AGFO söker Innehållsansvarig

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Här är tjänsten du har väntat på – hoppas vi!

Är du lika nyfiken på EU:s initiativ om kolinlagring och dess påverkan på framtidens matsystem som Crispr/Cas9, smarta leveransrobotar och nya konsumentvanor? Älskar du att scanna nyheter, forskningsrapporter och nya startups i livsmedelssektorn för hitta relevanta perspektiv och infallsvinklar om morgondagens matsystem? Då kanske du är vår nya kollega!

Om dig

Vi söker dig som är en driven, erfaren och skarp journalist med stor vana av att ta in mycket information inom nischade ämnen – allt från nyheter till forskningsrapporter – för att sedan vaska fram det viktigaste och paketera det på ett smart och tillgängligt sätt.

Du har en gedigen kunskap om svenska matsystemet och ett framtidsfokus med betoning på hållbarhet, innovation och ny teknik. Du är nyfiken och på ständig jakt efter ny kunskap och nyheter som är relevant inom ansvarsområdet och du drivs av att dela med dig till andra.

Du är självgående, strukturerad och en ”doer”, van att hugga i där det behövs och tycker att det är roligt att jobba i en föränderlig kontext. Du är nyfiken, innovativ och modig och vill hela tiden utveckla dig själv. Du är också bra på att skapa och bibehålla goda relationer.

AGFO är en startup och under ständig utveckling – för att trivas behöver du gilla att jobba agilt. Du är van att jobba digitalt och är nyfiken på nya tekniska lösningar som effektiviserar vardagen.

Om AGFO

Vi är kunskaps- och mediebolaget med fokus på framtidens matsystem. Vi identifierar affärs- och utvecklingsmöjligheter i ett matsystem i omvälvning. Det gör vi tack vare kunskap, analytisk förmåga och journalistisk skärpa inom mat, innovation och hållbarhet.

Vi har två huvudsakliga affärsområden: journalistik och konsultuppdrag. Inom det journalistiska uppdraget jobbar vi med AGFO Talks, vår populära seminarieserie, och AGFO Weekly, vårt populära nyhetsbrev.

I vår konsultverksamhet arbetar vi med innehållsstrategi och produktion, research, analys, anordnande av affärsdrivande mötesplatser och rådgivning. Bland våra kunder finns bland andra Lantmännen, Ica, Business Sweden, Orkla, Livsmedelsverket och Jordbruksverket. Vi är också ofta anlitade som föreläsare och moderatorer.

Om rollen

Du är vår ledstjärna när det gäller att hitta nya vinklar och perspektiv – alltid med fokus på morgondagens matsystem.

I rollen som Innehållsansvarig ansvarar du för innehåll och research i AGFO Talks och AGFO Weekly samt för innehåll och spridning på våra sociala plattformar. Du kommer även ansvara för research och innehållsproduktion i våra kunduppdrag samt upprätthålla ett relevant konsultnätverk av innehållsproducenter. Om du även är intresserad av att moderera och föreläsa är det ett stort plus.

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde strax före sommaren alternativt efter sommaren.
  • Befattningen är baserad i Stockholm och du rapporterar till vd för AGFO.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2021. Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@agfo.se.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Linda Segerblom, vd AGFO.


Företagets hemsidaTechnical Service Specialist Nordic

Vi anställer ytterligare personal för vår spännande utveckling i de Nordiska länderna
Införd: 2021-04-07
Sista ansökningsdag: 2021-04-30


AGFO söker Innehållsansvarig

Innehållsansvarig med fokus på framtidens matsystem sökes till kunskaps- och mediebolaget AGFO i Stockholm.
Införd: 2021-04-06
Sista ansökningsdag: 2021-04-30


Säljare Fjäderfäfoder – Västra Sverige

Svenska Foder söker Säljare Fjäderfäfoder – Västra Sverige
Införd: 2021-04-02
Sista ansökningsdag: 2021-04-30


Vi växlar upp och söker Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery

Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare? Sök då tjänsten som Maskinsäljare till någon utav våra anläggningar!
Införd: 2021-03-29
Sista ansökningsdag: 2021-04-30


Försäljnings- och Produktchef till Swedish Agro Machinery AB

Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas och vi söker nu en erfaren Försäljnings- och Produktchef inom varumärket CLAAS med huvudansvar för CLAAS Traktor.
Införd: 2021-03-29
Sista ansökningsdag: 2021-04-30


Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021

Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021
Införd: 2021-03-01
Sista ansökningsdag:


Lantbrukssäljare till Dina Försäkringar Göta i Lidköping och Jönköping

Dina Försäkringar söker Lantbrukssäljare med placering i Lidköping och Jönköping
Införd: 2021-02-15
Sista ansökningsdag:


Hushållningssällskapet söker Rådgivare naturvård och Miljörådgivare vatten

Hushållningssällskapet söker ytterligare två rådgivare till mellansverige. Placering i Uppsala, Örebro, Strängnäs, Nyköping, Västerås, Storvik, Borlänge eller Bollnäs.
Införd: 2021-01-27
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Lagstiftning botar inte handelns övertag

Diskussionen om de få stora företagens enorma dominans i svensk livsmedelshandel är inte ny. Branschorganisationen Livsmedelsföretagen uppger att den största livsmedelskedjan har en marknadsandel om över 50 procent och att de tre största aktörerna tillsammans kontrollerar 90 procent av våra dagligvaruinköp. I jordbruket och jordbrukets kooperativa företag har vi generellt inte lyckats matcha dagligvaruhandelns växande affärskraft. Istället är det nu lagstiftaren som försöker rädda affärsklimatet i livsmedelskedjan.

 

Kommentera