Är du vår nästa medarbetare inom produktionsuppföljning?

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Gård & Djurhälsan söker dig som vill bli en del av vår fortsatta utveckling genom att ingå i en grupp som arbetar med vårt unika produktionsuppföljningsprogram för grisproduktion, WinPig. Tillsammans med våra grishälsoveterinärer, produktionsrådgivare och WinPig-grupp blir du en självklar del av ett team som arbetar för en lönsam utveckling och god djurhälsa ute på gård.

Tjänsten är ett vikariat på 80–100% fram till 2023-08-31 med stora chanser att bli tillsvidareanställd.

Du kommer bland annat att arbeta med WinPig-programmets utveckling i olika projekt samt agera som support till grisproducenter och rådgivare i WinPig. Det kan också vara aktuellt med produktionsrådgivning på gård.

Placeringsort är något av våra storkontor; Uppsala, Linköping, Skara, Staffanstorp eller Falkenberg. Alternativ placering kan diskuteras.

Tillträde efter överenskommelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av animalieproduktion, gärna grisproduktion, och som gillar att arbeta med data och i projekt. Du bör ha relevant akademisk examen, till exempel agronom eller lantmästare. Det är också positivt om du har praktisk erfarenhet av grisproduktion

För att fungera som rollen bör du vara utvecklingsorienterad, kunna arbeta självständigt, tycka om problemlösning, ha god samarbetsförmåga och gilla att arbeta med kunden i fokus. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats och att bli en del av ett kompetent och trevligt team. Vi erbjuder också bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö i en verksamhet som ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef gris Anna Kilsby, 0511-150 68, anna.kilsby@gardochdjurhalsan.se

 

Facklig företrädare är Lina Hidås, lina.hidas@gardochdjurhalsan.se Tel. 046-32 58 89

Välkommen med din ansökan till Ida Johansson, ida.johansson@gardochdjurhalsan.se  senast 2021-10-31

Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.


Företagets hemsida

Gård & Djurhälsan Sverige AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är friska djur ger välmående gårdar. Besök vår hemsida för mer information www.gårdochdjurhälsan.seÄr du vår nya teknikreporter?

Som teknikreporter är du alltid välkommen var du än reser och din främsta uppgift är att bevaka och rapportera om nyheter och händelser inom den gröna näringen.
Införd: 2021-10-15
Sista ansökningsdag: 2021-11-15


Erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna

Fyrklövern söker en erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna
Införd: 2021-10-14
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Maskinförare

Maskinförare sökes till Svalövsgården
Införd: 2021-10-08
Sista ansökningsdag: 2021-10-22


Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare

Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare med ansvar för försäljning i Halland, Skåne och Småland
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Är du vår nästa medarbetare inom produktionsuppföljning?

Gård & Djurhälsan söker medarbetare inom produktionsuppföljning
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-10-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste