Utbildningsansvarig

Sista ansökningsdag: 2021-08-20

Vill du arbeta i ett spännande företag som ligger i framkant gällande miljöteknik och där du får ansvara för att utveckla våra interna och externa utbildningsinsatser? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Som Utbildningsansvarig arbetar du med att utveckla våra utbildningar internt och externt. Du utbildar inom agronomi, med fokus på företagets produkter, huvudsakligen slam och biogödsel med dess bakomliggande processer samt effekter på marken. Du bygger upp en god struktur för våra utbildningar och samordnar planeringen för både Biototal och systerbolaget Mewabs utbildningsbehov. Du utvecklar nya utbildningar i takt med att företaget växer och nya behov uppstår.

Inom ramen för tjänsten ingår också att bevaka och utforska nyheter för att hålla dig uppdaterad med det senaste inom området. Du sprider din kunskap och fungerar trendsättande i media inom företagets expertområden. Genom dina expertkunskaper inom agronomi bidrar du till bolagets forsknings- och utvecklingsarbete med förädling av cirkulära restprodukter

Som utbildningsansvarig är dina främsta ansvarsområden att:

  • Vara intern expert i utbildningsfrågor inom agronomi
  • Hålla egna utbildningar såväl på plats som digitalt, internt och externt
  • Hantera utbildningsadministration och framtagande av utbildnings- och marknadsmaterial i dialog med företagets marknadsföringspartner
  • Bidra med kompetens inom FoU frågor

 

Din profil

Tjänsten som utbildningsansvarig har stort utrymme för egna initiativ. Du ges möjlighet att själv utvecklas samtidigt som du arbetar med kompetenshöjande program för hela bolaget. För att passa för tjänsten ser vi det avgörande att du har dokumenterad erfarenhet inom mark/växtagronomi samt en mycket god förståelse för processer bakom de beståndsdelar som utgör den gröna näringen. Du har med fördel en högskoleexamen som mark/växtagronom, lantmästare alternativt motsvarande kunskaper. Du har utöver dina goda agronomikunskaper också en pedagogisk erfarenhet som du förvärvat genom att arbeta med utbildning som lärare, lektor eller utbildare.

Vi tror att du som söker tjänsten har ett starkt driv i att bidra till att vår verksamhet ligger i framkant. är nyfiken, innovativ och vill ständigt utveckla dig själv och dina kollegor. Du triggas av att kommunicera och att arbeta för att långsiktigt utveckla hela företaget.

För att trivas i rollen tror vi att du har en positiv inställning, är utåtriktad och trivs att skapa och bibehålla goda relationer. Du trivs att arbeta självständigt och är ansvarstagande samtidigt som du också har en god samarbetsförmåga och arbetar effektivt tillsammans med andra.

Du är en god kommunikatör på såväl svenska som engelska och du är van att driva frågor på ett inspirerande sätt i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du hanterar digitala verktyg obehindrat, ex TEAMS.

Du verkar med utgångspunkt från något av våra kontor i södra Sverige. Då resor mellan våra kontor förekommer och likaså resor till kunder med syfte att hålla utbildning, krävs B-körkort.

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete där du får arbeta självständigt, med stor möjlighet att påverka vägen mot målet. Du får ett gäng trevliga och nyfikna kollegor som också brinner för att tillsammans med dig, skapa långsiktigt hållbara lösningar inom den gröna näringen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag där vi internt har en tät dialog för att gemensamt hitta vägen framåt. Vi stöttar varandra i att hitta hållbara affärsupplägg och vi värnar mycket om trivsel och samarbete genom hela företaget.

 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Matilda Olstorpe, Affärsområdeschef Cirkulär Innovation, tfn. 0732- 01 01 25. Rekryteringsprocessen sker med stöd av vår partner Paragera. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Elina Åsberg, HR-konsult, tfn 070-323 68 20. Urvalsprocessen sker med start i augusti.

Varmt välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, men senast 2021-08-20. Ansök på https://www.biototal.se/jobba-hos-oss/utbildningsansvarig.

I denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler, vilket gör att vi undanber oss kontakter i syfte att sälja annons- eller rekryteringstjänster.


Företagets hemsida

Biototal arbetar för hållbara lösningar mellan stad och land, där vi ombesörjer att till synes förbrukade resurser kommer till nytta i kretsloppet. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, utveckla långsiktigt hållbara lösningar och samtidigt skapa ekonomiska värden för inblandade parter. Vårt fokus ligger i att hitta effektiva systemlösningar mot våra kunder, där vi bidrar med kunskap och erfarenhet inom miljö, kemi, biologi och agronomi som våra främsta verktyg i arbetet.Hållbarhetsansvarig med gott djuröga

Svensk Fågel söker en Hållbarhetsansvarig med gott djuröga
Införd: 2021-07-25
Sista ansökningsdag: 2021-09-01


Utbildningsansvarig

Vi söker en vass utbildningsansvarig med goda kunskaper inom hållbarhet och agronomi.
Införd: 2021-07-09
Sista ansökningsdag: 2021-08-20


Nytt spännande säljjobb för specialsortiment

Vi söker en specialistsäljare för ett nytt koncept på den svenska marknaden
Införd: 2021-07-07
Sista ansökningsdag: 2021-08-06


Vi söker en Teknisk Säljsupport

Vi söker dig som brinner för svenskt lantbruk och teknik med placering i Väderstad
Införd: 2021-07-05
Sista ansökningsdag: 2021-08-20


Växtodlingsrådgivare till Sjuhärad och Jönköpings län

Vi söker dig med intresse för helheten på gården, som lockas av rådgivarrollen och vill ha ett spännande och utvecklande arbete med mycket kundkontakter.
Införd: 2021-07-02
Sista ansökningsdag: 2021-08-20


Två husdjursrådgivare med avels- respektive produktionsinriktning

Vi söker dig som brinner för kor och lantbruk.
Införd: 2021-07-02
Sista ansökningsdag: 2021-08-20


Regionchef Öst

Lantmännen Lantbruk söker en Regionchef till region öst.
Införd: 2021-06-23
Sista ansökningsdag: 2021-08-15


Säljare/projektledare av paketering/förädlingslinjer till RJ Maskiner AB

RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår försäljningsorganisation på den svenska marknaden med en säljare/projektledare.
Införd: 2021-06-21
Sista ansökningsdag: 2021-07-31


Betodlarna söker Generalsekreterare

Vill du vara med och leda svensk betodling in i framtiden? Då kanske du är Betodlarnas nästa Generalsekreterare
Införd: 2021-06-15
Sista ansökningsdag:


Rådek söker personal till samtliga kontor

Rådek växer! Vi söker personal till samtliga kontor.
Införd: 2021-05-19
Sista ansökningsdag:


Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021

Sättra Gård AB söker en erfaren driftledare till vår växtodling med tillträde våren 2021
Införd: 2021-03-01
Sista ansökningsdag:


Lantbrukssäljare till Dina Försäkringar Göta i Lidköping och Jönköping

Dina Försäkringar söker Lantbrukssäljare med placering i Lidköping och Jönköping
Införd: 2021-02-15
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Du ska va president...eller i alla fall kung!

Krönika: Livet är fullt av deadlines. Vid den här tiden på året kan det vara på grund av att semestern närmar sig med stormsteg. Oavsett om du är företagare eller anställd, om det är en lång eller kort period av frånvaro, så brukar det alltid vara många uppgifter som måste vara på plats för att du ska kunna koppla av. Ibland lyckas man bra, ibland mindre bra. Planering är ett nyckelord i sammanhanget.

 

Kommentera