020-07-22
Sista ansökningsdag: 2020-08-30


Lantbrukssäljare

Söderberg & Haak Maskin AB söker erfaren lantbrukssäljare med försäljningsområde Uppland och Dalarna.
Införd: 2020-07-14
Sista ansökningsdag: 2020-08-30


Innovation & Product Manager

Driv utvecklingsprojekt i samarbete med våra kunder och vårt säljteam.
Införd: 2020-07-02
Sista ansökningsdag: 2020-08-31


Rådgivare Lantbruk

Ludvig & Co i Falkenberg söker Rådgivare Lantbruk
Införd: 2020-05-19
Sista ansökningsdag:


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.
Införd: 2020-02-04
Sista ansökningsdag: 2020-05-09

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste