Markanskaffare till södra Sverige för nätanslutna solanläggningar

Sista ansökningsdag: 2021-03-19

Om rollen

Nätanslutna storskaliga markanläggningar är ett nytt affärsområde hos Swede Energy. För att axla rollen som markanskaffare är det viktigt att intresse för förnybar energi, teknik och solceller finns och fördelaktigt är det om du kommer från en bakgrund inom landbruk. Ditt uppdrag kommer bli att identifiera nya geografiska områden där vi kan etablera våra framtida projekt. Du kommer att ansvara för uppsökande av potentiella markägare, förbereda och boka möten med fastighetsägare/lantbrukare och genomföra möten med ett slutgiltigt mål att ingå anläggningsarrendeavtal. Du kommer ha ett tätt samarbeta i ett team och agera stöd till projektledare.

Ditt tillhörande kontor är beläget i Malmö men att utgå eller arbeta hemifrån eller annan ort i Sverige är möjlig. Projekten kommer att vara i södra Sverige, därav att det tillkommer en del resor i tjänsten.

 

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en akademisk utbildning inom skog/lantbruk alternativt om du har arbetslivserfarenhet inom området. Vidare ser vi att du innehar ett B-körkort och egen bil, då det förekommer en hel del resor i tjänsten. Du är flytande i svenska och fördelaktigt är det om du har tidigare erfarenhet av att läsa och förstå juridiska texter i form av anläggningsarrendeavtal.

Vi ser att du som söker är en person som är lyhörd, har lätt för att knyta kontakter och inger trygghet och förtroende inför dina uppdrag. Du är också självgående, målinriktad och har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt i ditt utförande av arbetsuppgifter. I din roll som markanskaffare kommer du att vara ansvarig för att skapa affärsmöjligheter med dina etablerade kontakter och därför är det viktigt att du trivs med sociala sammanhang och motiveras av försäljning.

 

Ansökan

Vill du också vara med och göra ett grönt klimatavtryck tillsammans med oss i en stor och snabbt växande koncern? Skicka då in din ansökan redan nu, dock senast 19/3. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, 073 073 53 71.

Soltech Energy är ett svenskt solenergibolag noterat på Nasdaq First North Growth Market med verksamhet främst i Sverige och i Kina. Vi har som ambition att vara ledande på marknaden och att vara bäst på det vi gör, det vill säga att utveckla och sälja byggnadsintegrerade och estetiska solenergiprodukter för alla fastigheter utan kompromisser eller avkall på vare sig funktion eller estetik. Vi erbjuder även högkvalitativa standardsolceller för de fall där utanpåliggande solceller passar bättre.


Företagets hemsida

Swede Energy är branschledande inom solenergi. Vi levererar lönsamma och hållbara energilösningar till kommersiella fastighetsbolag och industrier över hela Sverige. Sedan mars 2019 ingår Swede Energy i börsnoterade Soltech Energy. Vi befinner oss i en expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter en ny kollega som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med förnyelsebar energi och bidra till miljöarbetet i Sverige. Vi söker nu en person som kommer att arbeta mot fastighetsägare/lantbrukare för projektutveckling av nätanslutna storskaliga markanläggningar.Field Test Engineer Väderstad

Väderstads provningsavdelning söker nu en fältprovningsingenjör.
Införd: 2021-03-02
Sista ansökningsdag: 2021-04-11


Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021

Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021
Införd: 2021-03-01
Sista ansökningsdag:


Storboda Mjölk söker djurskötare

Storboda Mjölk söker djurskötare som vill utvecklas med oss i vårat team
Införd: 2021-02-27
Sista ansökningsdag: 2021-03-31


Markanskaffare till södra Sverige för nätanslutna solanläggningar

Swede Energy söker Markanskaffare till södra Sverige för nätanslutna solanläggningar
Införd: 2021-02-17
Sista ansökningsdag: 2021-03-19


Lantbruksdjursrådgivare sökes till Dalarna

Hushållningssällskapet söker Lantbruksrådgivare till Dalarna
Införd: 2021-02-17
Sista ansökningsdag: 2021-03-22


Lantbrukssäljare till Dina Försäkringar Göta i Lidköping och Jönköping

Dina Försäkringar söker Lantbrukssäljare med placering i Lidköping och Jönköping
Införd: 2021-02-15
Sista ansökningsdag:


Högestad & Christinehof söker Inspektor

Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva ett av Sveriges största jordbruk.
Införd: 2021-02-03
Sista ansökningsdag: 2021-03-31


Hushållningssällskapet söker Rådgivare naturvård och Miljörådgivare vatten

Hushållningssällskapet söker ytterligare två rådgivare till mellansverige. Placering i Uppsala, Örebro, Strängnäs, Nyköping, Västerås, Storvik, Borlänge eller Bollnäs.
Införd: 2021-01-27
Sista ansökningsdag:


Försöksassistenter Östergötland

Vi söker försöksassistent till vår försöksstation i Vreta kloster
Införd: 2020-11-26
Sista ansökningsdag: 2021-03-15

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste