Förstärkning i Växtodlingsteamet

Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av lantbrukets affärer
En av våra kollegor går vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu förstärkning. Som kollega i växtodlingsteamet kommer du att ha stor variation i ditt arbete. En av dina arbetsuppgifter blir att, tillsammans med produktchefen för spannmål, driva och utveckla vår inköpsaffär i spannmål. Därför är det naturligt att du har ett stort intresse för spannmålsaffären men också god kunskap inom växtodling är viktigt. Du kommer även att arbeta med övriga växtodlingsförnödenheter och att ha daglig kontakt med kunder och kollegor inom växtodling. Du kommer att vara involverad i hela affärskedjan, från lantbrukare, via våra spannmålsanläggningar, till slutkund. Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket kunskap som tillsammans skapar en stimulerande arbetsplats.

 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Bygga långsiktiga relationer
  • Driva och utveckla våra spannmålsinköp
  • Vara support och behjälplig med information, kunskap och strategier till våra växtodlingssäljare
  • Rådgivning och försäljning av växtodlingsprodukter till växtodlare

 

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, utåtriktad och bra på att skapa goda relationer med människor. Du är lyhörd för våra kunders och kollegors önskemål och kan omsätta detta i vår affär. Du kan göra marknads-mässiga analyser och dra slutsatser som kan leda till snabb handling. Du tycker om att göra affärer, är målmedveten, resultatinriktad och ansvarskännande. Du trivs med självständigt arbete såväl som att tillhöra ett sammansvetsat team.

Kvalifikationer
Du har god kännedom om villkoren inom lantbruket och har relevant akademisk utbildning, Agronom, Lantmästare eller annan liknande utbildning. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom spannmåls-handel och/eller god kunskap inom växtodling, till exempel via rådgivning eller försäljning kombinerat med ett stort intresse för spannmålshandel. God IT-vana och kunskap i engelska krävs i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid med placering på vårt kontor i Kristianstad.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021 till erik.wildt-persson@klf.nu
Ansökningar hanteras löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Wildt-Persson, VD/Produktchef Spannmål, 044-28 52 04

 


E-post: erik.wildt-persson@klf.nu
Företagets hemsida

KLF, Kristianstadsortens Lagerhusförening, är en ekonomisk förening som ägs av cirka 700 lantbrukare i Skåne och Blekinge. Vår omsättning uppgår till ca 700 mkr och vi är 27 anställda. Vi säljer foder, utsäde, mineralgödsel, växtskydd, plast och olja kombinerat med en hög grad av rådgivning och service. Vi köper in cirka 200 000 ton spannmål årligen som säljs både inom landet och på exportmarknaden. KLF är medlem i DLA-gruppen och gruppen omsätter tillsammans cirka 40 miljarder kronor.Serviceansvarig

Pöttinger söker serviceansvarig, gärna med placering i Västergötland, Sörmland, Mälardalen, Närke Småland eller Östergötland
Införd: 2021-01-18
Sista ansökningsdag: 2021-02-26


GJ Maskin söker maskinsäljare till Falköping

GJ Maskin söker maskinsäljare till anläggningen Falköping
Införd: 2021-01-18
Sista ansökningsdag: 2021-02-14


Teknisk säljare / Account Manager till Envirologic AB

Är du en driven och positiv säljare som vill arbeta med försäljning av högteknologiska produkter? Har du kunskap eller erfarenhet från lantbruk? Envirologic söker dig med erfarenhet av försäljning och en god förståelse för långsiktiga och varaktiga relationer. Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en tillväxtresa och utveckla marknaden.
Införd: 2020-12-22
Sista ansökningsdag: 2021-01-25


Förstärkning i Växtodlingsteamet

KLF söker förstärkning till Växtodlingsteamet
Införd: 2020-12-16
Sista ansökningsdag: 2021-01-31


Vi söker en Byggrådgivare till vårt kontor i Kalmar

Hushållningssällskapet söker en Byggrådgivare till Kalmarkontoret
Införd: 2020-12-10
Sista ansökningsdag: 2021-01-31


Driftsledare till Boserups Gods AB

Boserups Gods söker en praktiker, som i samarbete med ägarfamiljen vill vidareutveckla ett modernt jordbruk för att möta framtidens utmaningar. Vi erbjuder ett fritt arbete och en intressant arbetsplats.
Införd: 2020-12-10
Sista ansökningsdag: 2021-01-24


Försöksassistenter Östergötland

Vi söker försöksassistent till vår försöksstation i Vreta kloster
Införd: 2020-11-26
Sista ansökningsdag: 2021-03-15

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste